sanırım tartım bozuldu,birşey göstermiyor.Şimdilik geçen hafta ile aynı yazalım.Yapacak birşey yok.55,7 olarak kalsın
Boğazlar ve burun sinyal vermeye başladı bende bugün, parktan döndük oğlumu yıkadım yatırdım ben de bittim, biraz dinlenip adım atacağım evde kulağıma müzik takıp, oturunca hasta olduğumu daha fazla hissediyorum
Ben listede değilim ama yarışmak isterim.Aslında bu hafta çok daha güzel bir sonuç görmeyi hayal etmiştim ama Konya'da kaldığım sürece çok yemediğim halde sağlıksız ve düzensiz beslenmek zorunda kaldım. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç istiyorum kendimden çünkü artık 7 li rakamlardan sıkıldım. Umarım 6 lı rakamlara biran önce kavuşurum
Bu hafta bireysel yarış yapalım mı ne dersiniz? İkişerli takım oluşturup birinciye ödül sonuncuya ceza verelim.
ok kim benimle yarışmak ister?Aslında bu hafta çok daha güzel bir sonuç görmeyi hayal etmiştim ama Konya'da kaldığım sürece çok yemediğim halde sağlıksız ve düzensiz beslenmek zorunda kaldım. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç istiyorum kendimden çünkü artık 7 li rakamlardan sıkıldım. Umarım 6 lı rakamlara biran önce kavuşurum
Bu hafta bireysel yarış yapalım mı ne dersiniz? İkişerli takım oluşturup birinciye ödül sonuncuya ceza verelim.
Ben listede değilim ama yarışmak isterim.
72,7 geldim diyeti bırakmıştım bu gün yine başladımAnka kaç kilosun bakim?
Kaptanim Ya 1ay sonra doğumgünüm.En az 3kg vermek çok istiyorum.yada hedefe ulasmam cok mu zor ki..Hizlanmam gerek farkındayım.Baska neler yapabilirimListede olan olmaya takımdaki herkes birlikte yarışacak. Ben kilolara göre ayarlayacağım takımları
72,7 geldim diyeti bırakmıştım bu gün yine başladım
Kaptanim Ya 1ay sonra doğumgünüm.En az 3kg vermek çok istiyorum.yada hedefe ulasmam cok mu zor ki..Hizlanmam gerek farkındayım.Baska neler yapabilirim
ŞimdilikSenden zayıfım
TamamdirYooooo zor değil bir ayda 3 kilo gayet normal. Akşam detaylı konuşalım. Şimdi mesaim bitti eve geçeceğim.
bende varım. benide unutma yarışma listesi yaparkenAslında bu hafta çok daha güzel bir sonuç görmeyi hayal etmiştim ama Konya'da kaldığım sürece çok yemediğim halde sağlıksız ve düzensiz beslenmek zorunda kaldım. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç istiyorum kendimden çünkü artık 7 li rakamlardan sıkıldım. Umarım 6 lı rakamlara biran önce kavuşurum
Ben hala o durumdayım oğlum yeni bir yaşına girdi kızım da 4 yaşına girecek önümüzdeki günlerde bahsettiğin durumu yaşıyorum. Gece yatakta uyumayı bırak sızıyorum resmen. İşe başladım bir de fenalardayımben iki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum. 2 ay annemde 2 ay kayınvalidem de kaldıktan sonra eve dönünce resmen totom yer görmüyor ya da emzirirken görüyor diyelim
Ben hala o durumdayım oğlum yeni bir yaşına girdi kızım da 4 yaşına girecek önümüzdeki günlerde bahsettiğin durumu yaşıyorum. Gece yatakta uyumayı bırak sızıyorum resmen. İşe başladım bir de fenalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?