Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika.. 17den sonra acikmamak icin ne yapıyorsun? Benim uyumam mutlaka 1i geçiyor, acıkıyorum

Bugunku menüm
Sabah 9.30
1 dilim çavdar ekmeği, 2kk hellim, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin
Öğle 13.30
1 kase yoğurt, 2 bulgur köftesi
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası, 1 kase fasulyeli salata
19.30
1 fincan zencefili tarçınlı süt
Su 2.5 lt
Spor 8500 adım ( 6000 adım tempolu yuruyus)

Herkese günaydın. Bir aksilik çıkmazsa günüm bu şekilde
24.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
soslu makarna,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
soda,1 adt elma, 1 adt mandalina, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım,45 dk pilates
Su: 2-2,5 lt

Yarın cuma kızlar akşamınızı hafif tutmaya çalışın olur mu?

Meltemesintisi80 canım yarın senin kilon ikiye bölünecek. Umarım güzel bir sonuç gelir senden. Durumlar nasıl?

Yarın cuma kızlar akşamınızı hafif tutmaya çalışın olur mu?

Meltemesintisi80 canım yarın senin kilon ikiye bölünecek. Umarım güzel bir sonuç gelir senden. Durumlar nasıl?
reglimin 2. günü bugün ,hala şişkinliğim var tabi ama bugün yeşil detox içerek bir nebze rahatlarım diye düşünüyorum. Sürpriz olmazsa ben de güzel bir sonuç bekliyorum.

reglimin 2. günü bugün ,hala şişkinliğim var tabi ama bugün yeşil detox içerek bir nebze rahatlarım diye düşünüyorum. Sürpriz olmazsa ben de güzel bir sonuç bekliyorum.
Hadi bakalım inşallah. Benimde 2. gün bugün. Yarın bende çok umutluyum tartından

Iyi aksamlar kizlar.Kaptandan uyarı geldi hafif tutmaya çalistim bugun menumu.Spor da yapildi.Ama reglim bitmedigi icin hala siskinlik gecmedi sanki

Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
2kozde biber 1kapya 1yesil
1dilim peynir
Salatalik

13.00
Yarım müz

15.30
Yeşilçay
3badem 2ceviz 3kuru uzum

17.00
Türk kahvesi şekersiz

19.00 Akşam
1kase kabaklı havuçlu sebze çorbası
1kase yoğurt naneli pulbiberli
1kase Salata

2.5lt su
2mile leslie

Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 7 buçukta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin

Saat 10 buçukta
1 salatalık
1 armut

Saat 1de
1 parca simit
1 tabak yoğurt

Saat 5 buçukta
1 kase çorba
2 köfte
Biber kızartması
Yoğurt
1 dilim ekmek

1 saat sonra 1 avuç fındık ve cay

Bikac gündür hiç ekmek yemedigim için ve kendimi çok ac biraktiğim için malesef migrenim arttı bugün biraz ekmek eklemek istedim şimdi daha iyiyim şükür.ekmekler beyaz ekmek malesef evde başka ekmek yoktu yemiyorum diye almamıştım ama yarın tam buğday falan almaya calisicam. Ben ekmek yemeden daha iyi kilo veriyorum.aslinda diyette alıştim hiç böyle olmuyordum ama demekki vücudum unutmuş gerçekten kaç gündür haplarla duruyorum bukadar eziyet etmeye gerek yok bence.ins.dengelemeye çalışacağım...

Şu 2 buçuk lt
Spor henüz yok ev temizliği.isler bitmiyor malesef fırsat bulamıyorum.ancak gece yapabilirsem..

LAydLiNe

Kaptan artik menulere yorum yapilmiyormu..herkes beğeni tıtıklayıp geçiyor.bende tiplayip geciyorum bi kere yorum yaptim baktim kimse yapmiyor yapmadim bidaha.bu sekilde bi motivasyon elde edemeyizki. Ben mi kaçırdım bilmiyorum spor içinde ne bi yarış ne bi heyecan hiç bisey kalmamis. Yanlış anlamayin eleştiri olarak demiyorum ama gruba bi heyecan lazım.birbirimizi motive etmemiz lazım bu şekilde girip menü yazmanın bi anlamı yokki. LAydLiNe

Bugunku menüm,
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1Dilim tb ekmek
Öğle 12.30
Havuçlu karnabahar salatası, 1 kase yoğurt
Ara 15.00
4 fındık, 4 fıstık
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
Su 1.5 lt
Spor 5000 adım

Günaydın kızlar tartı vereyim geçen haftayla aynı zaten
Geçen hafta 75.4
Bugün 75.4
Kayıp yok. Doğum sonrası ilk kez adet oldum bugün 3. Gün. Çok fazla oluyor belki gitmiştir ödem dedim ama olduğu gibi duruyor sanırım kısmet haftaya daha düşük olur inşallah

Herkese günaydın. Bir aksilik çıkmazsa günüm bu şekilde
25.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
ezogelin çorba,,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
soda,1 adt elma, 1 adt mandalina, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım
Su: 2-2,5 lt

Kilo: 55,9 geçen hafta -bu hafta 56,0 (+0,1) anlamadım niye böyle oldu

Canım yemek yemiyorsun bence sebebi biraz da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…