Bugun 2.5 saat spor yaptimKızlar nerelerdeydiniz sadun yaptığım leslie nin açısı çok fena çıktık bacakların alt kısmının arkalari fe na ağrıyor bugüne 45dk yürüdüm ınş tartı yüzme güler
Sohbet te bugün çok güzel bi tatlı vardı yemedim ama nasıl içim gitti yeme yeme nereye kadar bilmiuorum
Maşallah senin gibi yapsam yerimden kalkamam kaçamak olarak bira et kavuşma hurma ve fındık pasta börek yesek tamam diyemez bunlarda sağlıklı atistirmaliklar değil mi ya ama aklım hala o tatlı da bir çatal alayım dedim sonra bir çatal için buluşmaya değmez dedim çaya gomuldumBugun 2.5 saat spor yaptim
Emin ol benim yerimde olmak istemezsin. Devlet yine asker alımı yapmış. Bugün 100 e yakın kayıt verdik. Bir de Gülce evde yalnız kalamıyor ablası kursa gidiyor. Bugün o da yanımdaydı. Öğle arası nefes almak için dışarı çıkıyoruz çünkü hastane çok havasız oluyor. Bugünde gülce yanımda olunca onunla ilgilenmek zorunda kaldım. Eve yeni girdim. İşten sonra Gülce yi jimnastik antrenmanına görürdüm. Arabayı alamadık daha. Bayağı kötü durumdayımözleseydin gelirdin
Süper yaaaa hadi inşallah bende okudummezun üyeleri pro yapıyorlarmış haberiniz var mı ? hadi bakalım proluğu olmayanlar mezun olmak için bir neden daha
Alisti artik vücudum canim...Maşallah senin gibi yapsam yerimden kalkamam kaçamak olarak bira et kavuşma hurma ve fındık pasta börek yesek tamam diyemez bunlarda sağlıklı atistirmaliklar değil mi ya ama aklım hala o tatlı da bir çatal alayım dedim sonra bir çatal için buluşmaya değmez dedim çaya gomuldum
Bence iyi yapmışsın bu kadar hedefe yaklaşmışkenKızlar nerelerdeydiniz sadun yaptığım leslie nin açısı çok fena çıktık bacakların alt kısmının arkalari fe na ağrıyor bugüne 45dk yürüdüm ınş tartı yüzme güler
Sohbet te bugün çok güzel bi tatlı vardı yemedim ama nasıl içim gitti yeme yeme nereye kadar bilmiuorum
Zaten ben senin yerinde olsam kaptanlik yapamam kiEmin ol benim yerimde olmak istemezsin. Devlet yine asker alımı yapmış. Bugün 100 e yakın kayıt verdik. Bir de Gülce evde yalnız kalamıyor ablası kursa gidiyor. Bugün o da yanımdaydı. Öğle arası nefes almak için dışarı çıkıyoruz çünkü hastane çok havasız oluyor. Bugünde gülce yanımda olunca onunla ilgilenmek zorunda kaldım. Eve yeni girdim. İşten sonra Gülce yi jimnastik antrenmanına görürdüm. Arabayı alamadık daha. Bayağı kötü durumdayım
Ben yürüyüş bandinda interval spor yaptigimda ara ara koşup ara ara yürüyorum 1 saati oyle tamamliyorum...Kızlar aranızda hiç koşan oldu mu şimdiye kadar? Ben yürümeye değil de koşmaya niyetleniyorum
Spordan geldim şimdi ada. Kendime geldim. Şimdi yeşil çay yaptım içiyorumHerkes nerede ?
Harikasin spor sonrasi yeşil cay superSpordan geldim şimdi ada. Kendime geldim. Şimdi yeşil çay yaptım içiyorum
2 gündür artiydim ada yaa. Istahimda çok açık içimden canavar çıktı resmen.yazin diyet çok zorrHarikasin spor sonrasi yeşil cay superafiyet olsun canim..
Haklısın canim yazin bende zorlandım...2 gündür artiydim ada yaa. Istahimda çok açık içimden canavar çıktı resmen.yazin diyet çok zorr
Evde bandım olsa kosarım dışarda bol feraceyle kendimi dusunemiyorum bile gulerim kendimeKızlar aranızda hiç koşan oldu mu şimdiye kadar? Ben yürümeye değil de koşmaya niyetleniyorum
Canım hiç tartılıyor musun? Belki kilo vermeye devam ediyorsundur. Çok spor yapıyorsun çünkü.Bugun 2.5 saat spor yaptim
Tartiliyorum canim 57-58 arasindayim... bi ara 58.600 bile gordum simdi tekrar 57li rakamlardayim .... kilo veremiyorum 2 ogun bir ara yapiyorum ... biraz fazla yiyorum birde kiraz cok tuketiyorum .. spor yapmasam cok kilo alirdim spor kilomu koruyor.....Canım hiç tartılıyor musun? Belki kilo vermeye devam ediyorsundur. Çok spor yapıyorsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?