Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aşağıda kimseyi göremeyince yanlış yerdeyim sandım. Nerelerdesiniz kızlar

Nihayet aradığımız arabayı bulduk. Bütün işlemleri hallettik. Cumartesi almaya gidiyoruz inşallah İstanbul'a. Bugün sabah kredi işlemleri için bankaya gitmek zorunda kaldım. İşler şimdi hafifledi. Geçmişi okuyayım biraz madem kimse yok

ya gelemiyorum ya kendimi ssuçlu hissediyorım ama çok yogun geçiyor günler eylülde tekrar başlarım diye düşündüm yoksa kilo falan gidiyor sadece gelemiyorum diye mahcubum

Ara ara gelmeye çalış. İdare ederiz biz seni. Yediklerine dikkat et menünü yaz gerisi halledilir. Bende çok yoğunum ama ilk fırsatta direkt buraya geliyorum. Sende öyle yap lütfen. Buradan ayrıldığın an her şey bozuluyor.

Aynen öyle. Ama meburen baslmam lazım.yumurta totoya dayandı gel senle beraber başlayalım 2 spora ihtiyacı olan ama spor yapmayan 13.takim hatunlari

Ben de varım benim de başlamam lazım. Sporsuz olmuyor. Tatilde şortlarımı giymek istiyorum. Biraz toparlansam yetecek. Bugün akşam başlayalım ne dersiniz?

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar

Sabah ilik limonlu su ile basladim.
10.00 kahvalti
1dilimkepekekmek.peynirli maydonozlu omlet
2 zeytin.salatalik.domates yesillik.

13.00 ara..1armut
14.30 yesilcay+3ceviz
16.30..sekersiz turk kahvesi

18.30 aksam
2yem kasigi bulgur pilavi.2kasik saksuka.
Bol salata.kucuk Kase yogurt
1dilim karpuz.

3lt.su..
30dak egzersiz+150 bacak egzersizi.
50squat..200 ip atlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…