Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8de
1 tane kaşarlı patates köfte büyüklüğünde
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Saat 10 buçukta
1 elma 2 galeta

Öğlen 1 de
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam 5 te
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

1 bardak kestane.(artık bitmeye başladı evdeki son kestaneydi.oyuzden yedim )
1 bardak meyve suyu

Şu 2 lt
Spor yok

LAydLiNe

üst üstte bulgur pilavı şişkinlik yapmasın!

31.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,1 çeri domates,1 salatalık,1 kırmızı çarliston biber, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
bulgur pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma&mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tatlı patatesli ve havuçlu tavuk
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (akşam yürüyüşünde hafif tempo koşmayı planlıyorum)
Su: 2-2,5 lt

Bugünkü menün gayet güzel görünüyor canım özellikle akşamın

Pilates rutini:
1 dk plank
Dizlerden kırarak şınav-15
Dağ tırmanıcısı-her iki bacak 15 kere
Squat-20 kere
Side lunge-30
Plie squat-20
Öne lunge-her bacak 10
Arkaya lunge-her bacak 10
Bisiklet crunch- her bacak 15
Table top parmak uçları yere dokunma-her bacak 15
Table top parmak uçları yere dokunma-beraber-15
Crunch pozisyonunda bacakları 45 derece açı ile öne itip çekme (dirseklerden destek al)- 15 kere
Crunch pozisyonunda bacaklar makas hareketi (dirseklerden destek al)- 15 kere her bacak
Tek bacak yukarı-her bacak için 15 kere
Topuklara dokunma-her topuk 15 kere
1 dk crunch pozisyonunda pulse (5 nefes al -5 nefes ver)
Yana bacak açma-30 + 15 pulse
Yan pozisyonda alt bacak kaldırma-30
Yana bacak açma-20 kere
Eşek tekme-20 kere
Bacaklar yukarıda yana açma - 30 kere
Köprü- 15 kere
0,5 kg lıklarla kol hareketleri (kürek çekme-90 derece yanlardan öne kapama-yukarı uzanma)
Esneme-3 dk

az protein depolayım çünkü egzersiz yaparken kollarım titriyordu dün akşam
Hiç yağ ya da protein almıyorsun neredeyse canım akşam öğünlerinde et tavuk balık ya da hiç olmadı kuru baklagil sebze bir şeyler yemelisin vücuduna zarar verirsin yaşadığın stresin üzerine bir de bunu ekleme. Yemekte sorun yok ölçülü olduktan sonra hatta metabolizmanı hızlandırmış olursun

kesinlikle haklısın...nohut ve barbunya pişirmiştim ,sonraki gün için de onunla salata yapabilirim.

kesinlikle haklısın...nohut ve barbunya pişirmiştim ,sonraki gün için de onunla salata yapabilirim.
Ye canım sen yediğinde mutlu oluyorum geçiştirdiğinde ise senin adına üzülüyorum. Birkaç gün olsa çok önemli değil ama genelde akşamları bir şey yemiyorsun

Ye canım sen yediğinde mutlu oluyorum geçiştirdiğinde ise senin adına üzülüyorum. Birkaç gün olsa çok önemli değil ama genelde akşamları bir şey yemiyorsun
aynen ya :)) Neden biliyor musun? Eve 6-6:30 arası geliyorum. Yemekten önce sporu yapıyorum o zaman da 7:30 oluyor.Tek yaşadığım için eğer dolaba birşeyler hazırlayıp koymamışsam ( ki genelde yapamıyorum,taze seviyorum) akşam en hafif ne olacaksa onu yiyorum. Detox suyu (yeşil smoothe), yoğurt-yulaf,ton balıklı salata vs..yoksa yemek belki 9 u bulacak ve o zaman çok ağır hissediyorum.Şimdi söyle birşey yapacağım. Spor yaparken o yemek pişecek ,arada kontrol ederim belki. yani başka yolu yok.

Aynen canım fırında da yapabilirsin hazırlayıp fırına atar çıkınca da sporun bitmiş olur yersin

Regl perşembe gunune denk gelmezse hatrim kalır zaten.. Cok şişim ve sancim var. Yarin oğlumun doğumgünü var. 3 parçaya böldüm, benim ailem, eşimin ailesi ve arkadas grubu. Yarın benim ailem gelecek inşallah. Temizligi bitirdim ama canım da cıktı. Tatli degil de karbonhidrat cok istiyor canim böyle gomule gomule ekmek pogaca yemek istiyorum yarin da bir iki lokma pastanin tadına bakacağım. Evde yapacağım. Yarin sabah tarti ne gosterecek merak ediyorum

Bugün tartıldım ama keşke tartılmasaydım regl şişkinliğim indi diye gaza geldim ama iyi bir rakam görmedim.
30 days shred e başlamak istiyorum yarından itibaren, daha önceden yapmış olan var mı, sonucunu gören ya da benle beraber başlamak isteyen?

Bugünkü menum
Sabah 7 buçuk kahvaltı
Yarim tost
1 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Saat 10 buçukta
2 galeta

Saat 3 te
1 tabak makarna
Yoğurt
Turşu

Saat 6 da Çay ve findik

Şu 2 lt
Spor 30 dk.kosu bandı

LAydLiNe

sağlık olsuuuun boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…