Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asla ayrılmak yok.Sadece zayıflamak değil konu.Sağlıklı yaşamak için birbirmizi motive ediyoruz. Yazın verdiği rehavettir o..Bırakmak yok
Kesinlikle mevsimin etkisi çok büyük. Ama bir ara verip biraz tartiya ara vermek istiyorum. Bunaldim çok.

Önce o tatlıları kaldır at cope bide işte yemek yiyormusun uzun süre aç kaliyor san saldırmaya basliyorusn
Yok yemiyorum kahvaltı yapıp çıkıyorum işte çok uzun kalmıyorum aslında 3 saat işteyim

oha 175 nedir yahu..pahalı geldi nedense
Pek araştırmadım açıkçası belki daha uyguna vardır okudum biraz internet sitesini içime sindi şimdilik
Test sonuçlarım çıksın zaten 1 kere gidebilirim sonra Almanya’ya döneceğim memnun kalırsam online olarak devam ederim
Benimki biraz merak

Kızlar kış için örgü ev babetleri varya altı keçeli oluyor onlardan almak istiyorum nereden bulabilirim

Canım belki aldığın protein oranını biraz artırırsın. Hem spor da yapıyorsun proteinle vücudunu daha güzel şekillendirirsin. Bir de öğle yemeğini ne zaman yiyorsun? Akşam hiçbir şey yemeden nasıl dayanıyorsun?

Günaydın kızlar, dün menümü vermeden uyuyakalmışım, dünkü menümü vereyim;

ŞEKERSİZ 10. GÜN

Sabah (07:30)
1 dilim hindi füme
Biraz lor peyniri
1 sütlü filitre kahve

Öğle (14:00) (dışarıda yedim)
Bir porsiyon tavuk ızgara, soslu (Arizona mı öyle bir sosla, hafif acılı ve baharatlı bir sos)
1 porsiyon brokoli haşlama
1 közlenmiş kapya biber

Akşam
Yok

Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 Züber

1,5 litre su. Kızlar akşam yemek yememek çok iyi geldi, aslında Züber’i de yemeseydim daha iyiydi. Bundan sonra haftada birkaç gün akşam yemeyeceğim.

kızlar bende spor yapmak istiyorum ama fırsat kalmıyor ya tatile az kaldı üst kısım çok iri

10.07.2019 Çarşamba Günü Menüm

Kahvaltı 7.30

1 orta pişmiş yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Ara 9.30
Sade kahve
22 tane kiraz
şekersiz neskafe

Öğle 12.30

150 gr ızgara tavuk göğsü
6 kaşık soslu makarna
1 kase salata

Ara 15.30

25 tane kiraz
Yeşilçay

Akşam 18.30
mercimekli patlıcan yemeği
4 yk sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Ara yok.

gece 2.00
15 adet tuzsuz leblebi

su 2,5 lt spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…