ya gelemiyorum ya kendimi ssuçlu hissediyorım ama çok yogun geçiyor günler eylülde tekrar başlarım diye düşündüm yoksa kilo falan gidiyor sadece gelemiyorum diye mahcubum
menü grubuna kimse menü yazmıyor yaaa
iki kişi anca varık
Aynen öyle. Ama meburen baslmam lazım.yumurta totoya dayandı gel senle beraber başlayalım 2 spora ihtiyacı olan ama spor yapmayan 13.takim hatunlari
Yarın geliyor cezalar. Cumadan cumaya kontrol ederim eski takımda öyle yapıyordukCeza gelmeyecek miydi?Anka ben takip ederim demişti?
Ben varımBen de varım benim de başlamam lazım. Sporsuz olmuyor. Tatilde şortlarımı giymek istiyorum. Biraz toparlansam yetecek. Bugün akşam başlayalım ne dersiniz?
Kaptan dün de yazdım ama görmedin galiba. Ben izne ayrılmak istiyorumTamam canım iyi tatiller iyi eğlenceler
Tamam canım sen bilirsin ama ayrılırsan olacakları biliyorsunKaptan dün de yazdım ama görmedin galiba. Ben izne ayrılmak istiyorum
Ne zaman müsait oluyorsun?Ben varım
Yok kaptan yaa ihtiyacım var. Bir süre tartilmak istemiyorumTamam canım sen bilirsin ama ayrılırsan olacakları biliyorsun
İnşallah görürsün ben de diyorum yarın kilo bildirimi yapsam başlasam ki hiç motive değilim ilk hafta 2 kg gibi birşey verirmiyim
Bilemiyorum kiİnşallah görürsün ben de diyorum yarın kilo bildirimi yapsam başlasam ki hiç motive değilim ilk hafta 2 kg gibi birşey verirmiyim
Akşam 8 gibi kaptanım sizNe zaman müsait oluyorsun?
1 verirsin ama kilon az olduğu için 2 çok gibi geldiİnşallah görürsün ben de diyorum yarın kilo bildirimi yapsam başlasam ki hiç motive değilim ilk hafta 2 kg gibi birşey verirmiyim
Neden kaptanim daha once boyle talebin olmamisti... gerci ben hep fotolu bildirim yaptim..Kızlar yarın bildirim yaparken herkesten fotoğraf istiyorum. Tartı fotoğrafı olur mu unutmayın fotoğraf çekmeyi
Daha heyecanlı olurNeden kaptanim daha once boyle talebin olmamisti... gerci ben hep fotoli bildirim yaptim..
Daha iyi motive oluruz, heyecanlı olur diye düşünüyorum. Bir süre böyle deneyelimNeden kaptanim daha once boyle talebin olmamisti... gerci ben hep fotolu bildirim yaptim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?