Harika.. 17den sonra acikmamak icin ne yapıyorsun? Benim uyumam mutlaka 1i geçiyor, acıkıyorumBugünkü menum
Sabah kahvaltı 7 buçukta
1bucuk haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 parca ekmek
Saat 10 buçukta
1 salatalık
1 elma
Saat 5 te akşam yemeği
1 kase çorba
1 tabak barbunya
1 tane marula sarılı çiğ köfte
Salata
Yoğurt
Çay ve 1 avuç çekirdek
Su 2 buçuk lt
Spor egzersiz hareketleri 15 dk..
LAydLiNe
Teşekkürler canım.Ornek bir gun bence bastan sona. Tebrik ederim
reglimin 2. günü bugün ,hala şişkinliğim var tabi ama bugün yeşil detox içerek bir nebze rahatlarım diye düşünüyorum. Sürpriz olmazsa ben de güzel bir sonuç bekliyorum.Yarın cuma kızlar akşamınızı hafif tutmaya çalışın olur mu?
Meltemesintisi80 canım yarın senin kilon ikiye bölünecek. Umarım güzel bir sonuç gelir senden. Durumlar nasıl?
Hadi bakalım inşallah. Benimde 2. gün bugün. Yarın bende çok umutluyum tartındanreglimin 2. günü bugün ,hala şişkinliğim var tabi ama bugün yeşil detox içerek bir nebze rahatlarım diye düşünüyorum. Sürpriz olmazsa ben de güzel bir sonuç bekliyorum.
Malesef hiç bisey yapmıyorum şu içiyorum sürekli.bi de bende migren var.basim ağrıya ağrıya uyuyorum.bende geç yatanlardanimHarika.. 17den sonra acikmamak icin ne yapıyorsun? Benim uyumam mutlaka 1i geçiyor, acıkıyorum
Canım yemek yemiyorsun bence sebebi biraz da buHerkese günaydın. Bir aksilik çıkmazsa günüm bu şekilde
25.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
ezogelin çorba,,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
soda,1 adt elma, 1 adt mandalina, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım
Su: 2-2,5 lt
Kilo: 55,9 geçen hafta -bu hafta 56,0 (+0,1)anlamadım niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?