Ben yürüyüş bandinda interval spor yaptigimda ara ara koşup ara ara yürüyorum 1 saati oyle tamamliyorum...
Benimde çok yaptığım sayılamaz zaten sadece takıma göz kulak oluyorum o kadar aksamayan tek şey cuma listeleri. Geri kalanı sizler kendiniz hallediyorsunuz
ŞEKERSİZ 9. GÜN
Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peyniri
Öğle (12:30)
1 haşlama yumurta
2-3 dilim hindi füme
1 dilim süzme peynir
Akşam (19:30) (dışarıda yedik)
6 tane (1 porsiyon) ızgara köfte
3-4 kaşık salata
3-4 çatal haşlanmış brokoli-karnabahar
Su 1 litre oldu kızlar, daha da içerim.
Kilo durumun nasıl canım. Gelemeyince menülere de bakamadım. Nasıl gidiyor diyetisyenle?olsun sen başımızda dur da gerisini biz hallederizzaten kaptan yardımcılarımız da var aktif arkadaşlarımız var ah keşke ben de artık aktif olabilsem bi
menün çok iyi ,özellikle semizotunu bol tüketmek gerek.Maalesef ben bulamıyorum..Ancak kuru üzümü her gün yeme;aklında bulunsun
Aynı ben
sana verdiği listede neler var ki?günaydın kızlar valla bu aralar yoğunluktan mı bilmiyorum bi halsizlik bi isteksizlik var üstümde gözlerim ağır sürekli zor açıyorum gözlerimi
dün sabah diyetisyene gittim 125,8 çıktım yani 15 günde -600 grama teselli ödülü var 2 kilo yağdan vermişim ama ödem yüzünden tartıya yansımadı iki gün içinde regl olucam belki onun şişkinliğidir
ama diyetisyen listelerimi hiç beğenmedi hiç yazdıkalrıma uymamışsın dedi ki uyamadım tam doğru hatta bu listeyle nasıl yağdan 2 kilo verdin şaşırdım dedi ben de son bi kaç gün protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim
böyle işte yeni liste verdi yeni listemden çok memnunum dün de uyguladım hiç gece de kalkmadım yemek yemedim iyi geçti
Diyetisyene başladın mı?Günaydın canlar❤❤
Ben dün listeme uyamadım çok halsizim yemek hazırlamak istemiyorum önceki günden kalanlarla idare ettik dün. Bu gün tam uyacağım inşallah
Kaçamak kötü olmuş ama doğum günün anlaşılan keşke bir dilim pasta, bir bardak fanta yapsaydın ama olan olmuş. Sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsun? Ayrıca musmutlu yıllar, doğum günün kutlu olsunGünaydın hatunlar dünkü programım şu şekildeydi
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2dilim hindi füme,salatalık,bir dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu şekersiz çay
Öğle: 3 kaşık şehriyeli tavuk çorba,2 çatal kadar karnıyarık tan patlıcanı yedim,2 küçük kase cacık,salata
akşam :yok
Kaçamak: 2 dilim doğum günü pastam ve 2 bardak fanta
Spor: Sabah 30 dk pilates (bacak çalışma), 9300 adım;akşam spor yok .Ama maalesef 5 adt sigara içtim
günaydın kızlar valla bu aralar yoğunluktan mı bilmiyorum bi halsizlik bi isteksizlik var üstümde gözlerim ağır sürekli zor açıyorum gözlerimi
dün sabah diyetisyene gittim 125,8 çıktım yani 15 günde -600 grama teselli ödülü var 2 kilo yağdan vermişim ama ödem yüzünden tartıya yansımadı iki gün içinde regl olucam belki onun şişkinliğidir
ama diyetisyen listelerimi hiç beğenmedi hiç yazdıkalrıma uymamışsın dedi ki uyamadım tam doğru hatta bu listeyle nasıl yağdan 2 kilo verdin şaşırdım dedi ben de son bi kaç gün protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim
böyle işte yeni liste verdi yeni listemden çok memnunum dün de uyguladım hiç gece de kalkmadım yemek yemedim iyi geçti
Sigarayı bırakmıştım ama dün paket aldım;kendime çoook kızıyorum.Dün evet doğum günümdü ve o nedenle iki pasta kesilince yedim ben de (çok teşekkür ederim bu arada) ve birşey fark ettim; içine olamadığım kot pantolonumu çok rahat giydim.Güya kilo veremiyorum demiştim ama sıkılaşmışım bildiğin..Yani yaptığım diyet daha doğrusu şekerden uzak durmak,dışarıdan paket yiyecekler yememek,su içmek,hareketli olmak sonuç vermeye başladı.düzgün gidersem kilo da vermeye başlayacağım;eminim..Diyetisyene başladın mı?
Kaçamak kötü olmuş ama doğum günün anlaşılan keşke bir dilim pasta, bir bardak fanta yapsaydın ama olan olmuş. Sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsun? Ayrıca musmutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun
Gece yemek yemeyi bıraktığın zaman eminim çok çok çabuk kilo vereceksin. Alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor ama başardığın zaman çok mutlu olacaksın. Şartlandır biraz kendini. Ben sana çok inanıyorum bu kez olacak
Sigarayı bırakmıştım ama dün paket aldım;kendime çoook kızıyorum.Dün evet doğum günümdü ve o nedenle iki pasta kesilince yedim ben de (çok teşekkür ederim bu arada) ve birşey fark ettim; içine olamadığım kot pantolonumu çok rahat giydim.Güya kilo veremiyorum demiştim ama sıkılaşmışım bildiğin..Yani yaptığım diyet daha doğrusu şekerden uzak durmak,dışarıdan paket yiyecekler yememek,su içmek,hareketli olmak sonuç vermeye başladı.düzgün gidersem kilo da vermeye başlayacağım;eminim..
Evet Pazartesi başladımDiyetisyene başladın mı?
Evet Pazartesi başladım
Günaydın kızlar
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Ay hadi İnşallah olur da 60 kusurlu birşey gelirse mezun olurum ama asla takımımı bırakmam eylülde yine maratona devamMezuniyet şartlarını taşıyorsan neden olmasın ki
champix mi kullandın? Ben onu iki ay kullanarak bıraktım.Yanımda şu an paket yok zaten işe gelirken yanıma da almadım ama dün içtiğim sigara yüzünden müthiş bir baş ağrısı ile uyanınca bırakarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi de anlamış oldum..Aynen canım sağlıklı beslendiğin zaman zaten vücut en güzel haline geliyor. Zaten kilo almamızın sebebi de sağlıksız beslenmemiz. Su içmenin öneminin çok farkında değil maalesef kimse ama nasıl bir çiçeği sulamadığımız zaman kuruyor vücudumuzu da o şekilde düşünmemiz lazım. Arabaya su koymadığın zaman nasıl hararet yapıp çalışmıyorsa vücudun da her şeyden önce suya ihtiyacı var. Su hayattır. Sigara için ise eğer şuan paketin varsa hemen kır çöpe at o sigaraları ve yeniden başla hayata. Günde 1,5 paket içerken ilaçla bıraktım 8 yıl önce. Hayatta yaptığım en akıllıca işti sigarayı bırakmak. Lütfen sağlığını ve sevdiklerini düşün.
champix mi kullandın? Ben onu iki ay kullanarak bıraktım.Yanımda şu an paket yok zaten işe gelirken yanıma da almadım ama dün içtiğim sigara yüzünden müthiş bir baş ağrısı ile uyanınca bırakarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi de anlamış oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?