college maker picture diye bir uygulama var oradan hallediyorum... bende o yansima icin emojileri büyüterek kullaniyorum
Tebrikler canim harikaGünaydın kızlar fotoğraf yüklemeyi denedim, tam yapabildim mi bilmiyorum.
Geçen Cuma: 64,2
Bu Cuma: 62,9
Fark: 1,3 kg
Gunaydin canim , gun icerisinde regli gelir canimgünaydın kızlar cuma geldi sonunda
benim regli günüm bugun ama ne gelen var nede belirti
college maker picture diye bir uygulama var oradan hallediyorum... bende o yansima icin emojileri büyüterek kullaniyorum
Suratım çıkıyor tartıda ama eve gidince atayım olur mu zaten dün bile daha azdım kilomdanHesaplayalım onu ama fotoğraf nerde
Hadi inşallah . Çok sağol ada ablacim ikimizinde tatile gidip gelelimde kilolari veririz yine eylulde beraber başlarız spora da diyetedeeBence hedefe uyarsin sorun olmaz.... hayırlı olsun mezuniyetin.. bidaha hic kilo almazsin insallahhh
Bunu bende yükleyim emoji koyar kapatırımcollege maker picture diye bir uygulama var oradan hallediyorum... bende o yansima icin emojileri büyüterek kullaniyorum
Ne zaman gidecen memleketeBi kalkamadim daha spora gecmem lazim...
Insallah canim , tatilde cok dikkat edelim ki listeye tekrar girmek kolay olsun....Suratım çıkıyor tartıda ama eve gidince atayım olur mu zaten dün bile daha azdım kilomdan
Hadi inşallah . Çok sağol ada ablacim ikimizinde tatile gidip gelelimde kilolari veririz yine eylulde beraber başlarız spora da diyetedee❤❤
Kismetse yarin yola cikiyoruz canimNe zaman gidecen memlekete
Ben senin yerinde olsam yerdimInsallah canim , tatilde cok dikkat edelim ki listeye tekrar girmek kolay olsun....
Iki gundur ablam , hiimm gelirsen sunu pisirelim sunu yapalim diyor imtihanim zor olacakkk
Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer tatilinKismetse yarin yola cikiyoruz canim)
Eve gidince fazla çıkarsın kiSuratım çıkıyor tartıda ama eve gidince atayım olur mu zaten dün bile daha azdım kilomdan
Hadi inşallah . Çok sağol ada ablacim ikimizinde tatile gidip gelelimde kilolari veririz yine eylulde beraber başlarız spora da diyetedee❤❤
Sabah erken tartildim için ödem oluyor arti WC çıkmıyorum eve gidip tartildimda da hep daha az oluyorum.170boyla suratın tartida çıkması bence gayet normal uzun da olsan gözüküyor sonuçtaEve gidince fazla çıkarsın ki
170 boyla suratın nasıl çıkıyor ki benim bile olmadık yerlerim çıkıyor
Oooo öyle mi doğrudur kuzum akşam çekersin o zaman. Yarın sabah yeniden çekersin gerekirse.Sabah erken tartildim için ödem oluyor arti WC çıkmıyorum eve gidip tartildimda da hep daha az oluyorum.170boyla suratın tartida çıkması bence gayet normal uzun da olsan gözüküyor sonuçta
Yaaa ne kadar güzel vermişsinKızlar bende tartıldım.
Geçen cuma
61.2 iddim.
Bu cuma 58.9 olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?