- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
3 mil- yani 5km45 dakika Leslie kaç adım ediyor canım?
hemen kabul et..her bakımdan iyi olurKizlar size birsey soracam fikirlerinize ihtiyacim var ...
Bugun bana ozel bi okuldan is teklifi geldi halkla iliskiler bolumune.... bu yıl kızımı okula basliyacak... tabii ben calismaya baslarsam kizimda benim olduğum okulda öğrenim gorecek bu büyük bir avantaj....
Haftanin 6 günü calismam gerekiyor sadece pazar tatil.. sabah 8.30 aksam 18.00 haftanin 6 günü bu sekilde....
Benim endisem sunlar kizim tam okula baslayacagi donem onu ihmal edermiyim ?
Birde diyelimki bu okulda basladim calismaya ama anlasamadim sonucta ozel sektör kızımı ozelden alip tekrar devlete alirsam bocalar mi ?
Sonucta 38 yasindayim kolay kolay ozel sektörden artik teklif gelmez... benim kizim olmadan oncede is tecrubem var egitim sektorunden referansim iyi yani...
Uzun süredir calismiyorum bi anda zor gözüktü gözüme.... daha netleşmedik ama fikirlere ihtiyacim var....
süper olurTeşek
Teşekkürler canım, deneyeceğim. Ben dışarıda yürüyüş yapamam, oğlum var imkansız. Evde Leslie ile başlasam olmaz mı?
Açlıktan felan yemedim biliyor musun bunları. Tamamen saçma bi psikoloji nedeniay bende bu yeme potansiyelindeyim
,
1 yaş canimnice yaşları olsun inş kaç yaş olacak?
Allah kabul etsin canımHayırlı geceler kızlar. Uyudu herkes de beni uyku tutmadı. Anacima babama yasin okudum. Okudum sizleri hep. Ne güzel motivesiniz ben yerlerdeyim şu an.
Açlıktan felan yemedim biliyor musun bunları. Tamamen saçma bi psikoloji nedeni
Hayırlı geceler kızlar. Uyudu herkes de beni uyku tutmadı. Anacima babama yasin okudum. Okudum sizleri hep. Ne güzel motivesiniz ben yerlerdeyim şu an.
1 yaş canim
Çok guzelkilo vermişsin. Kıyafetlerin bollasmya başladı miGünaydın kızlar fotoğraf yüklemeyi denedim, tam yapabildim mi bilmiyorum.
Geçen Cuma: 64,2
Bu Cuma: 62,9
Fark: 1,3 kg
Harika
Teşekkürler canım, evet artık fark ediliyor bence. Ama kimse zayıflamışsın demiyorÇok guzelkilo vermişsin. Kıyafetlerin bollasmya başladı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?