600 TL isteyen var 175 nedir kioha 175 nedir yahu..pahalı geldi nedense
özel bir problem (tiroid,şeker,organ yetmezliği,şeker direnci) veya obezite sınırında bir sorun yoksa çok fazla bence bu miktar600 TL isteyen var 175 nedir ki
Kesinlikle mevsimin etkisi çok büyük. Ama bir ara verip biraz tartiya ara vermek istiyorum. Bunaldim çok.asla ayrılmak yok.Sadece zayıflamak değil konu.Sağlıklı yaşamak için birbirmizi motive ediyoruz. Yazın verdiği rehavettir o..Bırakmak yok
Yok yemiyorum kahvaltı yapıp çıkıyorum işte çok uzun kalmıyorum aslında 3 saat işteyimÖnce o tatlıları kaldır at cope bide işte yemek yiyormusun uzun süre aç kaliyor san saldırmaya basliyorusn
Pek araştırmadım açıkçası belki daha uyguna vardır okudum biraz internet sitesini içime sindi şimdilikoha 175 nedir yahu..pahalı geldi nedense
İnternette var onlardanKızlar kış için örgü ev babetleri varya altı keçeli oluyor onlardan almak istiyorum nereden bulabilirim
Yok canım maalesef ayrılamıyorsun? Noldu sorun mu var?
Benim de sorunum bacak ve basenler. Aslında spor yapmam lazım ama yapamıyorum. Hiç fırsat bulamıyorum.160 boyum ama bacaklar kalın.Biraz da o nedenle istiyorum sporla şekillenmeyi
Canım belki aldığın protein oranını biraz artırırsın. Hem spor da yapıyorsun proteinle vücudunu daha güzel şekillendirirsin. Bir de öğle yemeğini ne zaman yiyorsun? Akşam hiçbir şey yemeden nasıl dayanıyorsun?Selamlar menüm şu şekile:
Sabah: 1 yumurta,1dilim peynir,2 dilim hindi fme,salatalık, 5-6 adt yeşil zeytin
Öğle: 1 küçük kase mercimek çorba,5 kaşık makarna,salata,az yoğurt
Akşam : yok
Spor: yok saece 6000 adım atmışım..
Bugün akşam eve geldiğimde resmen sızmışım yatakta..sorry
Aynen bende başlamam lazım araya iş girdi hep kaldı sporumBenim de sorunum bacak ve basenler. Aslında spor yapmam lazım ama yapamıyorum. Hiç fırsat bulamıyorum.
Yarın ceza gelecek onlaramenü grubuna kimse menü yazmıyor yaaa
iki kişi anca varık
Benim annem.oruyor canimKızlar kış için örgü ev babetleri varya altı keçeli oluyor onlardan almak istiyorum nereden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?