Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo durumun nasıl canım. Gelemeyince menülere de bakamadım. Nasıl gidiyor diyetisyenle?

canım iyi gidiyor iyi bi eksi görürdüm bu hafta regl olmasaydım kontrolum 23 temmuzda bence iyi sonuçlar alıcam gibi en sonunda adapte oldum sanırım

diyetisyenim bal.. tatlı lokum bütün şeker ihtiyacımı karşılıyor

listemi de atıcam şimdi buraya

İstenilen tahliller
AÇLİK GLUKOZ
AÇLİK INSULIN
KOLESTROL
B12
D VITAMINI
TRIGLISERID
ALT /AST
TSH
T3 /T4
DEMIR FERITIN

Kızlar bu tahlilleri sağlık Ocak’ları yapıyor mu
İstediğim saatte gidenilirmiyim nasıl oluyor hiç yaptırmadım böyle testler
Birde sağlık ocağında kaydım yok misafirim ya acaba olur mu

Sağlık ocakları sabah 10 na kadar aliyor tahlil misafir olarak yaptirabilursun ama açlık insülin ne bakmıyor sadece ama kaptanim daha iyi bilir

Sabah aç karnına vereceksin bu tahlilleri. Bir hastaneye gitmen daha mantıklı. Ama bazı aile hekimleri misafir olarak istem yapabiliyor. Araştır bence ama ben senin yerine olsam özel hastanede yaptırırdım. Devletle aynı para. Yurt dışı ssk geçerli olur mu bilmiyorum.

Tamam canım anladım sağlık ocağı yakındı diye gitmek istedim ama riske girmiyim özel bir yere gideceğim artık bütün muayeneleri ücretli özel hastanelerde yaptırdım fatura aldım kendi sigortama ibraz edeceğim öderse artık

Anka görmedin galiba canım. Anlatsana biraz nasıl bu diyetisyenin?
Çok bildirim vardı araya karışmış sanırım. Görmedim.
Bu seferki eski diyetisyenim. Seni arıyor konuşuyorsunuz. Gerekli bilgileri alıyor listeni hazırlıyor. Gün sonunda ne yedin nasıl geçti whatsapptan soruyorsun. Gün içinde de istediğin zaman soru sorabiliyorsun ama biraz geç dönüyor bu. Önceki gibi anında cevap veremiyor yoğun biraz. Aylık 150 TL. 600 e kadar ücret isteyen var instagramda. diyetisyen olmak lazımmış bu devirde. Yeniden sınava girip diyetisyenlik mi okusak

Benim de aklımdan geçmiyor değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…