Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yürüyüş bandinda interval spor yaptigimda ara ara koşup ara ara yürüyorum 1 saati oyle tamamliyorum...

Onu bende yaptım canımda ben açık havada koşmak istiyorum. Yani bildiğin şu maratonlara katılan amatör koşucular var ya onlar gibi.

Benimde çok yaptığım sayılamaz zaten sadece takıma göz kulak oluyorum o kadar aksamayan tek şey cuma listeleri. Geri kalanı sizler kendiniz hallediyorsunuz

olsun sen başımızda dur da gerisini biz hallederiz zaten kaptan yardımcılarımız da var aktif arkadaşlarımız var ah keşke ben de artık aktif olabilsem bi

Menün gayet güzel canım ama su çok az. Suyunu çoğaltman lazım. Mevsim yaz. Vücudun suya çok ihtiyacı var.

olsun sen başımızda dur da gerisini biz hallederiz zaten kaptan yardımcılarımız da var aktif arkadaşlarımız var ah keşke ben de artık aktif olabilsem bi
Kilo durumun nasıl canım. Gelemeyince menülere de bakamadım. Nasıl gidiyor diyetisyenle?

İki gündür bende de var yorgunluk. Kan ilaçlarını bir türlü bitiremedim. Aklıma geldikçe içiyordum ama saçma sapan bir şey oldu. Evdeki ilaçları bitirip bi tahlil yaptırmam lazım. Yorgunluğumu ben ona bağlıyorum ama havalardan da olabilir.

sana verdiği listede neler var ki?

Günaydın canlar❤❤
Ben dün listeme uyamadım çok halsizim yemek hazırlamak istemiyorum önceki günden kalanlarla idare ettik dün. Bu gün tam uyacağım inşallah
Diyetisyene başladın mı?
Kaçamak kötü olmuş ama doğum günün anlaşılan keşke bir dilim pasta, bir bardak fanta yapsaydın ama olan olmuş. Sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsun? Ayrıca musmutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun

Gece yemek yemeyi bıraktığın zaman eminim çok çok çabuk kilo vereceksin. Alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor ama başardığın zaman çok mutlu olacaksın. Şartlandır biraz kendini. Ben sana çok inanıyorum bu kez olacak

Sigarayı bırakmıştım ama dün paket aldım;kendime çoook kızıyorum.Dün evet doğum günümdü ve o nedenle iki pasta kesilince yedim ben de (çok teşekkür ederim bu arada) ve birşey fark ettim; içine olamadığım kot pantolonumu çok rahat giydim.Güya kilo veremiyorum demiştim ama sıkılaşmışım bildiğin..Yani yaptığım diyet daha doğrusu şekerden uzak durmak,dışarıdan paket yiyecekler yememek,su içmek,hareketli olmak sonuç vermeye başladı.düzgün gidersem kilo da vermeye başlayacağım;eminim..

Aynen canım sağlıklı beslendiğin zaman zaten vücut en güzel haline geliyor. Zaten kilo almamızın sebebi de sağlıksız beslenmemiz. Su içmenin öneminin çok farkında değil maalesef kimse ama nasıl bir çiçeği sulamadığımız zaman kuruyor vücudumuzu da o şekilde düşünmemiz lazım. Arabaya su koymadığın zaman nasıl hararet yapıp çalışmıyorsa vücudun da her şeyden önce suya ihtiyacı var. Su hayattır. Sigara için ise eğer şuan paketin varsa hemen kır çöpe at o sigaraları ve yeniden başla hayata. Günde 1,5 paket içerken ilaçla bıraktım 8 yıl önce. Hayatta yaptığım en akıllıca işti sigarayı bırakmak. Lütfen sağlığını ve sevdiklerini düşün.

champix mi kullandın? Ben onu iki ay kullanarak bıraktım.Yanımda şu an paket yok zaten işe gelirken yanıma da almadım ama dün içtiğim sigara yüzünden müthiş bir baş ağrısı ile uyanınca bırakarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi de anlamış oldum..

Evet canım champix le bıraktım. Bence sende içme bir daha. O kadar ilaç kullanmışsın ve bir sürü yan etkisi oluyor o ilacın. Atak geldiği zaman hemen kendini başka bir iş ile oyala. 5 dk sürmüyor geçiyor zaten. 8 sene olmasına rağmen ara ara bana bile geliyor içme isteği ama bir daha asla içmem ben çünkü cidden çok kötü bir alışkanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…