Evet yarın cekeyim ben o zaman yine de evde de çekerim kabizlik baş gösterdi işte olunca tutuyorum sonra da kabız oluyorum napacam böyle bilemiyorumOooo öyle mi doğrudur kuzum akşam çekersin o zaman. Yarın sabah yeniden çekersin gerekirse.
Kızlar bende tartıldım.
Geçen cuma
61.2 iddim.
Bu cuma 58.9 olmuşum.
Kaptanım bu gidişle 70 olacaksınız aynı anda başlayalım dedik ben 61 oldum siz 69Geçen hafta : 68.7
Bu hafta : 69.6
70 olmadığım için mutluyum çünkü bu hafta hep sapıttım
Eki Görüntüle 2288118
İnş ya valla tırsıyor insan da çocuk düşünmeyince bi acaba oluyorsunGunaydin canim , gun icerisinde regli gelir canim)
Bi kalkamadim daha spora gecmem lazim...
Sen gez oralarda ben sana yetişeceğimGeçen hafta : 68.7
Bu hafta : 69.6
70 olmadığım için mutluyum çünkü bu hafta hep sapıttım
Eki Görüntüle 2288118
Her eksi candır
Evet bende çok şaşırdımYaaa ne kadar güzel vermişsin
165 lerde canımMaşallah çok güzel vermişsin. Boyun kaçtı?
Boşver ödemse de yağsa da eksiye bak senEvet bende çok şaşırdım
Geçen hafta tartildiktan birgün sonra adet oldm acaba odemmiydi emin olamadim
165 lerde canım
Ay evet ya mutlu oldum ama az önce ölçülerimi aldığımda daha çok mutlu oldum.. paylaşıcam simdiBoşver ödemse de yağsa da eksiye bak sen
toparlaması zor oluyor canım mide büyüyünce o yüzden dikkatli yemeye çalışalımBen senin yerinde olsam yerdimmemlekete senede 1 gidiyosundur zaten belli daha az bidaha kaç ay gidemicen.bende yiyecem Eylül gibi başlayınca bidaha yiyemeyiz zaten..
Hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer tatilin
Kızlar yarın bildirim yaparken herkesten fotoğraf istiyorum. Tartı fotoğrafı olur mu unutmayın fotoğraf çekmeyi
Bence kabul et.Kizlar size birsey soracam fikirlerinize ihtiyacim var ...
Bugun bana ozel bi okuldan is teklifi geldi halkla iliskiler bolumune.... bu yıl kızımı okula basliyacak... tabii ben calismaya baslarsam kizimda benim olduğum okulda öğrenim gorecek bu büyük bir avantaj....
Haftanin 6 günü calismam gerekiyor sadece pazar tatil.. sabah 8.30 aksam 18.00 haftanin 6 günü bu sekilde....
Benim endisem sunlar kizim tam okula baslayacagi donem onu ihmal edermiyim ?
Birde diyelimki bu okulda basladim calismaya ama anlasamadim sonucta ozel sektör kızımı ozelden alip tekrar devlete alirsam bocalar mi ?
Sonucta 38 yasindayim kolay kolay ozel sektörden artik teklif gelmez... benim kizim olmadan oncede is tecrubem var egitim sektorunden referansim iyi yani...
Uzun süredir calismiyorum bi anda zor gözüktü gözüme.... daha netleşmedik ama fikirlere ihtiyacim var....
Cok sevindim senin adina super vermissinnnGünaydın kızlar fotoğraf yüklemeyi denedim, tam yapabildim mi bilmiyorum.
Geçen Cuma: 64,2
Bu Cuma: 62,9
Fark: 1,3 kg
Bak baslangic geldi bile.Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Giden 700
Haftaya hedef 73
Uçmayacağım artık ulaşılabilir hedefler koyacağım
teşekkür ederim canımİnş ya valla tırsıyor insan da çocuk düşünmeyince bi acaba oluyorsun
ama havalardan sanırım
ada ne zman gideceksin diye soracaktım gördüm
yarın gidiyormuşsun iyi tatiller iyi yolculuklar
harika bir sonuç canımmmKızlar bende tartıldım.
Geçen cuma
61.2 iddim.
Bu cuma 58.9 olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?