Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugünkü menümü yazayım;
ŞEKERSİZ 11. GÜN

Sabah (07:30)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peynir

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peynir

Akşam (19:30)
1 tabak hindi sote
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata (zeytinyağlı)

Su 1,5 litre. Kızlar gerçekten bugün çok yoğundu. Akşam yemeğe misafirim vardı, menüm hiç güzel olmadı, farkındayım

Kizlar size birsey soracam fikirlerinize ihtiyacim var ...
Bugun bana ozel bi okuldan is teklifi geldi halkla iliskiler bolumune.... bu yıl kızımı okula basliyacak... tabii ben calismaya baslarsam kizimda benim olduğum okulda öğrenim gorecek bu büyük bir avantaj....
Haftanin 6 günü calismam gerekiyor sadece pazar tatil.. sabah 8.30 aksam 18.00 haftanin 6 günü bu sekilde....
Benim endisem sunlar kizim tam okula baslayacagi donem onu ihmal edermiyim ?
Birde diyelimki bu okulda basladim calismaya ama anlasamadim sonucta ozel sektör kızımı ozelden alip tekrar devlete alirsam bocalar mi ?
Sonucta 38 yasindayim kolay kolay ozel sektörden artik teklif gelmez... benim kizim olmadan oncede is tecrubem var egitim sektorunden referansim iyi yani...
Uzun süredir calismiyorum bi anda zor gözüktü gözüme.... daha netleşmedik ama fikirlere ihtiyacim var....

Bence güzel bir teklif canım, sen üstesinden gelirsin. Kızınla aynı yerde olmak da bence avantaj. Ben çalışmayı çok seviyorum, ne kadar zorlukları olsa da çalışınca insan daha verimli olabiliyor. Hem kızının da zor zamanlarını atlatmışsın, bebek olsa, ayrı kalacak olsan neyse de, o da okula başlayacak zaten. Memnun kalmazsan kızını okuldan almak zorunda değilsin bence, okuldan menün kalırsan devam eder.

Bende calismayi cok seviyorum 6 yil ara verince simdi düşünür oldum... evdeki duzene cok alistim ayni duzen olmayacagi kesin... sanirim duzenim bozulacak diye tereddüt ediyorum tesekkur ederim cevabin icin

Canim , kurallar koyuyoruz guzel ama basta bu kurallara kaptan olarak seninde uydugunu gormek isteriz... hani hic menunu gormedik
Son koyduğumuz kural ana listede olanlar ve deneme süresinde olanlar için canım. Örnek menüm olsa zaten direkt yazacağımda maalesef henüz o kıvama gelemedim

1 den önce
Eee neden takıma az geliyorsun napıyorsun 1 e kadar
Duruma göre değişiyor. Mesela dün dışarıdaydım 11:30 da geldim eve. Evle ilgilendim biraz sonra uyudum. Bugün işim daha azdı sık geldim fark ettiysen. Hafta içi kızların kurslarından dolayı eve geç geliyorum. Yemekti, evdi, çocuklardı zaman yetmiyor. Çalışınca her işin akşama kalıyor maalesef

Evet ben akşama kadar yatan ev hanımları olarak düşünemiyorum kusura bakma canım

Menülerin bana hep sağlıksız geliyor. Gün içinde çok az yiyorsun. Daha dengeli beslenmen lazım. Ve yine ısrarla su diyorum. Çay kahve içiyorsan bi süre çıkar onları hayatından onların yerine su içmeye çalış lütfen.

Evet ben akşama kadar yatan ev hanımları olarak düşünemiyorum kusura bakma canım
Yok canım sizde yatmıyorsunuzdur da evde daha çok vakit geçiriyorsunuz. Sen 4 çocukla istesende yatamazsın zaten

Aslında iki öğün beslenmek istiyorum, sabah ve akşam şeklinde. Akşam da en geç 18:00’de bitirmek istiyorum günü. Ama onun için sabah iyi kahvaltı yapmam lazım, sabah vakit bulamıyorum. Zor yetişiyorum işe. Bugün akşam yemeğe misafirim vardı. Öğle tatilinde eve gelip yemek yaptım, hiç vaktim kalmadı. Belki okullar açılınca daha düzenli oluruz. Servis kalktı, oğlumu kreşe ben bırakıp alıyorum. Su konusunda haklısın canım.

ada81 senin için bugünün berbat menüsünü yazıyorum

Kahvaltı 07:45

1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine cevizli salçalı sos
1 kk İzmir tulumu
1 kaç parça salatalık

Öğle 12:15

2 kaşık tarhana çorbası
1 tane yoğurtlu kabak dolması kıymalı
1,5 avuç kiraz
Yarım roll ekmek (kızın yarım kalan ekmeğini yedim beyazdı)

Arada 14:00
5-6 tane hanımeller bisküvi
1 küçük kare fındıklı çikolata kahvenin yanında

17:00
1 tane albeni

19:00
1 tane dominosun sucuklu ekmeğinden
2 dilim pizza
6-7 tane patates kızartması ve tavuk topu
Ketçap ve mayonezde vardı.
2 bardak kola

10 dk önce
1 tane milka çikolata

3 litre su

Kızlar menümün kötülüğünü sakın örnek almayın. Bu aralar sapıttım

ya valla grlmeye çalışıyorum ama yaz dehşet yogun geçiyor kış telaşı ayrı yaz ayrı

ay bende bu yeme potansiyelindeyim
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…