Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ŞEKERSİZ 9. GÜN

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peyniri

Öğle (12:30)
1 haşlama yumurta
2-3 dilim hindi füme
1 dilim süzme peynir

Akşam (19:30) (dışarıda yedik)
6 tane (1 porsiyon) ızgara köfte
3-4 kaşık salata
3-4 çatal haşlanmış brokoli-karnabahar

Su 1 litre oldu kızlar, daha da içerim.

menün çok iyi ,özellikle semizotunu bol tüketmek gerek.Maalesef ben bulamıyorum..Ancak kuru üzümü her gün yeme;aklında bulunsun

ayyy maşallah valla süper olmuş,bunu alıp hoop uygularım ben de ...ama brokoli bulamıyorum bu aralar

Günaydın hatunlar dünkü programım şu şekildeydi
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2dilim hindi füme,salatalık,bir dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu şekersiz çay
Öğle: 3 kaşık şehriyeli tavuk çorba,2 çatal kadar karnıyarık tan patlıcanı yedim,2 küçük kase cacık,salata
akşam :yok
Kaçamak: 2 dilim doğum günü pastam ve 2 bardak fanta
Spor: Sabah 30 dk pilates (bacak çalışma), 9300 adım;akşam spor yok .Ama maalesef 5 adt sigara içtim

09.07.2019 Salı Günü Menüm

Kahvaltı 10.00

yarım tost
Sade kahve
20 adet kiraz

Ara yok

Öğle 12.30

Domates-salatalık-biber
2 dilim peynir
10 adet zeytin
2 dilim tb ekmek
200 ml süt

Ara 15.30

4 adet buğday patlağı
Yeşilçay

Ara
2 adet buğday patlağı (bu listemde yok kaçamak)

Akşam 18.30
6 yk haşlanmış kuru börülce
yeşil salata
200 ml ayran
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Ara 22
Yulaf Lapası (2 kaşık yulaf 1 bardak süt)

su 2,5 lt spor yok.

Canım şehir olarak nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 2.5 sa spor biraz fazla değil mi?! Çok fazla su ve tuz kaybetmiş olursun..

ya birden yapmamıştır da belki sabah 1-1,5 saat yürüyüş yapmıştır akşam da 1 saat egzersiz yapmıştır öyle olabilir

bi seferde salona gitmiyorsa 2,5 saat zor

günaydın kızlar valla bu aralar yoğunluktan mı bilmiyorum bi halsizlik bi isteksizlik var üstümde gözlerim ağır sürekli zor açıyorum gözlerimi

dün sabah diyetisyene gittim 125,8 çıktım yani 15 günde -600 gr ama teselli ödülü var 2 kilo yağdan vermişim ama ödem yüzünden tartıya yansımadı iki gün içinde regl olucam belki onun şişkinliğidir

ama diyetisyen listelerimi hiç beğenmedi hiç yazdıkalrıma uymamışsın dedi ki uyamadım tam doğru hatta bu listeyle nasıl yağdan 2 kilo verdin şaşırdım dedi ben de son bi kaç gün protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim

böyle işte yeni liste verdi yeni listemden çok memnunum dün de uyguladım hiç gece de kalkmadım yemek yemedim iyi geçti

Zaten ben senin yerinde olsam kaptanlik yapamam ki hem calisip hem buraya vakit ayiramam kesinlikle

Benimde çok yaptığım sayılamaz zaten sadece takıma göz kulak oluyorum o kadar aksamayan tek şey cuma listeleri. Geri kalanı sizler kendiniz hallediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…