- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Regl din sanırım ondan olabilir canım üzülme.Herkese günaydın. Bir aksilik çıkmazsa günüm bu şekilde
25.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
ezogelin çorba,,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
soda,1 adt elma, 1 adt mandalina, akşama doğru yeşil çay
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım
Su: 2-2,5 lt
Kilo: 55,9 geçen hafta -bu hafta 56,0 (+0,1)anlamadım niye böyle oldu
Çok güzel canım maşallah.Geçen cuma 68
Bu cuma 67
Fark 1kg
%1,47
Çok sevindim kacamaklardan dolayı korkmuştum, haftaya regl olacağım zaten 65lere yaklaştım sonunda
menün çok güzel olmuş.Zumbayı ben de yaptım ama birşey anlamadım. Belli bir yere mi gidiyorsun yoksa youtube üzerindeki videolara mı bakıyordun?Gunaydin herkese.dun yazamadim menumu uyuyas kalmisim.hem dunu hem bugunu yazayim.
23/10/2019 carsamba menusu
Kahvalti 8:00
Yogurtlu granola
Ara 9:30
Bitki cayi, 1 dilim peynir, domates, bir salatalik
Oglen 13:30
Bir kase sebzeli mercimek corbasi, bir tabak sebze yemegi
Ara 17:00
Yarim grissini, 1 kasik humus,
Aksam 19:00
3 zeytinyagli yaprak sarmasi, bir kucuk kase yogut, bir kase corba
Su
2.5 lt
Spor
zumba 50 dk:175p
-----------
Karin ve kalca hareketleri: 20dk: 60p
20 Yarim mekik
2 ×20 Otur yat mekik
20 Makas hareketi
20 Bacak bacak ustune omuz koprusu
20 Bacak geriye yukari itis
20 bacagi duz yukari itis
20 Side lying leg raise (yan yatis pozisyonunda yana ayak kaldirma)
20 donkey kick- essek tekme (her iki bacak icin)
Toplam: 235p
24/10/2019 persembe menusu
Kahvalti 9:00
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kase yogurtlu granola
Ara 9:45
bitki cayi, 4 ceviz, 2 kayisi
Ara 11:30
1 porsiyon meyve (ahududu)
Oglen 13:30
1 tabak kapuska
Ara 17:30
Bitki cayi, kraker, bir cubuk peynir( mozerella)
Aksam 19:00
Firinda patates, 1 kase corba
Ara 20:30
Bitki cayi
Spor
20 dk eliptik 5.seviye: 100p
Su 2.5lt
inşallah ondandırRegl din sanırım ondan olabilir canım üzülme.
Cok normal canım bol su iç.Regl olduktan sonra baya toparlanırsın.Günaydın kızlar tartı vereyim geçen haftayla aynı zaten
Geçen hafta 75.4
Bugün 75.4
Kayıp yok. Doğum sonrası ilk kez adet oldum bugün 3. Gün. Çok fazla oluyor belki gitmiştir ödem dedim ama olduğu gibi duruyor sanırım kısmet haftaya daha düşük olur inşallah
700gr cok iyi bi kaç gün için hemde
Benim kilom yine kendini korumaya aldı galiba.Ama bunun nedeni iş yerinde yaşadığım sorunlar olabilir.Daha doğrusu işten çıkarmalar başlayacakmış ve herkes tetikte bekliyor.Bir haftadır her sabah baş ağrısı ile uyanıyorum.Kendimi zorluyorum spor için ve en kötüsü tekrar sigara içiyorum. Şu ay hayırlısı ile bir geçse kendime dönebileceğim ama kendimi dik tutmak adına tüm gücümü kullanıyormuşum gibi geliyor.Üzerine bir regl olunca iyice çöktüm. Bu sabah 1 yıldan sonra ilk kez servisi kaçırdım. Bu gibi durumlarda eskiden yemeğe sığınırdım ama şimdi onu yapmak istemiyorum ancak bu tip stres ve sıkıntılı durumlarda kilo veremiyorsunuz yada sonrasında sağlıksız bir şekilde kilo veriyorsunuz. Hayırlısı ile şu iki haftayı atlatabilirsek ben de rahat olacağım.
sağol inşallahSağlık her şeyden önemli. Kilo gider bir şekilde. Önemli olan kendini iyi hissetmen. Umarım biran önce kurtulursun bu stresten.
gecen hafta 83.9
bu hafta 83.7
fark 200 gr
ben en az bi kilo bekliyordum. neden boyle cikti anlamadim. carsamba gunu yediğim nohut etki eder mi bugune ki. canim sıkıldı
Ya hesap sorma vs haklisin strese girmek insanı da takımıda yoruyor.bir an önce burdan ayrılayimda bu stres bitsin diye düşünebiliyor insan..ama menülere olumlu yada olumsuz yorum dediğim gibi motivasyon acısından önemli.belki de ben yeni geldiğim için tam alışamadım haklı olabilirsin.tam kararlı olarak başladım inş.diyete burdayım zamanla alısirim inş.Tek tek bütün kilolara yorum yapacağım ama gördüğüm kadarıyla az çok herkes kilo vermiş. O nedenle öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta doğru düzgün gelemedim ona rağmen takımdaki herkesin bir şekilde kilo vermiş olması beni çok mutlu etti. Her hafta aynı şeyi düşünüp tekrarlıyoruz ama nedense bir türlü düzeni oturtamıyoruz.3oglanannesi canım evet haklısın söylediklerinde bir motivasyonsuzluğumuz var eskiye göre ama bunu hep birlikte düzeltmemiz lazım. Motivasyonsuzluk demeyelim aslında. Daha önceden olduğu gibi çok boş muhabbet olmuyor takımda. Ve kimse kimseye neden gelmedin, niye gelmiyorsun diye çıkışmıyor. Açıkçası böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tamam diğer takımlar gibi her hafta muhteşem kilolar veremiyoruz ama sonuçta az ya da çok gidiyor kilolarımız. Kimseyi strese sokmak hesap sormak istemiyorum. Menü yorumları konusunda haklısın. Herkes birbirine yorum yapsın ama menün güzelse yorum yapmaya da gerek kalmıyor. Beğenip geçiyorlar. Senin mezun olduğun dönemdeki takımla bugün ki takım arasında çok fark var. Biraz sabret o zaman takımın bu halinin daha iyi olduğunu göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?