Iyi aksamlar kizlar
Sabah ilik limonlu su ile basladim.
10.00 kahvalti
1dilimkepekekmek.peynirli maydonozlu omlet
2 zeytin.salatalik.domates yesillik.
13.00 ara..1armut
14.30 yesilcay+3ceviz
16.30..sekersiz turk kahvesi
18.30 aksam
2yem kasigi bulgur pilavi.2kasik saksuka.
Bol salata.kucuk Kase yogurt
1dilim karpuz.
3lt.su..
30dak egzersiz+150 bacak egzersizi.
50squat..200 ip atlandi
Ben saat 22:00 de olurum kızlar uyuduktan sonraBilemiyorum ki
Akşam 8 gibi kaptanım siz
Ben de senden bekliyorumSenden de bekliyorum
Ahahaha ay sen kesin kızlardan önce uyursunBen saat 22:00 de olurum kızlar uyuduktan sonra
Ben 01:00 sen önce uyumuyorum ki sen arada yorgunluktan uyuyakaldığım zamanları hatırlıyorsunAhahaha ay sen kesin kızlardan önce uyursunleslie mi yapacaksınız
1 den önceBen 01:00 sen önce uyumuyorum ki sen arada yorgunluktan uyuyakaldığım zamanları hatırlıyorsun
Ben dışarıda yürüyeceğim, Leslie sevmiyorum
Canim , kurallar koyuyoruz guzel ama basta bu kurallara kaptan olarak seninde uydugunu gormek isteriz... hani hic menunu gormedikDaha iyi motive oluruz, heyecanlı olur diye düşünüyorum. Bir süre böyle deneyelim
Cumartesi yola cikiyoruz canim... 2 hafta olmayacam.... sonra gelip hizli bi sekilde diyete baslayip listeye girmek istiyorum...ada81 ne zaman gidiyorsunuz canım memlekete?
Tesekkurler canimÇok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Canım ben foto atamayı bilmiyorumDaha iyi motive oluruz, heyecanlı olur diye düşünüyorum. Bir süre böyle deneyelim
Teşekkürler canım, deneyeceğim. Ben dışarıda yürüyüş yapamam, oğlum var imkansız. Evde Leslie ile başlasam olmaz mı?Haftanın 3 günü toplamda 12 hafta spor yapmak lazım;istediğin forma girebilmek için. En azından +30 kadınlar için bu böyle. İlk 2 hafta yüksek tempo yürüyüş ile başla;ilk hafta 45 dk sonra toplamda 90 dk olacak şekilde.3.hafta esneme hareketleri ile evde leslie ye devam ve 30 dk fitness yapabilirsin .Sonra da pilates e geçersin istersen..
Olur canım başlayalım, ama yarından itibaren olsun. Bütün çok çok yoğundum, pilim bitti. Ve ders çalışmam lazımAynen öyle. Ama meburen baslmam lazım.yumurta totoya dayandı gel senle beraber başlayalım 2 spora ihtiyacı olan ama spor yapmayan 13.takim hatunlari
Başlayalım canım, ama yarından itibaren olsunnasıl bir ceza anka
zeyenp nasılsın ne var ne yok
karşılaşamıyoruz hiç ?
aynn ya birde yaz günü hep dışarda oluyoruz
işe git gel ev süpür sil ay ben pert
valla lesile yapsan bile etki eder başlayalım birlikte
45 dakika Leslie kaç adım ediyor canım?mutlaka yap.Yorucu değil ama çok iyi bir kardiyo egzersizi.Kalp atışlarını yükseltip seni sonraki esas egzersizlere hazırlıyor.Her gün 45 dk 3mil yani 5 km yürütüyor seni
Memleket neresiydi canım? Şimdiden iyi tatiller, kilo almadan dönmem dileğiyleCumartesi yola cikiyoruz canim... 2 hafta olmayacam.... sonra gelip hizli bi sekilde diyete baslayip listeye girmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?