Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi aksamlar kizlar

Sabah 9.30
1haslanmisYumurta.
salatalk.domates.2koybiberi.
1bck dilim peynir.1kupa yesilcay
2 dilim kepek ekmek

11.30
Sekersiz turk kahvesi

14.00 ogle yem
1kase Sutlu kabak corbasi

18.30 aksam yem
1kase soguk ayran asi.
1tane tavuklu krep bohca.
Bol salata.

2lt su..1lt limonlu naneli maydonozlu su.

30dak Egzersiz..bacak egzersizleri. .
50squat..150 ip atlandi

Önemli olan zaten görüntü canım, sıkılaşmak daha önemli bence. Spor yapıyorsun faydasını görmüşsün ne güzel. Bırakma şakın devam et. Bu arada boyun kaçtı? Kilon çok değil de o yüzden sordum.

mesajları alıntılıyorum cevap vermeyi unutuyorum

bu kadar kısa sürede ikinci olunca ilkindeki heyecanlar olmuyormuş adacım
Evt bende 1.5 yıl sonra ikinciye hamile kalmıştım sonra kızıma haksizlik yapmisim dedim ilkinde ve ucuncude çok heyecanliydim peşpeşe hamile kalınca öyle oluyor ufacık bebeği abla abi yerine koyuyorsun aslında küçük daha ama senin gözünde kocaman oluyor

Kızlar benim bunu sizle paylasmam gerek. Ben adapte olamıyorum 1haftadır motive düştü napsam bilmiyorum. Bir gün toparliyorum ertesi günü bozuyorum. Gruptan ayrılmayı bile düşündüm bugün. Daha 10 kilo fazlam var kafadan ama olmuyor toparliyamiyorum kendimi

Kızlar benim bunu sizle paylasmam gerek. Ben adapte olamıyorum 1haftadır motive düştü napsam bilmiyorum. Bir gün toparliyorum ertesi günü bozuyorum. Gruptan ayrılmayı bile düşündüm bugün. Daha 10 kilo fazlam var kafadan ama olmuyor toparliyamiyorum kendimi

Canım gruptan ayrilma ama izin hakkin varsa izine ayril yine bizimle ol... kendini tam motive hissettiğinde listeye yine girersin....

160 boyum ama bacaklar kalın.Biraz da o nedenle istiyorum sporla şekillenmeyi

asla ayrılmak yok.Sadece zayıflamak değil konu.Sağlıklı yaşamak için birbirmizi motive ediyoruz. Yazın verdiği rehavettir o..Bırakmak yok

Selamlar menüm şu şekile:
Sabah: 1 yumurta,1dilim peynir,2 dilim hindi fme,salatalık, 5-6 adt yeşil zeytin
Öğle: 1 küçük kase mercimek çorba,5 kaşık makarna,salata,az yoğurt
Akşam : yok
Spor: yok saece 6000 adım atmışım..
Bugün akşam eve geldiğimde resmen sızmışım yatakta..sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…