Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hesaplayalım onu ama fotoğraf nerde
Suratım çıkıyor tartıda ama eve gidince atayım olur mu zaten dün bile daha azdım kilomdan
Bence hedefe uyarsin sorun olmaz.... hayırlı olsun mezuniyetin.. bidaha hic kilo almazsin insallahhh
Hadi inşallah . Çok sağol ada ablacim ikimizinde tatile gidip gelelimde kilolari veririz yine eylulde beraber başlarız spora da diyetedee

11.07.2019 Perşembe Menüm

Kahvaltı 7.00
2 yumurta
4 dilim sucuk ile tavada yumurta
1 dilim peynir

Ara 10.00
Sade kahve
22 kiraz

öğle 12.30
Adana dürüm
Ayran

Ara 15.30
Sade kahve
Soda
4 tane buğday patlağı

Akşam 19.00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
mercimekli patlıcan yemeği
4 yk sarımsaklı yoğurt

spor yarım saat yürüyüş (7000 adım) su 2,5 lt

Kızlar ben bugün tartılamadım yaa unuttum daha doğrusu cuma olduğunu yolu yarıladıktan sonra farkettim adetimin ilk günü diye de hiç tartıya bulaşmadım yani bugün bilmiyorum kilomu

ama dün sabah 127,0 dı kesin bugün daha fazladır

Insallah canim , tatilde cok dikkat edelim ki listeye tekrar girmek kolay olsun....
Iki gundur ablam , hiimm gelirsen sunu pisirelim sunu yapalim diyor imtihanim zor olacakkk

Insallah canim , tatilde cok dikkat edelim ki listeye tekrar girmek kolay olsun....
Iki gundur ablam , hiimm gelirsen sunu pisirelim sunu yapalim diyor imtihanim zor olacakkk
Ben senin yerinde olsam yerdim memlekete senede 1 gidiyosundur zaten belli daha az bidaha kaç ay gidemicen.bende yiyecem Eylül gibi başlayınca bidaha yiyemeyiz zaten..
Kismetse yarin yola cikiyoruz canim )
Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer tatilin

Eve gidince fazla çıkarsın ki
170 boyla suratın nasıl çıkıyor ki benim bile olmadık yerlerim çıkıyor

Eve gidince fazla çıkarsın ki
170 boyla suratın nasıl çıkıyor ki benim bile olmadık yerlerim çıkıyor
Sabah erken tartildim için ödem oluyor arti WC çıkmıyorum eve gidip tartildimda da hep daha az oluyorum.170boyla suratın tartida çıkması bence gayet normal uzun da olsan gözüküyor sonuçta

Sabah erken tartildim için ödem oluyor arti WC çıkmıyorum eve gidip tartildimda da hep daha az oluyorum.170boyla suratın tartida çıkması bence gayet normal uzun da olsan gözüküyor sonuçta
Oooo öyle mi doğrudur kuzum akşam çekersin o zaman. Yarın sabah yeniden çekersin gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…