menün çok iyi ,özellikle semizotunu bol tüketmek gerek.Maalesef ben bulamıyorum..Ancak kuru üzümü her gün yeme;aklında bulunsunSabah10.30
5yk yoğurt
2yk kuru üzüm
20 fındık
Ara 13.30 3 hurma 12 fındık
Öğlen 15
3yk tavuk haslanmos (didiklenmis)
6 tane karpuz sogus salata 1 bucuk bardak ayran
Akşam 19
Semiz oyu salatası 1 büyük kase
1 tabak soğuk ayran çorba
Ara 1 fincan leblebi
Şu 10 bardak 45 yürüyüş
Aynı benAy nasıl bir yorgunluk varsa üstümde geliyorum okuyorum ama yazmıyrum nasılsınız hepiniz
Canım şehir olarak nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 2.5 sa spor biraz fazla değil mi?! Çok fazla su ve tuz kaybetmiş olursun..Bugun 2.5 saat spor yaptim
Osmaniye’de bi de en sıcak yerlerdenCanım şehir olarak nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 2.5 sa spor biraz fazla değil mi?! Çok fazla su ve tuz kaybetmiş olursun..
Benim menüler düzene girdi ama uykum düzensiz bu sefer deGünaydın canlar❤❤
Ben dün listeme uyamadım çok halsizim yemek hazırlamak istemiyorum önceki günden kalanlarla idare ettik dün. Bu gün tam uyacağım inşallah
ayyy maşallah valla süper olmuş,bunu alıp hoop uygularım ben de ...ama brokoli bulamıyorum bu aralarŞEKERSİZ 9. GÜN
Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peyniri
Öğle (12:30)
1 haşlama yumurta
2-3 dilim hindi füme
1 dilim süzme peynir
Akşam (19:30) (dışarıda yedik)
6 tane (1 porsiyon) ızgara köfte
3-4 kaşık salata
3-4 çatal haşlanmış brokoli-karnabahar
Su 1 litre oldu kızlar, daha da içerim.
E ben de Hatay dayım..YahuOsmaniye’de bi de en sıcak yerlerdenbuharlaşacak yakında
Canım şehir olarak nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama 2.5 sa spor biraz fazla değil mi?! Çok fazla su ve tuz kaybetmiş olursun..
Durduramıyoruz hatunu eliptiğin üzerinde uyuyacak bıraksalar
Zaten ben senin yerinde olsam kaptanlik yapamam kihem calisip hem buraya vakit ayiramam kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?