Çok teşekkür ederim inşalalh hepimiz ailelerimizle güzel yıllar geçiririzDoğum günü kutlu olsun paşanın. tatlı telâşlar bunlar. nice güzel yıllarımız olsun inşallah hep birlikte
geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun
azmini tebrik ediyorum. hep böyle devam inşallah
Artık şu kiloları verelim bir an önce de doğum günü yıldönümü gibi özel günlerimizde istediğimizi yiyip içebilelim, ben de çok muzdaribim bu konudan, bizimki de yakında.Sabah limonli su
10.00 sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 6 7 zeytin, yarim domates, bir lokma bal kaymak
12.30 yeşilçay
15.00 yarim seftali, tarçınlı yoğurt
20.00 kıymalı taze fasulye, salata
Su 2 litre
21de yeşilçay içeceğim. Yatmadan önce yogurt limon pulbiber yiyecegim.
Evde misafir var yine pastalar, börekler havada uçuşuyorkendi dogumgununde de mi yemeyeceksin diyorlar. Oğlumun dogumgununde yiyecegim diyorum
Bizimki bugündüArtık şu kiloları verelim bir an önce de doğum günü yıldönümü gibi özel günlerimizde istediğimizi yiyip içebilelim, ben de çok muzdaribim bu konudan, bizimki de yakında.
Oglunun du değil mi cnm, doğum günü kutlu olsun kuzucugun. Pazar hafif beslenirsen artı cikmazsin cnm inş, işte böyle özel günlerde çok zor oluyorBizimki bugündüyedim yedim hepsinden yedim...
Akşam 5 den sonra hiç acıkmadın mi cnm pekiİyi akşamlar
Sabah 10.00
Yarım simit, domates, acı biber, patlıcan (hepsini fırında pişirdim), bir dilim peynir
Akşam 17.00
Balık
Su 2 lt
Akşam yemeğine misafirim olduğu için öğlen ve aralarda birşey yiyemedim. Tüm günüm hazırlıkla geçti. Akşam yemeğinde de yorgunluktan tabağıma salata koyucak halim bile yoktu. Üzgünüm böyle bir menü paylaştığım için.
Evet canım oğlumun doğum günüydü 20 sinde de kızımın doğum günü. Evde koşturmacadan su bile içmeye vakit bulamadığımdan haliyle yemek falan yiyemedim yaptığım şeylerden yedim salata dolma falan. İnş yarın daha iyi geçerOglunun du değil mi cnm, doğum günü kutlu olsun kuzucugun. Pazar hafif beslenirsen artı cikmazsin cnm inş, işte böyle özel günlerde çok zor oluyor
Hayır acıkmadım. Bende tam tersi eğer misafirim varsa hazırlık yaparken doyuyorum. Böyle olunca da uzun süre yemek yememiş oluyorum.Akşam 5 den sonra hiç acıkmadın mi cnm pekikosturmacada yemeyen birisin galiba, bende de tam tersi oluyor da ondan sordum, mesela misafirler gider ben rahatlarım ortalığı toplarım ve koltuğa yığılıp yiyemediklerimden bir tabak yaparim, yani yapardım
Geçmiş olsun. İnşallah ateşi düşmüştür. Sonbahar geldi hastalıklar başladı yineAh ah yine uykusuz geceler... kızımın ateşi var iki gündür bugün akşamdan beri doğru düzgün düşüremedik acile gittik iki saat oralardaydık hafifledi ama hala var. Bakalım sabahı nasıl edeceğiz. Düzensizlik aldı başını gitti
Ah ah yine uykusuz geceler... kızımın ateşi var iki gündür bugün akşamdan beri doğru düzgün düşüremedik acile gittik iki saat oralardaydık hafifledi ama hala var. Bakalım sabahı nasıl edeceğiz. Düzensizlik aldı başını gitti
Teşekkür ederim canım anaokuluna başladı kızım sanırım bu yıl bolca yaşayacağız bu durumlarıGeçmiş olsun. İnşallah ateşi düşmüştür. Sonbahar geldi hastalıklar başladı yine
Teşekkür ederim canım benim. İnsan keike onlar hasta olmasa da ben olsam diyorGecmis olsun canim cok.kolay gelsin
Cok gecmis olsun cnm, zor oluyor çocuklar hasta olunca fiziksel psikolojik yıpranıyor insan.Ah ah yine uykusuz geceler... kızımın ateşi var iki gündür bugün akşamdan beri doğru düzgün düşüremedik acile gittik iki saat oralardaydık hafifledi ama hala var. Bakalım sabahı nasıl edeceğiz. Düzensizlik aldı başını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?