Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun 2.5 saat spor yaptim

Bugun 2.5 saat spor yaptim
Maşallah senin gibi yapsam yerimden kalkamam kaçamak olarak bira et kavuşma hurma ve fındık pasta börek yesek tamam diyemez bunlarda sağlıklı atistirmaliklar değil mi ya ama aklım hala o tatlı da bir çatal alayım dedim sonra bir çatal için buluşmaya değmez dedim çaya gomuldum

özleseydin gelirdin
Emin ol benim yerimde olmak istemezsin. Devlet yine asker alımı yapmış. Bugün 100 e yakın kayıt verdik. Bir de Gülce evde yalnız kalamıyor ablası kursa gidiyor. Bugün o da yanımdaydı. Öğle arası nefes almak için dışarı çıkıyoruz çünkü hastane çok havasız oluyor. Bugünde gülce yanımda olunca onunla ilgilenmek zorunda kaldım. Eve yeni girdim. İşten sonra Gülce yi jimnastik antrenmanına görürdüm. Arabayı alamadık daha. Bayağı kötü durumdayım

Alisti artik vücudum canim... )

Bence iyi yapmışsın bu kadar hedefe yaklaşmışken

Kızlar aranızda hiç koşan oldu mu şimdiye kadar? Ben yürümeye değil de koşmaya niyetleniyorum

Zaten ben senin yerinde olsam kaptanlik yapamam ki hem calisip hem buraya vakit ayiramam kesinlikle

Kızlar menum Sabah 10.40
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de çarşıda yarım simit 1 ayran

Akşam 18 de
1 şeftali küçük kase kiraz

Saat 19 da 1 tabak yeşil fasulye Ayran

Su 2.5lt
Spor 80 dk yürüyüş yaptım şimdi geldim 580 kalori yakılmış yazıyor. Ben telefon un yalancisiyim

Canım hiç tartılıyor musun? Belki kilo vermeye devam ediyorsundur. Çok spor yapıyorsun çünkü.
Tartiliyorum canim 57-58 arasindayim... bi ara 58.600 bile gordum simdi tekrar 57li rakamlardayim .... kilo veremiyorum 2 ogun bir ara yapiyorum ... biraz fazla yiyorum birde kiraz cok tuketiyorum .. spor yapmasam cok kilo alirdim spor kilomu koruyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…