- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Günaydınlar
Cuma 67
Pzt 67.3
Sabah regl oldum, ona bağlıyorum. Yine de bu hafta çok büyük beklentim yok kendimden. Ağrım oluyor 2 gün, spor yapmıyorum.
Merhabalar,
Türkiye tatili hiç de umduğum gibi gitmedi maalesef! Eşimin abisi yoğun bakımda ve doktorlar hiçbir umut vermiyorlar. Ben bugün çocukları bırakmak için döndüm yarın sabah uçağı ile tekrar Türkiye ye gidicem. 1-2 haftalık müsade istiyorum. Gruba yeni katılmıştım biliyorum ama yemeğime dikkat edebileceğim bir süreçte değilim.
Inşallah, aslında cumaya kadar regl odemini atmis olurum herhalde, tabi bu arada yediğime dikkat etmem lazımKendini hiç şartlandırma regl olurken daha iyi kilo veriliyor.
Herkese selamlar..Berbat bir haftasonu geçirdim.İş yerindeki stresin (bütün bu işten çıkarılma mevzuları falan) beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim ama maalesef etkiledi. Ailem şehir dışında ve arkadaşlarımın çoğu da evli ve çocuklu olunca biraz depresyona girmiş olabilirim. Kaptan kızacak ama kendimi çikolataya ve cipse verdim (tartı 57 leri gösterebilir bile) . Sadece yemek yiyip uyuduğum bir haftasonu oldu. Kendime bu sefer çok kızdım.Hep aynı şey oluyor;bazen çok iradeliyim ama bazen de böyle kopuyorum. Gelecek iki gün boyunca tatilim o yüzden biraz detoks yapıp enerji depolamaya çalışacağım.
Inşallah, aslında cumaya kadar regl odemini atmis olurum herhalde, tabi bu arada yediğime dikkat etmem lazım
Cnm ogretmensin galiba, sabahçı msn ? kahvaltını nasil ayarliyorsun peki?Ben bu sabah tartılmadım tartımın pili bitmiş zaten kaç gündur sinyalini veriyordu bitiyorum diye.artik cumaya kadar pil alırız inş....şuan okadar aciktimki anlatamam.mutfaga girdim dolastim geri çıktım söyle hem karnımı hem gözümü dolduracak ve kilo aldirmayacak biseyler yemem lazim en pratiğinden..yemek hazirlayacak halim bile yok acliktan.ve acayip uykum var sabah 7 de kalkıp 4 saat derse girince pert oluyorum..şimdi tekrar gidiyorum bakalım ne bulucam....
Sabah 7 de kalkıp hazırlıyorum sonra hep beraber çıkıyoruz evden canım 8 buçukta derste oluyorum.Cnm ogretmensin galiba, sabahçı msn ? kahvaltını nasil ayarliyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?