Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlar
yazamiyorym bi kac gundur.
köydeyim
kilom sabit. kaptana iletmistim. buraya da yazayim.
gorusmek uzere

Sabah su

12.00 biraz yoğurt ve 3 hurma

16.00 2 yemek kaşığı et ve 1 kornison turşu

21.00 1 yemek kasigi et, biraz salata, 2 ısırık börek, yarim dilim kek

2 litre su

Aksam yiyecegim icin gunduzu hafif gecirmeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Aile ici bazi problemler var, icimden hic birşey gelmiyor. Bugünüm de zehir oldu bi kavanoz nutellanin icine dusup aglamak istiyorum sadece

sen ne yaptın hatun ya!!! Neyse canın sağolsun,olur arada öyle..Ama bak ben de öyleydim ;bir nefes al ve yarın yeniden başla..Seni senden fazla kimse düşünmez..Haftasonu diye kaçamak yapma

Merhabalar,
geçen hafta hiç bildirim yapmadığım için takımdan ayrılmış gözüküyorum. Tekrar katılmak için ne yapmam gerekli acaba?

Merhaba herkese
Bende birkac gundur yazamadim.uc gundur de grip gibiyim halim yok.pek dikkat edemedim yedikletime.spor da yapamadim.

2/11/2019
Kahvalti 10:00
2 yumurtadan omlet, domates, avokado, biber, 2 dilim peynir, 3 zeytin
Ara 10:45
Bitki cayi (zencefil limon)
Oglen 12:45
3,4 badem, 3 ceviz, iki incir, balli sut
Aksam 19:00
Brokoli corbasi, 4 tane firinda soslu kanat, 2 kasik pirinc pilavi, 2 kasik yogurt
Ara 21:00
Bitki cayi
Su
2.5lt
Spor
Hic yok

Yeni bir haftadan herkese merhabalar. Tartı sonucum biraz rahatsız etse de paylaşayım
Cuma 74.5
Bugün 75.0
Dün akşam anne elinden bolca lahana sarma yiyince sonucum maalesef bu. Cumaya kadar düzelirim muhakkak

Günaydın kızlar yoğun bir haftasonuydu.Ve dün dogumgunumdu.Pasta yedim tutamadım kendimi.Bugun yeniden başladım bakalım.
Cuma:60.2kg
Guncel:60.4kg
+200gr

Günaydınlar herkese

Cuma 64.3
Dun sabah 64.0
Bu sabah 64.8

Moralim yerlerde 2 gündür menu de yazamadım. Bugun kesinlikle yeniden başlıyorum disiplinli bir sekilde

Günaydın herkese, anladığım kadarıyla genel olarak artılardayız. Ben de spor yaptım ama artıdayım. Dün özel bir gündü, biraz likör içtim, şeker düzeyi yüksek demek ki. Gerçi yanında da ufak bir şeyler atıştırdım.
Cuma 67
Pzt 67.3
Hafta ici çok dikkatli olmam lazım, akşam 6 buçuktan sonra ağzıma bir şey atmayacağım. Özel günler, doğum günleri hep kasım ocak arası bizde

Merhabalar bayanlar nasılsınız :)
25 Ocak 2018 yılında ilk defa aranıza katılmıştım, 106,5 kilo ile şu anda 75 kiloyum. Şükürler olsun ki yaklaşık 2 senelik uğraşım sonucunda ilk hedefime ulaştım. Şimdi ikinci hedefim olan 65 için kendime 4 ay verdim bakalım inşallah istediğimi elde ederim. Hem sizlerin hatrını sormak hemde bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiyle kalın

Merhaba cnm, tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin önceden. Şimdi 10kg hayli hayli verirsin, gel burada beraber zayıflayalım.

Ben kuralları bir tekrardan okuyayım tatlım
Değişiklik olmuş mu nedir ne değildir, sonra LAydLiNe bi gelsin bakalım isteyecek mi beni
Kaptan bu aralar biraz yoğun, bazen 1,2 gün gelemeyebiliyor. Biz de takım kapanmasin istedik, sen de free listeden bence başla, o gelince seni dahil eder. Ne kadar erken o kadar iyi başlamak bile bir mesele kilo verme sürecinde.

Yakınlarda bir hali saha keşfettim yürüyüş parkuru, oğlumu kreşe bırakınca dönüş yolunda. Bugün yürüdüm, koştum yıllar sonra. Çok iyi geldi

Dün gece eşim ayartti pizza yedik zaten tartida da görünüyor etkisi. Ooy oy, yarin da oglumun dogumgununun ikinci partisi var. Yine kekler borekler uçuşacak havada ama bugün kararlıyım, iyi kotu 1.5 aydir emek veriyorum, cope atmayacağım

Doğumgünü ikindide fln sa azıcık olanlardan ye ama akşam sadece yoğurt vs. Ye bari cnm. Doğumgünü aksamsa hiç yeme pasta bence. Takildik kaldık aynı rakamlarda, bizimkinin de 2 hafta sonra. Orada 3 çatal pasta yemem için kesinlikle 65leri görmem lazım öncesinde.

Aksam malesef. Hadi diyelim o bir gun. Esim cok gec geliyor, sofraya oturmamiz 20.30 oluyor. Hadi ben erken yiyeyim diyorum, ama sonrasinda esimle bos oturamiyorum illa bisey yiyorum.bu yuzden if benim için daha mantıklı. Gec kahvaltı ediyorum.
3 catal pasta icin 3 kilo diyorsun insallah en kolay sekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…