Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menüm,
Sabah 9.00
1 dilim tb ekmek
2 dilim kasar, 4 ceviz
Öğle 12.30
2 yumurtadan omlet, domates biber salatalık, 1 galeta
Ara 15.30
1 fincan sütlü kahve 2 erik kurusu
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası, 1 kase salata, 1 kepçe sebzeli et yemeği
20.00
5,6 leblebi, ıhlamur çayı
Su 2lt civarı
Spor yok

İyi akşamlar hanımlar günün menüsü biraz karışık oldu ama paylaşayım istedim
8.00
1 ev yapımı küçük poğaça,1 bardak yeşil çay(normal vakitte muhakkak yumurtam olur menümde ama bugün geç kaldım kalkamamışım bu kadar oldu)
13.00
4 zeytinyağlı yaprak sarma,1 bardak ev yapımı vişne suyu
18.00
2 dürüm çiğköfte,1.5 bardak ayran
Yazdıklarım pek içaçıcı değil maalesef bir türlü odaklanamıyorum.
Su2 lt şimdilik ve 10500 adım. Yaptığım tek güzel şey yürüyüş oldu bugün

Gunaydin herkese, iki gundur yazamiyorum menulerimi.aksam oldu mu uyuyakaliyorum yoruluyorum bu ara kosturmajtan.bugun zorlayip kendimi yazicam diye sartladim kendimi.sabah erken cikip aksam gec vakit eve geldim bu ara hep.

28/10/2019 menusu
Kahvalti 8:00
Bir dilim ekmek cay, peynir,domates
Ara saat 10:00
Sutlu kahve
Oglen 12:45
meksika yemegi balik taco yedim 3 kucuk. Tam tahilli kucuk tortilla ekmegi icine balik ustunde domates sosu ve sour cream vardi azicik) disardaydim yanima hazirlayamadim bugun.
Aksam 19:30
Etli Taze fasulye 4 kasik kadar, yogurt, yesil salata
Ara 21:30
Ilik balli sut

Su 2.5 lt
Spor
5000 adim yuruyus

29.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
2 yumurtadan peynirli omlet,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 salatalık,1 kırmızı çarliston biber,2 hindi füme, limonlu çay,3 adt kızartılmış çavdar ekmeği
Öğle 14:30
1 adet nar
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (İlk sabah yürüyüşü yapıldı 6500 adım olarak)
Su: 2-2,5 lt
NOT: Herkesin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun

Kimseler yok yine..yahu herkes nerde.
Neyse ben de bugunki menümü vereyim
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan menemenin yarışı
1dilim peynir
salatalik 3zeytin
1cay kas.pekmez
1dilim tb ekmek

15.00
1kase yoğurt naneli pulbiberli

16.30
Türk kahvesi

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik ıspanak yemeği
2kasik bulgur pilavı sebzeli
1bardak ayran
Salata

19.30
Yeşilçay

2lt su
2mile leslie

İyi akşamlar bugünkü menüm
10.30
1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,1 dilim köy ekmeği,20 gr şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi
15.00
İskender 1 porsiyon
21.00
1 bardak yeşil çay,birkaç kurudut,birkaç kaju
Su 1.5 lt ancak oldu. Gün boyu dışarıdaydık beslenebileceğim en düzgün diyeyim bunlar vardı planlı olmadığından yanımda atıştırmalıklar da yoktu sağlıklı. Yarın daha dikkatli olacağım. Adım da 6000 oldu

Sekersiz fıstık ezmesini nasil yapıyorsunuz? Akşam hiçbirşey yememissiniz bence oglen kacamagini dengeler. Arada bir oluyor

Sekersiz fıstık ezmesini nasil yapıyorsunuz? Akşam hiçbirşey yememissiniz bence oglen kacamagini dengeler. Arada bir oluyor
Sadece fıstıkları soyup rondodan geçirdim uzun süreli. Bir markanın fıstık ezmesinden hiçbir farkı olmadı. Kendisi yağlı olduğundan uzun süre çekince gayet de güzel oldu. Eğer fırsatınız olursa gayet güzel. Evet akşam özellikle yemedim hem midemdekiler erimedi hem de yersem eriyecek vakit yok diye. Umarım daha iyi motive olurum bir beden küçüldüm başladığımdan beri bugün kendimi ödüllendirip yeni bir şeyler aldım kendime çevremdekiler baya zayıfladın deyip motive ettiler beni inşallah yarından itibaren daha sıkı dikkat edeceğim

