Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese selamlar..Berbat bir haftasonu geçirdim.İş yerindeki stresin (bütün bu işten çıkarılma mevzuları falan) beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim ama maalesef etkiledi. Ailem şehir dışında ve arkadaşlarımın çoğu da evli ve çocuklu olunca biraz depresyona girmiş olabilirim. Kaptan kızacak ama kendimi çikolataya ve cipse verdim (tartı 57 leri gösterebilir bile) . Sadece yemek yiyip uyuduğum bir haftasonu oldu. Kendime bu sefer çok kızdım.Hep aynı şey oluyor;bazen çok iradeliyim ama bazen de böyle kopuyorum. Gelecek iki gün boyunca tatilim o yüzden biraz detoks yapıp enerji depolamaya çalışacağım.

Günaydınlar tartımı vereyim
Cuma 75.4
Bugün 74.9
Fark 500 gr. Daha fazla olabilirdi ama kızımın doğum gününü yaptık dün hominigırtlak yiyince ancak bu kadar oldu

Günaydınlar
Cuma 67
Pzt 67.3
Sabah regl oldum, ona bağlıyorum. Yine de bu hafta çok büyük beklentim yok kendimden. Ağrım oluyor 2 gün, spor yapmıyorum.

Çok çok geçmiş olsun canım. Umarım güzel haberler alırsınız. Maalesef seni izne ayıramıyoruz yeni başladığın için. Kendi isteğiyle ayrıldı diye not düşerim.

Hadi toparlan artık kendine gel. Depresyon sadece sana zarar veriyor. Sonra toparlamak daha güç oluyor. Karşına hangi sorun çıkarsa çıksın emin ol bir gün hepsi bitiyor. Her şey düzeliyor. Sana sadece üzüntünün vücutta bıraktığı kötü etkiler kalıyor. Hayat gerçekten güzel ve yaşamaya değer.

Inşallah, aslında cumaya kadar regl odemini atmis olurum herhalde, tabi bu arada yediğime dikkat etmem lazım

Aynen eğer yememen gereken bir şey yemezsen çok güzel sonuçlar görebilirsin tartıda. Hadi bu kez dene bunu. Bakalım kaç kilo gidecek?

Ben bu sabah tartılmadım tartımın pili bitmiş zaten kaç gündur sinyalini veriyordu bitiyorum diye.artik cumaya kadar pil alırız inş....şuan okadar aciktimki anlatamam.mutfaga girdim dolastim geri çıktım söyle hem karnımı hem gözümü dolduracak ve kilo aldirmayacak biseyler yemem lazim en pratiğinden..yemek hazirlayacak halim bile yok acliktan.ve acayip uykum var sabah 7 de kalkıp 4 saat derse girince pert oluyorum..şimdi tekrar gidiyorum bakalım ne bulucam....

Cnm ogretmensin galiba, sabahçı msn ? kahvaltını nasil ayarliyorsun peki?

Bugünkü menum
Kahvaltı 7 buçuk
1 parca ekmek bala bandım boğazlarım açıyordu da bal iyi gelir diye.
Haşlanmış yumurta
Peynir
Bikac zeytin

Saat 10 buçukta
1 galeta
1 salatalık
2 hurma

Saat 2 de
1 salatalık
Yarim muz
2 kaşık yoğurt
2 tane hurma

Saat 5 te akşam yemeği
5 köfte
2 krep
Salata
2 kaşık makarna

Şu 2 buçuk lt
Spor 6bin adım yürüyüş

LAydLiNe

28.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
yok
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Spor:
8000 adım,30 dk pilates, ev temizliği
Su: 2 lt

Bugunki menüm
Kahvaltı 10.00
T.b ekmekten peynirli tost
1fincan yeşilçay

12.00
Yarım müz

15.00
Şekersiz türk kahvesi
3kuru uzum
4badem 2ceviz

18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik ıspanak yemeği
1kucuk kase yogurt

1mile leslie
9.200 adım
2 5lt su

Sabah limonlu su

11.30 2 hurma ve biraz yoğurt

14.00 çiğköfte dürüm, yeşil çay

17.30 yarim cennet hurmasi, bir ince dilim ananas

19.00 2 yemek kaşığı zeytinyağlı pirasa, biraz yagsiz salata.

20.30 eşimle oturdum, 1 kaşık pirasa, biraz salata yedim

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…