- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Sekersiz fıstık ezmesini nasil yapıyorsunuz? Akşam hiçbirşey yememissiniz bence oglen kacamagini dengeler. Arada bir oluyorİyi akşamlar bugünkü menüm
10.30
1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,1 dilim köy ekmeği,20 gr şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi
15.00
İskender 1 porsiyon
21.00
1 bardak yeşil çay,birkaç kurudut,birkaç kaju
Su 1.5 lt ancak oldu. Gün boyu dışarıdaydık beslenebileceğim en düzgün diyeyim bunlar vardı planlı olmadığından yanımda atıştırmalıklar da yoktu sağlıklı. Yarın daha dikkatli olacağım. Adım da 6000 oldu
Sadece fıstıkları soyup rondodan geçirdim uzun süreli. Bir markanın fıstık ezmesinden hiçbir farkı olmadı. Kendisi yağlı olduğundan uzun süre çekince gayet de güzel oldu. Eğer fırsatınız olursa gayet güzel. Evet akşam özellikle yemedim hem midemdekiler erimedi hem de yersem eriyecek vakit yok diye. Umarım daha iyi motive olurum bir beden küçüldüm başladığımdan beri bugün kendimi ödüllendirip yeni bir şeyler aldım kendime çevremdekiler baya zayıfladın deyip motive ettiler beni inşallah yarından itibaren daha sıkı dikkat edeceğimSekersiz fıstık ezmesini nasil yapıyorsunuz? Akşam hiçbirşey yememissiniz bence oglen kacamagini dengeler. Arada bir oluyor
Is durumları nasıl oldu, biraz stres vardı sanırım, öğünlerini işte mi yiyorsun cnm?30.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt kızartılmış form peksimet
Öğle 12:30
mercimek çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates
Su: 2-2,5 lt
İş durumları aynı..Benim kırabileceğim yada müdahale edebileceğim bir mekanizma değil bu maalesef.Etkilenmemek için ne kadar uğraşsam da cuma-cts çok kötüydüm. Evde yalnızken küçük çaplı bir panik atak geçirmiş bile olabilirim.Kalbim birden bire o kadar hızlı atmaya başladı ki kendi kendime "gerizekalı işten çıkarılma korkusu yüzünden ölüp tarihe geçeceksin" diye güldüm. Olacak olan olur! Bu yüzden sağlığımdan olamam.BENDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL!Is durumları nasıl oldu, biraz stres vardı sanırım, öğünlerini işte mi yiyorsun cnm?
Yer fıstığı di mi? Merak ettim belki yaparimSadece fıstıkları soyup rondodan geçirdim uzun süreli. Bir markanın fıstık ezmesinden hiçbir farkı olmadı. Kendisi yağlı olduğundan uzun süre çekince gayet de güzel oldu. Eğer fırsatınız olursa gayet güzel. Evet akşam özellikle yemedim hem midemdekiler erimedi hem de yersem eriyecek vakit yok diye. Umarım daha iyi motive olurum bir beden küçüldüm başladığımdan beri bugün kendimi ödüllendirip yeni bir şeyler aldım kendime çevremdekiler baya zayıfladın deyip motive ettiler beni inşallah yarından itibaren daha sıkı dikkat edeceğim
Evet canım biraz fazla rondodan çekmeni gerektiriyor ama içinde katkı vs hiçbir şey yok ya gönül rahatlığıyla yiyorsun. Tatlandırmak istersen de arzuya göre çok az pekmez ya da bal ekleyebilirsin zeytin yağı damlatılabilir azıcık isteğe bağlı tabi. Ben hiçbir şey eklemedim son seferinde. Umarım yapar beğenirsin canım:)Yer fıstığı di mi? Merak ettim belki yaparimellerine sağlık
Sanırım biraz öncelik sıralamamızla alakalı ben de kendimi başlara koymadığım zaman kendimi sağlıksız şeylere vuruyorum. Strese girdiğimde dünyayı yiyerek stresimi atmaya çalışıp kısır bir döngüye giriyorum kilo alıyorum kendimi kötü buluyorum vs hep aynı şeyler. Kendi kendimize zarar veriyoruz başka kimseye bir şey olmuyorGeçmiş olsun cnm evet hayatta hicbir şey bizden daha önemli değil, çoğu zaman kendimi yiprattigimizla kalıyoruz. Kontrol edebileceğimiz alan belli bir yere kadar hayatımızda. Sağlıklı ve fit olmak da genetik özellikler dışında bizim kontrolümüzde. Içimden bazen diyorum, hayatında degistiremeyecegim şeyleri zorlayıp onlarla uğraşırken, benim kontrolüm dahilinde olan şeyleri salıverip mutsuz olmakta üstüme yok.
Mesela ıs stresi, mobbing olur, tayin çıkar, ev taşınır, cocuk hasta olur vs
Hepsinde ben hemen sağlığımdan ödün veririm, abur cubura sarılırım. Bu anlayışı kırınca, kötü hissettiğim anlarda daha bakımlı ve fit olunca hayat daha güzel olacak ama işte, ne zaman bu döngüden kurtulacagim, yıllar gecti yahukendine kıymet vermekle alakalı bir şey herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?