- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Bir ara akşam yemek yerine detox suyu,ayran yada yulaflı yoğurt yedim.eğer akşam ağır spor yapmışsam sonrasında ton balığı,hindi füme vb proteinli birşeyler yerim ama az yedikçe baktım canım birşey istemiyor.Sadece su!! Ama yıllar geçtikçe zorlaşıyormuş gerçekten de .5 yıl önce ben 2 haftada kilo verirdim.Şimdi bak neredeyse 1 ay olacak ben daha yeni sıkılaştım biraz biraz ve yoruluyorum haliyle..Zor oluyor vermek..Yani başarılı bir diyetten sonra hep dikkat etmek lazım olacakCanım belki aldığın protein oranını biraz artırırsın. Hem spor da yapıyorsun proteinle vücudunu daha güzel şekillendirirsin. Bir de öğle yemeğini ne zaman yiyorsun? Akşam hiçbir şey yemeden nasıl dayanıyorsun?
Günaydın canlar
Bu gün bomba gibi uyandımsanırım merkür etkisini yitirdi
sporu doktor mu yazmadı senin mi vaktin olmuyor hatun?Bir de dikkat ettim hep leblebi var ; yüksek folik asit,Mg ve B komplkes vitaminleri bulunuyormuş..Vitamin hapı yerine leblebi :) ama gece 2 de yemeseydin iyiymiş!10.07.2019 Çarşamba Günü Menüm
Kahvaltı 7.30
1 orta pişmiş yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara 9.30
Sade kahve
22 tane kiraz
şekersiz neskafe
Öğle 12.30
150 gr ızgara tavuk göğsü
6 kaşık soslu makarna
1 kase salata
Ara 15.30
25 tane kiraz
Yeşilçay
Akşam 18.30
mercimekli patlıcan yemeği
4 yk sarımsaklı yoğurt
Ara yok.
gece 2.00
15 adet tuzsuz leblebi
su 2,5 lt spor yok.
Çalışınca çok zor canım. Sabah git, akşam gel. İnsanın hali kalmıyorAynen bende başlamam lazım araya iş girdi hep kaldı sporum
Benim de tatile 3 hafta kaldı canım. Ben bir de spor yapmadan kilo verdim, her yerim yumuşacık, sallanıyor. Sence 3 hafta spor yapsam toparlanır mıyım?kızlar bende spor yapmak istiyorum ama fırsat kalmıyor yatatile az kaldı üst kısım çok iri
Menün güzel canım, kaçamak yok galiba. Bir de buraya daha sık gelmelisin, çok etkili oluyor.10.07.2019 Çarşamba Günü Menüm
Kahvaltı 7.30
1 orta pişmiş yumurta
1 dilim peynir
Ara 9.30
Sade kahve
22 tane kiraz
şekersiz neskafe
Öğle 12.30
150 gr ızgara tavuk göğsü
6 kaşık soslu makarna
1 kase salata
Ara 15.30
25 tane kiraz
Yeşilçay
Akşam 18.30
mercimekli patlıcan yemeği
4 yk sarımsaklı yoğurt
Ara yok.
gece 2.00
15 adet tuzsuz leblebi
su 2,5 lt spor yok.
Biri de bendimmenü grubuna kimse menü yazmıyor yaaa
iki kişi anca varık
Haftanın 3 günü toplamda 12 hafta spor yapmak lazım;istediğin forma girebilmek için. En azından +30 kadınlar için bu böyle. İlk 2 hafta yüksek tempo yürüyüş ile başla;ilk hafta 45 dk sonra toplamda 90 dk olacak şekilde.3.hafta esneme hareketleri ile evde leslie ye devam ve 30 dk fitness yapabilirsin .Sonra da pilates e geçersin istersen..Benim de tatile 3 hafta kaldı canım. Ben bir de spor yapmadan kilo verdim, her yerim yumuşacık, sallanıyor. Sence 3 hafta spor yapsam toparlanır mıyım?
biri de benimBiri de bendim
Aynen öyle. Ama meburen baslmam lazım.yumurta totoya dayandı gel senle beraber başlayalım 2 spora ihtiyacı olan ama spor yapmayan 13.takim hatunlariÇalışınca çok zor canım. Sabah git, akşam gel. İnsanın hali kalmıyor
Yarın ceza gelecek onlara
Günaydın
aynn ya birde yaz günü hep dışarda oluyoruzÇalışınca çok zor canım. Sabah git, akşam gel. İnsanın hali kalmıyor
Benim de tatile 3 hafta kaldı canım. Ben bir de spor yapmadan kilo verdim, her yerim yumuşacık, sallanıyor. Sence 3 hafta spor yapsam toparlanır mıyım?
sporu doktor mu yazmadı senin mi vaktin olmuyor hatun?Bir de dikkat ettim hep leblebi var ; yüksek folik asit,Mg ve B komplkes vitaminleri bulunuyormuş..Vitamin hapı yerine leblebi :) ama gece 2 de yemeseydin iyiymiş!
Menün güzel canım, kaçamak yok galiba. Bir de buraya daha sık gelmelisin, çok etkili oluyor.
Aaa çok güzel nasıl örnekleri görebilirimBenim annem.oruyor canim
Özelden yazdım canimAaa çok güzel nasıl örnekleri görebilirim
Evt canım bu ara öyle oldu galiba cmrtesi oğlumun dogumgunu var ona kosturuyorumnasıl bir ceza anka
zeyenp nasılsın ne var ne yok
karşılaşamıyoruz hiç ?
aynn ya birde yaz günü hep dışarda oluyoruz
işe git gel ev süpür sil ay ben pert
valla lesile yapsan bile etki eder başlayalım birlikte
mutlaka yap.Yorucu değil ama çok iyi bir kardiyo egzersizi.Kalp atışlarını yükseltip seni sonraki esas egzersizlere hazırlıyor.Her gün 45 dk 3mil yani 5 km yürütüyor senicanım leblebiyi diyetisyen yazdı ama akşam 9 a yazdı ben uyuyup kaldım kalktığımda da çok açtım bastırsın diye yedim azcık
spor da yürüyüş yazdı da ben yapamıyorum işte havalar çok sıcak, vakit hiç olmuyorhaftada 4 gün kesintisiz 45 dk yürümem gerek yürüyüş yerine leslie yapabilirsin dedi ama ben onu da yapamıyorum
Kizlar selam. B
Yarin yola cikacagiz trabzona gidiypruz 10 gunlugune. Yarin sabah bildirimimi yaparim. Obur hafta da tarti goturcem insallah. Esim birsz sacmalama moduna girdi ama goturcem. Bildirimimi yine yaparim ama bu 10 gun pek ugrayamayacagim gruba.
LAydLiNe kaptanim beni mazur gorur musunuz. Izin hakkim yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?