- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bitiklerdeyim benNasılsınız millet
Bende oyleeeBitiklerdeyim benayyy meyveyi çook yedim yaa
Anoreksiya olma başımıza adaAyy psikolojik valla sanirim hala kendimi tontis hissediyorum
tünaydın diyeyim canım , nasılsın az kaldı cinsiyetini öğrenmeye heyecan var mı ?
Tabii ilkin heyecani bambaskamesajları alıntılıyorum cevap vermeyi unutuyorum
bu kadar kısa sürede ikinci olunca ilkindeki heyecanlar olmuyormuş adacım
Haklısın canım, yoğun günlerde fırsat bulamıyorum, ama düzelteceğimMenün gayet güzel canım ama su çok az. Suyunu çoğaltman lazım. Mevsim yaz. Vücudun suya çok ihtiyacı var.
Önemli olan zaten görüntü canım, sıkılaşmak daha önemli bence. Spor yapıyorsun faydasını görmüşsün ne güzel. Bırakma şakın devam et. Bu arada boyun kaçtı? Kilon çok değil de o yüzden sordum.Sigarayı bırakmıştım ama dün paket aldım;kendime çoook kızıyorum.Dün evet doğum günümdü ve o nedenle iki pasta kesilince yedim ben de (çok teşekkür ederim bu arada) ve birşey fark ettim; içine olamadığım kot pantolonumu çok rahat giydim.Güya kilo veremiyorum demiştim ama sıkılaşmışım bildiğin..Yani yaptığım diyet daha doğrusu şekerden uzak durmak,dışarıdan paket yiyecekler yememek,su içmek,hareketli olmak sonuç vermeye başladı.düzgün gidersem kilo da vermeye başlayacağım;eminim..
Evt bende 1.5 yıl sonra ikinciye hamile kalmıştım sonra kızıma haksizlik yapmisim dedim ilkinde ve ucuncude çok heyecanliydim peşpeşe hamile kalınca öyle oluyor ufacık bebeği abla abi yerine koyuyorsun aslında küçük daha ama senin gözünde kocaman oluyormesajları alıntılıyorum cevap vermeyi unutuyorum
bu kadar kısa sürede ikinci olunca ilkindeki heyecanlar olmuyormuş adacım
Canım gruptan ayrilma ama izin hakkin varsa izine ayril yine bizimle ol... kendini tam motive hissettiğinde listeye yine girersin....Kızlar benim bunu sizle paylasmam gerek. Ben adapte olamıyorum 1haftadır motive düştü napsam bilmiyorum. Bir gün toparliyorum ertesi günü bozuyorum. Gruptan ayrılmayı bile düşündüm bugün. Daha 10 kilo fazlam var kafadan ama olmuyor toparliyamiyorum kendimi
160 boyum ama bacaklar kalın.Biraz da o nedenle istiyorum sporla şekillenmeyiÖnemli olan zaten görüntü canım, sıkılaşmak daha önemli bence. Spor yapıyorsun faydasını görmüşsün ne güzel. Bırakma şakın devam et. Bu arada boyun kaçtı? Kilon çok değil de o yüzden sordum.
oha 175 nedir yahu..pahalı geldi nedenseEvet gittim görüştüm sabah aç karnına gelin dedi
Özel yerde 527 tl yapıyorlar tüm testleri ama sağlık ocağı her testi yapıyor mu acaba
Diyetisyenle de görüşeceğim muayenesi 175 tl imiş
Olabilir galiba izin hakkım da var. Şu ara hiç motive değilimCanım gruptan ayrilma ama izin hakkin varsa izine ayril yine bizimle ol... kendini tam motive hissettiğinde listeye yine girersin....
asla ayrılmak yok.Sadece zayıflamak değil konu.Sağlıklı yaşamak için birbirmizi motive ediyoruz. Yazın verdiği rehavettir o..Bırakmak yokKızlar benim bunu sizle paylasmam gerek. Ben adapte olamıyorum 1haftadır motive düştü napsam bilmiyorum. Bir gün toparliyorum ertesi günü bozuyorum. Gruptan ayrılmayı bile düşündüm bugün. Daha 10 kilo fazlam var kafadan ama olmuyor toparliyamiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?