- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Kilo durumun nasıl canım. Gelemeyince menülere de bakamadım. Nasıl gidiyor diyetisyenle?
tam 3 lt su vermiş sana! demek ki kırmızı eti de abartmadıkça yenilebilir ama az olmalı. Bunların çoğu alkali yiyecekler;vücuttaki düzeni koruması için.
Günaydın bacaklarımin arkası hala agriyor ist bugun serin yağmur yağacak herhaldeGünaydın
Çok güzel bir liste. Hadi bakalım senden de güzel listeler bekliyoruz.
İstenilen tahliller
AÇLİK GLUKOZ
AÇLİK INSULIN
KOLESTROL
B12
D VITAMINI
TRIGLISERID
ALT /AST
TSH
T3 /T4
DEMIR FERITIN
Kızlar bu tahlilleri sağlık Ocak’ları yapıyor mu
İstediğim saatte gidenilirmiyim nasıl oluyor hiç yaptırmadım böyle testler
Birde sağlık ocağında kaydım yok misafirim ya acaba olur mu
Geçmiş olsun canım evt yağmur geliyor sanırımGünaydın bacaklarımin arkası hala agriyor ist bugun serin yağmur yağacak herhalde
Tamam canım anladım sağlık ocağı yakındı diye gitmek istedim ama riske girmiyim özel bir yere gideceğim artık bütün muayeneleri ücretli özel hastanelerde yaptırdım fatura aldım kendi sigortama ibraz edeceğim öderse artıkSabah aç karnına vereceksin bu tahlilleri. Bir hastaneye gitmen daha mantıklı. Ama bazı aile hekimleri misafir olarak istem yapabiliyor. Araştır bence ama ben senin yerine olsam özel hastanede yaptırırdım. Devletle aynı para. Yurt dışı ssk geçerli olur mu bilmiyorum.
Dyetisyenle süre başladı ama ben henüz diyete başlayamadım yine patladı bu gün de çöpAnka canım diyetisyene basladinmi hayırlı olsun canım nasıl gidiyor
Bu ara bende öyleyim yaz geldi diyemi motivasyon düştü anlamadımDyetisyenle süre başladı ama ben henüz diyete başlayamadım yine patladı bu gün de çöp
Bu aralar acaba bende mi yardım alsam diye düşünmüyor değilim. Biraz bilgi versene bana mesela kaç lira ödüyorsun?
Çok bildirim vardı araya karışmış sanırım. Görmedim.Anka görmedin galiba canım. Anlatsana biraz nasıl bu diyetisyenin?
Bilmiyorum ya üzerimde de bi ağırlık var ki sorma hiç bir iş yapamıyorumBu ara bende öyleyim yaz geldi diyemi motivasyon düştü anlamadım
Çok bildirim vardı araya karışmış sanırım. Görmedim.
Bu seferki eski diyetisyenim. Seni arıyor konuşuyorsunuz. Gerekli bilgileri alıyor listeni hazırlıyor. Gün sonunda ne yedin nasıl geçti whatsapptan soruyorsun. Gün içinde de istediğin zaman soru sorabiliyorsun ama biraz geç dönüyor bu. Önceki gibi anında cevap veremiyor yoğun biraz. Aylık 150 TL. 600 e kadar ücret isteyen var instagramda.diyetisyen olmak lazımmış bu devirde. Yeniden sınava girip diyetisyenlik mi okusak
Bilmiyorum ya üzerimde de bi ağırlık var ki sorma hiç bir iş yapamıyorum
Kizlar nasilsiniz.dun ananem rahatsizdi.tum gun ordaydim.yazamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?