Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm benim kızımın yaşlarında demek kiYogun bakimda cnm. Evet foruma yeniden geldiğimden beri kilo veriyordum, ilk defa böyle oldu, daha dikkat edeceğim şu ve spor işine.
İş durumları aynı..Benim kırabileceğim yada müdahale edebileceğim bir mekanizma değil bu maalesef.Etkilenmemek için ne kadar uğraşsam da cuma-cts çok kötüydüm. Evde yalnızken küçük çaplı bir panik atak geçirmiş bile olabilirim.Kalbim birden bire o kadar hızlı atmaya başladı ki kendi kendime "gerizekalı işten çıkarılma korkusu yüzünden ölüp tarihe geçeceksin" diye güldüm. Olacak olan olur! Bu yüzden sağlığımdan olamam.BENDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL!
Öğle yemeklerini iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum.İş yeri yemekleri tahmin edersiniz biraz yağlı olduğu için akşamı mümkün olduğunca hafif tutmaya çalışıyorum.
Bence yapabilirsin sen de. Yeter ki gerçekten isteGeçmiş olsun cnm evet hayatta hicbir şey bizden daha önemli değil, çoğu zaman kendimi yiprattigimizla kalıyoruz. Kontrol edebileceğimiz alan belli bir yere kadar hayatımızda. Sağlıklı ve fit olmak da genetik özellikler dışında bizim kontrolümüzde. Içimden bazen diyorum, hayatında degistiremeyecegim şeyleri zorlayıp onlarla uğraşırken, benim kontrolüm dahilinde olan şeyleri salıverip mutsuz olmakta üstüme yok.
Mesela ıs stresi, mobbing olur, tayin çıkar, ev taşınır, cocuk hasta olur vs
Hepsinde ben hemen sağlığımdan ödün veririm, abur cubura sarılırım. Bu anlayışı kırınca, kötü hissettiğim anlarda daha bakımlı ve fit olunca hayat daha güzel olacak ama işte, ne zaman bu döngüden kurtulacagim, yıllar gecti yahukendine kıymet vermekle alakalı bir şey herhalde.
Regl perşembe gunune denk gelmezse hatrim kalır zaten.. Cok şişim ve sancim var. Yarin oğlumun doğumgünü var. 3 parçaya böldüm, benim ailem, eşimin ailesi ve arkadas grubu. Yarın benim ailem gelecek inşallah. Temizligi bitirdim ama canım da cıktı. Tatli degil de karbonhidrat cok istiyor canimböyle gomule gomule ekmek pogaca yemek istiyorum yarin da bir iki lokma pastanin tadına bakacağım. Evde yapacağım. Yarin sabah tarti ne gosterecek merak ediyorum
Günaydınlar kızlar tartımı vereyim
Geçen hafta 75.4
Bugün 74.5
Fark -900 gr
Wooooooowwww nihayet 55 ler geldi
64.0
64.3
+300 reglim ondan mi bilmiyorum. 63e yerlesemedim bir turlu
Merhabalar
Kilom maalesef sabit
Geçen cuma 67
Bu cuma 67
Regl ye bağlıyorum biraz ama dediğim gibi spor yapmamam da bozdu işi. Sabah hemen 45 dk yürüyüş yaptım. 30 day shred e de başlıyorum bugün ölçülerimi alıp.
üzücü bir olay da oldu, kreş servisimiz bir cocuk ezdi, biraz karışık şu an ortalık, moralim bozuldu
yoğunluk hep mi böyle devam edecek ki? haftalık olarak gelir bakarsın olmazsa,olmaz mı?Kaptanlık yapacak biri çıkmazsa eğer maalesef ki takımı kapatmak zorunda kalacağım
yoğunluk hep mi böyle devam edecek ki? haftalık olarak gelir bakarsın olmazsa,olmaz mı?
Benim açımfan sorun yok kaptan devam edebiliriz böyleHep bu kadar yoğun olmayacağım ama zaten çok da ilgilenemiyorum sizinle. Diğer takımlardaki gibi sürekli buralarda değiliz hiç birimiz. Yani normalde daha aktif olmamız lazım hep birlikte. Ben aktif olmayınca doğal olarak sizlerde aktif olamıyorsunuz. Böyle iyiyiz idare ediyoruz bizim için sorun yok derseniz eğer ben elimden geldiğince ilgilenmeye devam ederim ama tabii kararı hep birlikte vereceğiz.
sonuç olarak çalışan bir annesin,normaldir.Önemli olan her dakika burada muhabbet etmek değil ki..Arada menülere bakıp birbirimize yorum yapıyoruz zaten yada motive ediyoruz,bilgi paylaşıyoruz.Bence senin de motivasyonun düştü :)) Son haftalarda çok iyi sonuçlar çıkmadı ama bence devam edelimHep bu kadar yoğun olmayacağım ama zaten çok da ilgilenemiyorum sizinle. Diğer takımlardaki gibi sürekli buralarda değiliz hiç birimiz. Yani normalde daha aktif olmamız lazım hep birlikte. Ben aktif olmayınca doğal olarak sizlerde aktif olamıyorsunuz. Böyle iyiyiz idare ediyoruz bizim için sorun yok derseniz eğer ben elimden geldiğince ilgilenmeye devam ederim ama tabii kararı hep birlikte vereceğiz.
Kaptanlık yapacak biri çıkmazsa eğer maalesef ki takımı kapatmak zorunda kalacağım
bence de ,aynı fikirdeyim.. bu arada 2135 ayrıldıysa yerine kim gelecek?Bence kapatmayalım, biz kendi aramızda aktif olmaya çalışalım sen de pzt ve cuma değerlendirme yap sadece kaptan. Çünkü yolun başındayız, daha yeni kaynaştık, şimdi kapanırsa takim ya başka takımlara gidip sıfırdan başlayacağız ya da demotive olup tamamen bırakacağız.
Yok kaptan seni kaybetmek istemeyiz.ayni şekilde devam etsin sıkıntı yok.biz kendimiz aktif tutmaya çalışırız inş.Kaptanlık yapacak biri çıkmazsa eğer maalesef ki takımı kapatmak zorunda kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?