Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir ara akşam yemek yerine detox suyu,ayran yada yulaflı yoğurt yedim.eğer akşam ağır spor yapmışsam sonrasında ton balığı,hindi füme vb proteinli birşeyler yerim ama az yedikçe baktım canım birşey istemiyor.Sadece su!! Ama yıllar geçtikçe zorlaşıyormuş gerçekten de .5 yıl önce ben 2 haftada kilo verirdim.Şimdi bak neredeyse 1 ay olacak ben daha yeni sıkılaştım biraz biraz ve yoruluyorum haliyle..Zor oluyor vermek..Yani başarılı bir diyetten sonra hep dikkat etmek lazım olacak

sporu doktor mu yazmadı senin mi vaktin olmuyor hatun?Bir de dikkat ettim hep leblebi var ; yüksek folik asit,Mg ve B komplkes vitaminleri bulunuyormuş..Vitamin hapı yerine leblebi :) ama gece 2 de yemeseydin iyiymiş!

Menün güzel canım, kaçamak yok galiba. Bir de buraya daha sık gelmelisin, çok etkili oluyor.

Benim de tatile 3 hafta kaldı canım. Ben bir de spor yapmadan kilo verdim, her yerim yumuşacık, sallanıyor. Sence 3 hafta spor yapsam toparlanır mıyım?
Haftanın 3 günü toplamda 12 hafta spor yapmak lazım;istediğin forma girebilmek için. En azından +30 kadınlar için bu böyle. İlk 2 hafta yüksek tempo yürüyüş ile başla;ilk hafta 45 dk sonra toplamda 90 dk olacak şekilde.3.hafta esneme hareketleri ile evde leslie ye devam ve 30 dk fitness yapabilirsin .Sonra da pilates e geçersin istersen..

Kizlar selam. B
Yarin yola cikacagiz trabzona gidiypruz 10 gunlugune. Yarin sabah bildirimimi yaparim. Obur hafta da tarti goturcem insallah. Esim birsz sacmalama moduna girdi ama goturcem. Bildirimimi yine yaparim ama bu 10 gun pek ugrayamayacagim gruba.
LAydLiNe kaptanim beni mazur gorur musunuz. Izin hakkim yok daha

Yarın ceza gelecek onlara

nasıl bir ceza anka

zeyenp nasılsın ne var ne yok
karşılaşamıyoruz hiç ?

Çalışınca çok zor canım. Sabah git, akşam gel. İnsanın hali kalmıyor
aynn ya birde yaz günü hep dışarda oluyoruz
işe git gel ev süpür sil ay ben pert

Benim de tatile 3 hafta kaldı canım. Ben bir de spor yapmadan kilo verdim, her yerim yumuşacık, sallanıyor. Sence 3 hafta spor yapsam toparlanır mıyım?

valla lesile yapsan bile etki eder başlayalım birlikte

sporu doktor mu yazmadı senin mi vaktin olmuyor hatun?Bir de dikkat ettim hep leblebi var ; yüksek folik asit,Mg ve B komplkes vitaminleri bulunuyormuş..Vitamin hapı yerine leblebi :) ama gece 2 de yemeseydin iyiymiş!

canım leblebiyi diyetisyen yazdı ama akşam 9 a yazdı ben uyuyup kaldım kalktığımda da çok açtım bastırsın diye yedim azcık

spor da yürüyüş yazdı da ben yapamıyorum işte havalar çok sıcak, vakit hiç olmuyor haftada 4 gün kesintisiz 45 dk yürümem gerek yürüyüş yerine leslie yapabilirsin dedi ama ben onu da yapamıyorum

Evt canım bu ara öyle oldu galiba cmrtesi oğlumun dogumgunu var ona kosturuyorum

mutlaka yap.Yorucu değil ama çok iyi bir kardiyo egzersizi.Kalp atışlarını yükseltip seni sonraki esas egzersizlere hazırlıyor.Her gün 45 dk 3mil yani 5 km yürütüyor seni

merhaba kızlar ,
sabah sporumu yaptım... evi toparladım ... birazdan valiz hazırlamaya başlıyorum
bu havada ne pişireceğimi şaşırdım canım herşeyi istemiyorda ne yapsam düşünüyorum

Tamam canım iyi tatiller iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…