üst üstte bulgur pilavı şişkinlik yapmasın!Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8de
1 tane kaşarlı patates köfte büyüklüğünde
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Saat 10 buçukta
1 elma 2 galeta
Öğlen 1 de
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam 5 te
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak kestane.(artık bitmeye başladı evdeki son kestaneydi.oyuzden yedim )
1 bardak meyve suyu
Şu 2 lt
Spor yok
LAydLiNe
Bugünkü menün gayet güzel görünüyor canım özellikle akşamın31.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,1 çeri domates,1 salatalık,1 kırmızı çarliston biber, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
bulgur pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma&mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tatlı patatesli ve havuçlu tavuk
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (akşam yürüyüşünde hafif tempo koşmayı planlıyorum)
Su: 2-2,5 lt
az protein depolayım çünkü egzersiz yaparken kollarım titriyordu dün akşamBugünkü menün gayet güzel görünüyor canım özellikle akşamın
Hiç yağ ya da protein almıyorsun neredeyse canım akşam öğünlerinde et tavuk balık ya da hiç olmadı kuru baklagil sebze bir şeyler yemelisin vücuduna zarar verirsin yaşadığın stresin üzerine bir de bunu ekleme. Yemekte sorun yok ölçülü olduktan sonra hatta metabolizmanı hızlandırmış olursunaz protein depolayım çünkü egzersiz yaparken kollarım titriyordu dün akşam
kesinlikle haklısın...nohut ve barbunya pişirmiştim ,sonraki gün için de onunla salata yapabilirim.Hiç yağ ya da protein almıyorsun neredeyse canım akşam öğünlerinde et tavuk balık ya da hiç olmadı kuru baklagil sebze bir şeyler yemelisin vücuduna zarar verirsin yaşadığın stresin üzerine bir de bunu ekleme. Yemekte sorun yok ölçülü olduktan sonra hatta metabolizmanı hızlandırmış olursun
Ye canım sen yediğinde mutlu oluyorum geçiştirdiğinde ise senin adına üzülüyorum. Birkaç gün olsa çok önemli değil ama genelde akşamları bir şey yemiyorsunkesinlikle haklısın...nohut ve barbunya pişirmiştim ,sonraki gün için de onunla salata yapabilirim.
Ye canım sen yediğinde mutlu oluyorum geçiştirdiğinde ise senin adına üzülüyorum. Birkaç gün olsa çok önemli değil ama genelde akşamları bir şey yemiyorsun
Aynen canım fırında da yapabilirsin hazırlayıp fırına atar çıkınca da sporun bitmiş olur yersinaynen ya :)) Neden biliyor musun? Eve 6-6:30 arası geliyorum. Yemekten önce sporu yapıyorum o zaman da 7:30 oluyor.Tek yaşadığım için eğer dolaba birşeyler hazırlayıp koymamışsam ( ki genelde yapamıyorum,taze seviyorum) akşam en hafif ne olacaksa onu yiyorum. Detox suyu (yeşil smoothe), yoğurt-yulaf,ton balıklı salata vs..yoksa yemek belki 9 u bulacak ve o zaman çok ağır hissediyorum.Şimdi söyle birşey yapacağım. Spor yaparken o yemek pişecek ,arada kontrol ederim belki. yani başka yolu yok.
Evet.Fazlasiyla hemdeBugünlerde buralar çok ıssız
Yapmış olabilir canım ama yemekte bulgur olunca yapacak bisey yoktu.üst üstte bulgur pilavı şişkinlik yapmasın!
sağlık olsuuuun boşverRegl perşembe gunune denk gelmezse hatrim kalır zaten.. Cok şişim ve sancim var. Yarin oğlumun doğumgünü var. 3 parçaya böldüm, benim ailem, eşimin ailesi ve arkadas grubu. Yarın benim ailem gelecek inşallah. Temizligi bitirdim ama canım da cıktı. Tatli degil de karbonhidrat cok istiyor canimböyle gomule gomule ekmek pogaca yemek istiyorum yarin da bir iki lokma pastanin tadına bakacağım. Evde yapacağım. Yarin sabah tarti ne gosterecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?