- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
o çok zor ya:/Bugün tartıldım ama keşke tartılmasaydımregl şişkinliğim indi diye gaza geldim ama iyi bir rakam görmedim.
30 days shred e başlamak istiyorum yarından itibaren, daha önceden yapmış olan var mı, sonucunu gören ya da benle beraber başlamak isteyen?
dünyanın en güzel şeyi galiba tatlı patatesAynen canım fırında da yapabilirsin hazırlayıp fırına atar çıkınca da sporun bitmiş olur yersin
pilates dışında herşey tamam ama 14700 adım attım bugün ;bence bir günlük mola idealdir31.10.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,1 çeri domates,1 salatalık,1 kırmızı çarliston biber, limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
bulgur pilavı,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma&mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tatlı patatesli ve havuçlu tavuk
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (akşam yürüyüşünde hafif tempo koşmayı planlıyorum)
Su: 2-2,5 lt
Afiyet olsun canım:)dünyanın en güzel şeyi galiba tatlı patatesyummmy yummy yum :))
Yaa çok üzücüMerhabalar
Kilom maalesef sabit
Geçen cuma 67
Bu cuma 67
Regl ye bağlıyorum biraz ama dediğim gibi spor yapmamam da bozdu işi. Sabah hemen 45 dk yürüyüş yaptım. 30 day shred e de başlıyorum bugün ölçülerimi alıp.
üzücü bir olay da oldu, kreş servisimiz bir cocuk ezdi, biraz karışık şu an ortalık, moralim bozuldu
Yogun bakimda cnm. Evet foruma yeniden geldiğimden beri kilo veriyordum, ilk defa böyle oldu, daha dikkat edeceğim şu ve spor işine.Yaa çok üzücüçocuk yaşıyor muydu?
Kilo konusunda da oluyor böyle canım sıkma canını haftaya toparlarsın geçen hafta da ben aynı şeyi yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?