- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Geçmiş olsun cnm.selam hanımlar.Biraz rahatsızım o yüzden birkaç gün spor yapamayabilirim ve menü girmeyeceğim
GünaydııııııınKaptan bu aralar biraz yoğun, bazen 1,2 gün gelemeyebiliyor. Biz de takım kapanmasin istedik, sen de free listeden bence başla, o gelince seni dahil eder. Ne kadar erken o kadar iyibaşlamak bile bir mesele kilo verme sürecinde.
Haydi bakalimGünaydııııııın
Herkesin musmutlu bir günü olsun
75,2 ile başlıyorum o halde, akşama da spor ve menülerimi paylaşırım sizlerle
Spor konusunda azimine hayranım.Masallah diyorum.Herkese günaydın..Yemişim hastalığı diyerek menü veriyorum
05.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
terbiyeli köfte (1-2 adt), meyhane pilavi,,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (o sporu yapmazsam adam değilim:))
Su: 2-2,5 lt
15000 adım attım ve parktaki aletlerde çalıştım:)) Evet ben de maşallah diyorum. O eski,sıkıcı,depresif kadını istemiyorum artık:)Spor konusunda azimine hayranım.Masallah diyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Neyi var.Ya çocukların hastalığı herşeyden daha kötü ya.Oglum yine hasta, benim rutinim yine alt ust
Bugünkü menü,
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 3 parca hellim, yarim dilim tb ekmeği, domates salatalık.
Öğle 12.30 gibi
2 mücver, 3 parca tavuk
Ara 15.30
2 ceviz, 2 kayısı
Akşam 18.30
Yarim muz, 1 bardak süt
Su 2lt civarı
Spor sabah 30 dk leslie fitness walk
Harikasın.Masallah diyorum tekrardan.bende spor yapınca kendime geliyorum.Iyi geliyo bana ya15000 adım attım ve parktaki aletlerde çalıştım:)) Evet ben de maşallah diyorum. O eski,sıkıcı,depresif kadını istemiyorum artık:)
o popo 90 olmak zorundaHarikasın.Masallah diyorum tekrardan.bende spor yapınca kendime geliyorum.Iyi geliyo bana ya
Sağol cnm, yani grip gibi bir şey ama baya ateş olmaya başladı, boğazlar iltihaplanmaya gidiyor sanki. Lefkoşa ya geleli 5 hafta oldu, 3 defa hastalandı. Alerji vakası, el ayak hastalığı vs. Daha önceki tatilde de boğazlar iltihaplanmıştı. Yani yemesi, kuvveti yerinde bir cocuk, anlamadım gitti. Kreşe gidiyor yarim gün 2 haftadır ama zaten toplasan 1 hafta gidebildi. Sık ve sürekli antibiyotik kullanmasını da istemiyorum. Öyle işler isteÇok geçmiş olsun canım.Neyi var.Ya çocukların hastalığı herşeyden daha kötü ya.
Çok geçmiş.olsun tekrardan.Ya çocuklar çok sık hasta oluyo.Mevsim değişikliği bi de salgın var zaten çocuklar birbirine bulastiriyor kreşte okulda.Cok zor ya.Sağol cnm, yani grip gibi bir şey ama baya ateş olmaya başladı, boğazlar iltihaplanmaya gidiyor sanki. Lefkoşa ya geleli 5 hafta oldu, 3 defa hastalandı. Alerji vakası, el ayak hastalığı vs. Daha önceki tatilde de boğazlar iltihaplanmıştı. Yani yemesi, kuvveti yerinde bir cocuk, anlamadım gitti. Kreşe gidiyor yarim gün 2 haftadır ama zaten toplasan 1 hafta gidebildi. Sık ve sürekli antibiyotik kullanmasını da istemiyorum. Öyle işler iste
Patates salatasinin miktarını bilmiyorum ama biraz az yemissin gibi geldi bana cnm. Sabah kalkınca 1 e kadar nasıl duruyorsun yemeden, geç mi kalkıyorsun?Sabah limonlu su
13.30 2 yumurtadan menemen, 4 5 zeytin
16.30 bir küçük muz
20.30 patates salatasi, 2 ısırık börek
2 litre su
Herkese günaydın..Yemişim hastalığı diyerek menü veriyorum
05.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
terbiyeli köfte (1-2 adt), meyhane pilavi,,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt-yulaf
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (o sporu yapmazsam adam değilim:))
Su: 2-2,5 lt
Iyi akşamlar kızlar su siralar koşturmaktan doğumgünleri gezmeler derken pek dikkat edemedim yediklerime.Bugunki menümü vereyim
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta.
1dilim peynir
2dilim sucuk
1dilim tb ekmek
Salatalik
Yarım greyfurt
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.30
Yeşilçay
18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase tarhana çorba
1kucuk tabak zeytinyağlı pırasa yemeği
1bardak ayran
2lt su
Spor yok bugun
Oglum yine hasta, benim rutinim yine alt ust
Bugünkü menü,
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 3 parca hellim, yarim dilim tb ekmeği, domates salatalık.
Öğle 12.30 gibi
2 mücver, 3 parca tavuk
Ara 15.30
2 ceviz, 2 kayısı
Akşam 18.30
Yarim muz, 1 bardak süt
Su 2lt civarı
Spor sabah 30 dk leslie fitness walk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?