- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Başlarken : 01.08.2019
sen ne yaptın hatun ya!!! Neyse canın sağolsun,olur arada öyle..Ama bak ben de öyleydim ;bir nefes al ve yarın yeniden başla..Seni senden fazla kimse düşünmez..Haftasonu diye kaçamak yapmaSabah su
12.00 biraz yoğurt ve 3 hurma
16.00 2 yemek kaşığı et ve 1 kornison turşu
21.00 1 yemek kasigi et, biraz salata, 2 ısırık börek, yarim dilim kek
2 litre su
Aksam yiyecegim icin gunduzu hafif gecirmeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Aile ici bazi problemler var, icimden hic birşey gelmiyor. Bugünüm de zehir oldubi kavanoz nutellanin icine dusup aglamak istiyorum sadece
Doğum günün kutlu olsun cnm, nice güzel yaslara.Günaydın kızlar yoğun bir haftasonuydu.Ve dün dogumgunumdu.Pasta yedim tutamadım kendimi.Bugun yeniden başladım bakalım.
Cuma:60.2kg
Guncel:60.4kg
+200gr
Merhabalar bayanlar :)
Kullanıcı Adı : herderdedeva
Mesleğiniz : İK uzmanı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 106,3
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz :
115 kiloydum 6 sene öncesinde. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim
benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 sened ve bunu 2 sene kadar korudum.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken aldı başını kilolar, sonra evlendim onu ye bunu ye tekrardan nirvanaya ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Öncelikle tabii ki sağlık açısından, hareketlerim kısıtlandı. Hayat standartımı yükseltmek ve çocuk planlaması yaptık eşimle. 1 sene sonra çocuğumuz olur, bu süreçte de fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Katıldım ancak nişandı iş değişikliği düğün arifesi derken aktif olamadım.
Merhaba cnm, tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin önceden. Şimdi 10kg hayli hayli verirsin, gel burada beraber zayıflayalım.Merhabalar bayanlar nasılsınız :)
25 Ocak 2018 yılında ilk defa aranıza katılmıştım, 106,5 kilo ile şu anda 75 kiloyum. Şükürler olsun ki yaklaşık 2 senelik uğraşım sonucunda ilk hedefime ulaştım. Şimdi ikinci hedefim olan 65 için kendime 4 ay verdim bakalım inşallah istediğimi elde ederim. Hem sizlerin hatrını sormak hemde bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiyle kalın
Teşekkür ederim canimDoğum günün kutlu olsun cnm, nice güzel yaslara.
Ben kuralları bir tekrardan okuyayım tatlımMerhaba cnm, tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin önceden. Şimdi 10kg hayli hayli verirsin, gel burada beraber zayıflayalım.
Kaptan bu aralar biraz yoğun, bazen 1,2 gün gelemeyebiliyor. Biz de takım kapanmasin istedik, sen de free listeden bence başla, o gelince seni dahil eder. Ne kadar erken o kadar iyiBen kuralları bir tekrardan okuyayım tatlım
Değişiklik olmuş mu nedir ne değildir, sonraLAydLiNe bi gelsin bakalım isteyecek mi beni
Doğumgünü ikindide fln sa azıcık olanlardan ye ama akşam sadece yoğurt vs. Ye bari cnm. Doğumgünü aksamsa hiç yeme pasta bence. Takildik kaldık aynı rakamlarda, bizimkinin de 2 hafta sonra. Orada 3 çatal pasta yemem için kesinlikle 65leri görmem lazım öncesinde.Dün gece eşim ayartti pizza yedikzaten tartida da görünüyor etkisi. Ooy oy, yarin da oglumun dogumgununun ikinci partisi var. Yine kekler borekler uçuşacak havada ama bugün kararlıyım, iyi kotu 1.5 aydir emek veriyorum, cope atmayacağım
Aksam malesef. Hadi diyelim o bir gun. Esim cok gec geliyor, sofraya oturmamiz 20.30 oluyor. Hadi ben erken yiyeyim diyorum, ama sonrasinda esimle bos oturamiyorum illa bisey yiyorum.bu yuzden if benim için daha mantıklı. Gec kahvaltı ediyorum.Doğumgünü ikindide fln sa azıcık olanlardan ye ama akşam sadece yoğurt vs. Ye bari cnm. Doğumgünü aksamsa hiç yeme pasta bence. Takildik kaldık aynı rakamlarda, bizimkinin de 2 hafta sonra. Orada 3 çatal pasta yemem için kesinlikle 65leri görmem lazım öncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?