Kolojenin hası kemik suyunda var, kemiği kaynatıp çorbalarımıza yemeklerimize katmak lazımGüya ama 3 ay kullanman lazım .Bir de esas etkili olan sıvısı ama pahalı . Bende de voonka nın kolajeni var ama çok su içmek lazım.Bir de bazen kardiyo hareketleri çok fazla ağır olabiliyor onun için alıyorum.Eklem yerlerini de güçlendiriyormuş,sanırım. Ama açıkcası ben bir işe yaradığını görmedim en azından gözle görülür bir etkisi yok gibi. O yüzden bu şişe bitince bırakacağım
Ben yapiyorum hemde 20 saat filan kaynatiyorum o jolemsi yapi çok güzel cikiyorKolojenin hası kemik suyunda var, kemiği kaynatıp çorbalarımıza yemeklerimize katmak lazım
Aynen ben de ilikli kemik alıp 18 saat kaynatıyorumBen yapiyorum hemde 20 saat filan kaynatiyorum o jolemsi yapi çok güzel cikiyor
Tamam canım ekliyorum. Kaç yaşında senin oğlanlar. Hayırlı olsun şimdiden.Belki korkudan paylaşırımama 1 hafta sonra oğlanların sünnetleri var işte o zaman paylaşamayabilirim
alıntı yapmışım cevap verememişim
benim bebek 2 aylık olmuştu dayanamadım aynı gün incir ve taze fındık yedim bana bişey olmadı da yavrum yazık cırcır olmuştu
senin gelin bende galibadaha cinsiyet belli değil ama kız hissediyorum
bizde 4 kız bir erkek kardeşiz. benim annem de çok fedakardır. memlekete gittim mi “sen otur sen çocuğuna bak sen bırak ben yıkarım ben yaparım” diyip durur bende kızarım bırak deme bana diyehalbuki annemin de fiziksel problemleri var daha geçen sene 8 tane platin takıldı beline. dizleri boynu sırtı beli falan derken tutar bi tarafı yok aslında ama yine de kıyamıyor bize.
Kız benimkini vereyim sana yaşı büyük olacak oğlundan ama olsun anlaştıktan sonracANIM DÜNÜRÜM :) EVİ ARABASI HAZIR OĞLUMUN :)
Canim , haftaya cumartesi gidecegiz insallah... dunde yazdim biraz dinlenmek istiyorum.. acikcasi beni buraya menu yazmak degil liste tutuyor... listeden cikinca boyle olacagimi biliyordum....Diyetisyenin değişik yöntemler deniyor gibi geliyor senin üzerindeBen meyvelerle doyamam sanırım. Sen doydun mu?
Kendini çok aç bıraktığın içindir.soffty e aynen katılıyorum. Öncelikle yememen gereken yiyecekleri kendinden uzaklaştır. Sonra da kendini çok aç bırakma. Menülerini görünce daha net yorum yapabilirim bu konuda.
Menü paylaşabilirsin memlekete gitmeden. Ne zaman gidiyorsun?
İşe yarayıp yaramadığı konularda tereddütte olduğun şeyleri yapma bence. Cildin yaşlanmasını önlemek için bol su ve bakım lazım. Özellikle de cildin kurumasını engellemek ve güneş kremi yeterli olur diye düşünüyorum. Dışarıdan gelen takviyelere çok güvenmiyorum
Form bisküvi, makarna, şekerli nescafe ve çikolatayı beğenmedim. Onların haricinde güzel bir menü.
Moral bozmak yok ama moral bozulunca geriye gidiliyor hep.
Maşallah Betül harika gidiyorsun
Neden sürekli hedef düşürüyosun 52 çok az ki. Yasa göre tablo konulmustu bence ona dikkat et.takinti oldu sanki sende 52 olunca da 50 diyeceksinCanim , haftaya cumartesi gidecegiz insallah... dunde yazdim biraz dinlenmek istiyorum.. acikcasi beni buraya menu yazmak degil liste tutuyor... listeden cikinca boyle olacagimi biliyordum....)
Tatilimi yapip geleyim ikinci hedefimi 52 belirleyecem ve 52 oluncaya kadarda listeden cikmayacam...
Biliyorum hayatimda hep bi liste olmayacak bunuda ogrenmem lazim ama simdilik biraz rahat birakmak istiyorum kendimi... bu demek degil ki karbonhidrata gomulecem sadece biraz mola))
20 saat ocaktamı kaynatıyorsun? 2 saat kaynayıncada jölemsi kıvam oluyorBen yapiyorum hemde 20 saat filan kaynatiyorum o jolemsi yapi çok güzel cikiyor
Kız benimkini vereyim sana yaşı büyük olacak oğlundan ama olsun anlaştıktan sonra
Ben kendimi oyle mutlu hissedecem sanirimNeden sürekli hedef düşürüyosun 52 çok az ki. Yasa göre tablo konulmustu bence ona dikkat et.takinti oldu sanki sende 52 olunca da 50 diyeceksin
Çünkü spor baya yapıyorsun ve inceliyorsun bence kaslarını yakma eğer o kadar yağı vücuttan azaltirsan regl olamazsın 2 ay 3 ay . Evet yağ yakmak iyi ama belli bı duzeyde olmalı diye düşünüyorum seninki psikolojik zaten 36sin 0 beden olacaksın bu sefer artı regl düzeni çok Akşar benden dost kardeş tavsiyesiCanim , haftaya cumartesi gidecegiz insallah... dunde yazdim biraz dinlenmek istiyorum.. acikcasi beni buraya menu yazmak degil liste tutuyor... listeden cikinca boyle olacagimi biliyordum....)
Tatilimi yapip geleyim ikinci hedefimi 52 belirleyecem ve 52 oluncaya kadarda listeden cikmayacam...
Biliyorum hayatimda hep bi liste olmayacak bunuda ogrenmem lazim ama simdilik biraz rahat birakmak istiyorum kendimi... bu demek degil ki karbonhidrata gomulecem sadece biraz mola))
Ben kendimi oyle mutlu hissedecem sanirim) herkes mutlu hissettiği kiloda olmali..
Sağol canım, biri 8 yaşında diğeri 15 aylıkTamam canım ekliyorum. Kaç yaşında senin oğlanlar. Hayırlı olsun şimdiden.
Bakalim bi yola cikalim kacta birakirim bilmiyorum... bende pko var canim pkoda kilo verdikce daha rahat regli oluyorsun onda sıkıntı olmaz....Çünkü spor baya yapıyorsun ve inceliyorsun bence kaslarını yakma eğer o kadar yağı vücuttan azaltirsan regl olamazsın 2 ay 3 ay . Evet yağ yakmak iyi ama belli bı duzeyde olmalı diye düşünüyorum seninki psikolojik zaten 36sin 0 beden olacaksın bu sefer artı regl düzeni çok Akşar benden dost kardeş tavsiyesi55 iyidir
Evet mum alevi gibi en küçük gözde enn kisik ateşte kaynamadan yapilacakmis ki o maddenin ozu çıksın sağlıklı olanı buymus20 saat ocaktamı kaynatıyorsun? 2 saat kaynayıncada jölemsi kıvam oluyor
En kısık ateşte en az 18 saat kaynaması lazım canım.20 saat ocaktamı kaynatıyorsun? 2 saat kaynayıncada jölemsi kıvam oluyor
1.58 boyumBoyuna göre ideal kilonun en fazla 1 kilo altında olsan yeter. Boyun kaçtı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?