Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkür ederim inşalalh hepimiz ailelerimizle güzel yıllar geçiririz

Merhaba kizlar..bi kac gun yazamadim..memleketteydik tatil bitti döndük..anca yazabildim..

Diyete pek uyamadim ama kiloda almadim simdi kaldigim yerden devam etmek istiyorum izniniz olursa

Haftasonu kacamaklara dikkat arkadaşlar, burada havalar sıcak, dondurma yiyor herkes, mekanlarda oturunca bir bakiyorum, millet yiyor maşallah, serpme kahvaltılar, hamburgerler... kahvenin gözünü seveyim, hemen bir filtre kahve söylüyorum, bastırıyor beni

Sabah limonli su

10.00 sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 6 7 zeytin, yarim domates, bir lokma bal kaymak

12.30 yeşilçay

15.00 yarim seftali, tarçınlı yoğurt

20.00 kıymalı taze fasulye, salata

Su 2 litre

21de yeşilçay içeceğim. Yatmadan önce yogurt limon pulbiber yiyecegim.

Evde misafir var yine pastalar, börekler havada uçuşuyor kendi dogumgununde de mi yemeyeceksin diyorlar. Oğlumun dogumgununde yiyecegim diyorum

Artık şu kiloları verelim bir an önce de doğum günü yıldönümü gibi özel günlerimizde istediğimizi yiyip içebilelim, ben de çok muzdaribim bu konudan, bizimki de yakında.

Sabah 8.45 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir,4 zeytin , 2 kaşık turşu kavurması, 4 ceviz
Öğle 12.00
Sade kahve
13.30
3 kaşık kadar kaşarlı et sote, domates salatalık
Aksam 18.00
1 tabak ton balıklı salata, 1 galeta
19.30
5 leblebi
Su 2lt kadar
Spor leslie 1 mil 4700 adım ve 3 saat ev temizliği

Sabah kahvaltisi 9.40
Kk beyaz peynir
1 dilim buğday ekmegi
Bol yesillik (maydanoz roka marul)

Oglen yemegi 13.00
1 bardak süt (canim yemek yemek istemedi)

Aksam yemegi 7.20
Mercimek corbasi
3 kasik taze fasulye
1 kasik Patlican salatası

Aralarda
1.5 lt su
2 fincan filtre lahve (sekersiz)
5000 adim
20 dakika egzersiz

İyi akşamlar
Sabah 10.00
Yarım simit, domates, acı biber, patlıcan (hepsini fırında pişirdim), bir dilim peynir
Akşam 17.00
Balık
Su 2 lt

Akşam yemeğine misafirim olduğu için öğlen ve aralarda birşey yiyemedim. Tüm günüm hazırlıkla geçti. Akşam yemeğinde de yorgunluktan tabağıma salata koyucak halim bile yoktu. Üzgünüm böyle bir menü paylaştığım için.

iyi akşamlar
sabah 09:00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir

12:00 öğle ya da ikinci kahvaltı :)
çeyrek simit
2 kaşık melemen
yarim haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates
1 bardak çay şekersiz

ara 15:30
10-12 adet üzüm

akşam 19;30
2 kaşık pirinç pilavi
6 kaşık taskebap
1 kase yoğurt

22:00
1 bardak süt

2.5 lt su

Akşam 5 den sonra hiç acıkmadın mi cnm pekikosturmacada yemeyen birisin galiba, bende de tam tersi oluyor da ondan sordum, mesela misafirler gider ben rahatlarım ortalığı toplarım ve koltuğa yığılıp yiyemediklerimden bir tabak yaparim, yani yapardım

Oglunun du değil mi cnm, doğum günü kutlu olsun kuzucugun. Pazar hafif beslenirsen artı cikmazsin cnm inş, işte böyle özel günlerde çok zor oluyor
Evet canım oğlumun doğum günüydü 20 sinde de kızımın doğum günü. Evde koşturmacadan su bile içmeye vakit bulamadığımdan haliyle yemek falan yiyemedim yaptığım şeylerden yedim salata dolma falan. İnş yarın daha iyi geçer

Ah ah yine uykusuz geceler... kızımın ateşi var iki gündür bugün akşamdan beri doğru düzgün düşüremedik acile gittik iki saat oralardaydık hafifledi ama hala var. Bakalım sabahı nasıl edeceğiz. Düzensizlik aldı başını gitti

Hayır acıkmadım. Bende tam tersi eğer misafirim varsa hazırlık yaparken doyuyorum. Böyle olunca da uzun süre yemek yememiş oluyorum.

Geçmiş olsun. İnşallah ateşi düşmüştür. Sonbahar geldi hastalıklar başladı yine

5/10/2019 menusu
Kahvalti 8:30
1 tam bugday ekmek, sebzeli omlet, salatalik domates, iki dilim peynir, bir kucucuk parca ekmege badem ezmesi surdum bir lokmacik (ama sekersiz)

Oglen 12:30
Meyve yedim sadece.

Ara
Bitki cayi, 5 ceviz

Aksam 19:00
Yagsiz makarna, 5 kasik zeytinyagli fasulye, az yogurt, az yesil salata
Ara
Yesil cay
Su
2.5 lt
Spor
Squat 3×20
Side planks 3×15
Plank 3× 30 saniye
Situps 3×15
Glute bridge 3×12
Lunges 3×10
Bicycle crunches 3×15
Downward facing dogs 2×20
Bent knee situps 2× 20
Supine reverse crunches 2×10
Cobra 2×10

Gecmis olsun canim cok.kolay gelsin

Geçmiş olsun. İnşallah ateşi düşmüştür. Sonbahar geldi hastalıklar başladı yine
Teşekkür ederim canım anaokuluna başladı kızım sanırım bu yıl bolca yaşayacağız bu durumları
Gecmis olsun canim cok.kolay gelsin
Teşekkür ederim canım benim. İnsan keike onlar hasta olmasa da ben olsam diyor

Cok gecmis olsun cnm, zor oluyor çocuklar hasta olunca fiziksel psikolojik yıpranıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…