30.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt kızartılmış form peksimet
Öğle 12:30
mercimek çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yeşil detox suyu
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates
Su: 2-2,5 lt

Gunaydin herkese, regl üstüne biraz da soğuk algınlığım var, dun ilaç aldim yattım. Kacamaklik bir durumum olmadı yemeklerde ,sadece ballı tarçınlı zencefilli sut ictim 2 defa. Spor da yoktu. Hastaliklar gecsin hemen hız vereceğim diyete, yoksa iyice motivasyonum düşecek

Is durumları nasıl oldu, biraz stres vardı sanırım, öğünlerini işte mi yiyorsun cnm?

Is durumları nasıl oldu, biraz stres vardı sanırım, öğünlerini işte mi yiyorsun cnm?
İş durumları aynı..Benim kırabileceğim yada müdahale edebileceğim bir mekanizma değil bu maalesef.Etkilenmemek için ne kadar uğraşsam da cuma-cts çok kötüydüm. Evde yalnızken küçük çaplı bir panik atak geçirmiş bile olabilirim.Kalbim birden bire o kadar hızlı atmaya başladı ki kendi kendime "gerizekalı işten çıkarılma korkusu yüzünden ölüp tarihe geçeceksin" diye güldüm. Olacak olan olur! Bu yüzden sağlığımdan olamam.BENDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL!

Öğle yemeklerini iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum.İş yeri yemekleri tahmin edersiniz biraz yağlı olduğu için akşamı mümkün olduğunca hafif tutmaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun cnm evet hayatta hicbir şey bizden daha önemli değil, çoğu zaman kendimi yiprattigimizla kalıyoruz. Kontrol edebileceğimiz alan belli bir yere kadar hayatımızda. Sağlıklı ve fit olmak da genetik özellikler dışında bizim kontrolümüzde. Içimden bazen diyorum, hayatında degistiremeyecegim şeyleri zorlayıp onlarla uğraşırken, benim kontrolüm dahilinde olan şeyleri salıverip mutsuz olmakta üstüme yok.
Mesela ıs stresi, mobbing olur, tayin çıkar, ev taşınır, cocuk hasta olur vs
Hepsinde ben hemen sağlığımdan ödün veririm, abur cubura sarılırım. Bu anlayışı kırınca, kötü hissettiğim anlarda daha bakımlı ve fit olunca hayat daha güzel olacak ama işte, ne zaman bu döngüden kurtulacagim, yıllar gecti yahu kendine kıymet vermekle alakalı bir şey herhalde.

Yer fıstığı di mi? Merak ettim belki yaparim ellerine sağlık

Yer fıstığı di mi? Merak ettim belki yaparim ellerine sağlık
Evet canım biraz fazla rondodan çekmeni gerektiriyor ama içinde katkı vs hiçbir şey yok ya gönül rahatlığıyla yiyorsun. Tatlandırmak istersen de arzuya göre çok az pekmez ya da bal ekleyebilirsin zeytin yağı damlatılabilir azıcık isteğe bağlı tabi. Ben hiçbir şey eklemedim son seferinde. Umarım yapar beğenirsin canım:)

Sanırım biraz öncelik sıralamamızla alakalı ben de kendimi başlara koymadığım zaman kendimi sağlıksız şeylere vuruyorum. Strese girdiğimde dünyayı yiyerek stresimi atmaya çalışıp kısır bir döngüye giriyorum kilo alıyorum kendimi kötü buluyorum vs hep aynı şeyler. Kendi kendimize zarar veriyoruz başka kimseye bir şey olmuyor

İyi akşamlar hanımlar menümü paylaşayım
8.00
1 omlet,20 gr hindi füme,10 gr şekersiz fıstık ezmesi,yarım dilim köy ekmeği,yarım bardak yeşil çay
10.00
Şekersiz sütlü kahve,yulaflı bar
13.00
Tek yumurtadan menemen,2 dilim ekmek
18.00
1 kase çorba,1 tabak karnıbahar graten,salata,3 kaşık yoğurt. Bir de kahve içeceğim birazdan. Su 2 lt adım 3500. Adım az oldu yapabilirsem az leslie yapacağıö

Sabah limonlu su

11.00 2 yumurtadan menemen, yesil çay

17.30 çiğköfte dürüm

20.00 3 parca çiğköfte, biraz yeşillik, haşlanmış karnabahar, yoğurt

2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…