Daha iyi canim çok sukur.cok tesekkurler.tansiyon cikmis.zaten felcli destek olmadan kalkamiyo bile.Geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi?
Ben kendi yorgunluk halimi kansızlıkla bağdaştırıyorum. Çünkü birkaç gündür bende de var. Dün iyiydim ama.
Ne olacak kiBugün çok turşu yedim acı biber turşuları varya tombik tombik 6 tane yemisimdir
Aynen merkürün oyunlarıymışBen de kendi halimi tabiki merkürle bağdaştırıyorumhep yukarlara atıyorum suçu genelde
Rabbim şifa versinDaha iyi canim çok sukur.cok tesekkurler.tansiyon cikmis.zaten felcli destek olmadan kalkamiyo bile.
O kadar spora erimiyorum bacim taş gibiyimOsmaniye’de bi de en sıcak yerlerdenbuharlaşacak yakında
Osmaniyede yasiyorum canim.. evet cok sicak boncuk boncuk terliyorum ama cooook su iciyorum sıkıntı olmuyor...Canım şehir olarak nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 2.5 sa spor biraz fazla değil mi?! Çok fazla su ve tuz kaybetmiş olursun..
Memlekete gitme hirsi diyelim
Aynen oyle canim 1.5 saat sabah yapiyorum 1 saatide ogleden sonraya birden yapmamıştır da belki sabah 1-1,5 saat yürüyüş yapmıştır akşam da 1 saat egzersiz yapmıştır öyle olabilir
bi seferde salona gitmiyorsa 2,5 saat zor
2 hafta ayri kalacam bebeklerimden onlar benim bebeklerimDurduramıyoruz hatunu eliptiğin üzerinde uyuyacak bıraksalar
Saglik ocaklari misafir diye bakiyor canım hic sıkıntı olmuyor...Tamam canım anladım sağlık ocağı yakındı diye gitmek istedim ama riske girmiyim özel bir yere gideceğim artık bütün muayeneleri ücretli özel hastanelerde yaptırdım fatura aldım kendi sigortama ibraz edeceğim öderse artık
Evet gittim görüştüm sabah aç karnına gelin dediSaglik ocaklari misafir diye bakiyor canım hic sıkıntı olmuyor...
Yok canım maalesef ayrılamıyorsun? Noldu sorun mu var?
Saydigin testleri yapiyorlar canim...Evet gittim görüştüm sabah aç karnına gelin dedi
Özel yerde 527 tl yapıyorlar tüm testleri ama sağlık ocağı her testi yapıyor mu acaba
Diyetisyenle de görüşeceğim muayenesi 175 tl imiş
Kız ne kaldı incecik oldun işteO kadar spora erimiyorum bacim taş gibiyim
Kız valla girelim bu sene sınavaBenim de aklımdan geçmiyor değil yani
Ayy psikolojik valla sanirim hala kendimi tontis hissediyorumKız ne kaldı incecik oldun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?