İnşallah canım ben üç gündür aynı kilodayım inş cumaya gider biraz dahaKızlar yaaa regl oldum az önce. Ama çok şükür sadece 100 gr artıdayım. Cumaya gider o da inşallah
Hayırlı olsun o zaman canım. Ne iş yapıyorsun canım ben kaçırdım herhalde o kısmıBen geldim kızlar
Taşınma yerleşme işlemlerimiz bitti. Nihayet artık kafamızı sokacak bir odamız var.
Hayırlı olsun o zaman canım. Ne iş yapıyorsun canım ben kaçırdım herhalde o kısmı
Vatana millete hayırlı olsun: Adet oldum.Ölüyom anaaaam :// Geldi yine ayın en sevdiğim(!) zamanı; ben iptal
Anladım canım iyi olmuş o zaman hayırlı olsun tekrardan:) ben de rehberlik öğretmeniyim bir ilkokulda çalışıyorum inanılmaz yoğunluğum var bu sene çok zorlu geçiyor kaptanım sürekli kafam allak bullak çocuklar sürekli hasta iyileştiremiyorum falan...Hastanede çalışıyorum canım. Sağlık Memuruyum. Sağlık kurulunda kayıt alıyorum. Masamız koridordaydı. Havalar soğumaya başladı bayağı üşüyorduk. Şimdi kapalı bir odamız oldu çok şükür.
regl olduğum için ne pilates ne de yürüyüş yaptım bugün,iş yeri de bu aralar çok stresli.Şehriye çorbası yapıp içip erkenden yatacağım..23.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorbası,bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
soda,armut, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım,45 dk pilates
Su: 2-2,5 lt
Ornek bir gun bence bastan sona. Tebrik ederimIyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1yumurtadan omlet
1dilim peynir
2zeytin
Taze nane dereotu
14.00
Şekersiz türk kahvesi
16.00
2ceviz 4badEm 4kuru uzum
18.00 Akşam
Balık fiirnda somon
1kase çorba mercimek
Bol yesil Salata
2lt su
10.000adim tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?