Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yogun bakimda cnm. Evet foruma yeniden geldiğimden beri kilo veriyordum, ilk defa böyle oldu, daha dikkat edeceğim şu ve spor işine.
Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm benim kızımın yaşlarında demek ki ailesine sabır versin. Kilo da olur canım verirsin muhakkak dikkat ettiğinde

Kızlar yaaaa bu hafta yoğunluğumdan dolayı hiç uğrayamadım. Bu durum beni çok üzüyor. Bu aralar öyle yoğunum ki buraya ve size yeterince zaman ayıramıyorum. Uzun bir süredir de sizlerle gerektiği kadar ilgilenemiyorum. Kaptanlığı bırakmayı düşünüyorum. Aranızda gönüllü olarak bu işi hakkıyla yapabilirim diyen var mı?

Kaptanlık yapacak biri çıkmazsa eğer maalesef ki takımı kapatmak zorunda kalacağım

***13. Takım 646. Etap***

dira90(60.8///%)
LAydLiNe(71.6///%)
Meltemesintisi80 (56///%)
pessinus(75.4///%)
2135 (69.5///%)
Bildirim yapmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
solmez (83.7///%)
Just a perfect day (67///%)

13. Takım Ortalaması: %

Eve hiçbir şey senden önemli değil. İş her zaman bulunur Umarım kurtulursun bir an önce bu stresten.

Bence yapabilirsin sen de. Yeter ki gerçekten iste

Mutlu yıllar canım, Doğum günü kutlu olsun oğluşunun

Çok üzüldüm canım umarım atlatır. Allah ailesine sabır versin. Kilonu takma. Haftaya düzeltirsin. Sen yediklerine dikkat etmeye devam et.

yoğunluk hep mi böyle devam edecek ki? haftalık olarak gelir bakarsın olmazsa,olmaz mı?

Hep bu kadar yoğun olmayacağım ama zaten çok da ilgilenemiyorum sizinle. Diğer takımlardaki gibi sürekli buralarda değiliz hiç birimiz. Yani normalde daha aktif olmamız lazım hep birlikte. Ben aktif olmayınca doğal olarak sizlerde aktif olamıyorsunuz. Böyle iyiyiz idare ediyoruz bizim için sorun yok derseniz eğer ben elimden geldiğince ilgilenmeye devam ederim ama tabii kararı hep birlikte vereceğiz.

Benim açımfan sorun yok kaptan devam edebiliriz böyle

sonuç olarak çalışan bir annesin,normaldir.Önemli olan her dakika burada muhabbet etmek değil ki..Arada menülere bakıp birbirimize yorum yapıyoruz zaten yada motive ediyoruz,bilgi paylaşıyoruz.Bence senin de motivasyonun düştü :)) Son haftalarda çok iyi sonuçlar çıkmadı ama bence devam edelim

***13. Takım 646. Etap***

dira90(60.8/60.2/0.6/%0.99)
LAydLiNe(71.6/71/0.6/%0.84)
Meltemesintisi80 (56/55/1/%1.79)
pessinus(75.4/74.5/0.9/%1.19)
2135 (69.5///%)
Bildirim yapmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
solmez (83.7///%) Kilosu sabit
Just a perfect day (67///%) Kilosu sabit

13. Takım Ortalaması: % 0.687

Bence kapatmayalım, biz kendi aramızda aktif olmaya çalışalım sen de pzt ve cuma değerlendirme yap sadece kaptan. Çünkü yolun başındayız, daha yeni kaynaştık, şimdi kapanırsa takim ya başka takımlara gidip sıfırdan başlayacağız ya da demotive olup tamamen bırakacağız.

bence de ,aynı fikirdeyim.. bu arada 2135 ayrıldıysa yerine kim gelecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…