Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kolojenin hası kemik suyunda var, kemiği kaynatıp çorbalarımıza yemeklerimize katmak lazım

Doydum ama o kadar karpuz sekerimi cikardi uykudan gozumu acamadim karpuzu azaltip yanina baska meyve koyucam benzrr listeyle geçen sefer 1bucuk kilo vermisim tekrar edelim dedi LAydLiNe

cANIM DÜNÜRÜM :) EVİ ARABASI HAZIR OĞLUMUN :)

Canim , haftaya cumartesi gidecegiz insallah... dunde yazdim biraz dinlenmek istiyorum.. acikcasi beni buraya menu yazmak degil liste tutuyor... listeden cikinca boyle olacagimi biliyordum....)
Tatilimi yapip geleyim ikinci hedefimi 52 belirleyecem ve 52 oluncaya kadarda listeden cikmayacam...
Biliyorum hayatimda hep bi liste olmayacak bunuda ogrenmem lazim ama simdilik biraz rahat birakmak istiyorum kendimi... bu demek degil ki karbonhidrata gomulecem sadece biraz mola ))

Neden sürekli hedef düşürüyosun 52 çok az ki. Yasa göre tablo konulmustu bence ona dikkat et.takinti oldu sanki sende 52 olunca da 50 diyeceksin

Çünkü spor baya yapıyorsun ve inceliyorsun bence kaslarını yakma eğer o kadar yağı vücuttan azaltirsan regl olamazsın 2 ay 3 ay . Evet yağ yakmak iyi ama belli bı duzeyde olmalı diye düşünüyorum seninki psikolojik zaten 36sin 0 beden olacaksın bu sefer artı regl düzeni çok Akşar benden dost kardeş tavsiyesi 55 iyidir

Bakalim bi yola cikalim kacta birakirim bilmiyorum... bende pko var canim pkoda kilo verdikce daha rahat regli oluyorsun onda sıkıntı olmaz....

20 saat ocaktamı kaynatıyorsun? 2 saat kaynayıncada jölemsi kıvam oluyor
Evet mum alevi gibi en küçük gözde enn kisik ateşte kaynamadan yapilacakmis ki o maddenin ozu çıksın sağlıklı olanı buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…