Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

05.11.2019

Sabah (06:30)

2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
Peynir
Domates, salatalık ve biber

Ara (10:00)

Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
Izgara Tavuk
1 Kepçe Yoğurt Çorbası

Ara (15:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:30)
8 yk kabak silkme

Gece (22:30)
Yeşil Çay

Spor: 1 saat zumba
Su: 3 Litre

Yok cnm çocuğun kalan muzu ve sütüydü, hasta olduğu için onun yemesi ilacı derken ben akşam yemeği yemedim.
Afiyet olsun, güzel menü kabak silkme nedir, mücver gibi bir şey mi? 1 saat zumba gayet iyi.

06.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,1 domates,1 salatalık,5 yeşil zeytin,2 hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorba,mercimekli köfte (2 kaşık),yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,muz,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım,45 dk pilates
Su: 2-2,5 lt

13500 adım atıldı ve 25 dk kadar pilates yaptım..

Bir şey söylemek istiyorum; benim için önemli. İlk olarak bekar olduğum için spor yapmaya daha fazla vakit ayırabildiğim doğru. Sizler eş ve çocuklardan dolayı yoğunsunuz ;bunu da biliyorum. Ancak yaz döneminde bile burası daha kalabalıktı. Hadi kaptan yok,yoğun ama birkaç kişi dışında kimse yok. Açıkçası son kilolarımı verirken beni bu durum için motive edecek bir yere ihtiyacım var. Benim açımdan eğer bu hafta böyle devam ederse ya kendi açtığım konu içerisinde kendi kendime günlük tutar gibi devam ederim yada başka gruba geçebilirim. Şimdiden söylemek istedim ki kimse neden pat diye gitti demesin.

Patates salatasinin miktarını bilmiyorum ama biraz az yemissin gibi geldi bana cnm. Sabah kalkınca 1 e kadar nasıl duruyorsun yemeden, geç mi kalkıyorsun?
Aralikli oruc seklinde yapmaya calisiyorum elimden geldiğince. Sabahi gec yapiyorum. Tam saati saatine olmasa da.
Iste oglumun dogumgunu vardi yiyebilecegim en saglikli sekil oydu

Sabah limonlu su

10.30 7 8 zeytin, 1 kk peynir, biraz uzum, salatalık

15.30 2 ısırık borek, bir çatal kek, yarim elma,yesil cay

18.30 yagsiz tuzsuz salata, kiymali tarhana çorbası

2.5 litre su

Sitede 3 tur yurudum ama telefonum yanimda yoktu adımsayar olamadi malesef

Yani ben kacamaksiz sekilde duzenli kilo verebilseydim, baska gruba gecmeyi dusunurdum. Su an yuzum yok cok da ipin ucunu kaçırmamak için gunluk gibi kendimce yazıyorum.

Senin beslenmen de sporun da cok cok iyi maşallah. Son kilolarin için kendini motive edecek birsey aramak, bulmak en dogru tercih olur. (Ki bence hic fazlan yok). Grup gerçekten ölü gibi ben de sadece menu yazip çıkıyorum, kimseye bi faydam olamıyor

Kaptansız grubu tutmak zor oluyor anladigim kadarıyla. Sayımız az zaten, aktif de değiliz. Ben de açıkçası zorlanıyorum motivasyon acısından. Bir kişinin bizi hep kontrol altında tutması, tavsiye vermesi, motive etmesi ve öncü olması önemli. Yoksa bu bir günlük olurdu, takım ve yarışma olmazdı. Bu cuma durumumuza bir bakalım, belki herkes hemfikir olursa takim da kapanabilir. Kapanmasin demistim ama çok aktif olamıyoruz sanki.

Bugünkü menü,
Sabah 9.15
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim tb ekmek
Öğle 12.00
1 kupa sütlü kahve, 2 kuru erik
Ara 15.00
1 elma, 1 mandalina
Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Su 2lt
Spor yok, oğlum evde ateşli uyuyamadı boğazı yüzünden spor yapamadim ben de. Hasta olunca çocuklar iyice anne babanın üstüne düşüyor zaten.

geçmiş olsun

Yok cnm çocuğun kalan muzu ve sütüydü, hasta olduğu için onun yemesi ilacı derken ben akşam yemeği yemedim.

Afiyet olsun, güzel menü kabak silkme nedir, mücver gibi bir şey mi? 1 saat zumba gayet iyi.

Kabak sıyırma da denir, dedemden kalan yadigar yemekler bunlar.. (Mekanı Cennet Olsun) Kabaklar uzun uzun kesiyorsunuz soyacak yardımıyla. Kuru soğanı zeytinyağında kavurup kabak, dereotu, bulgur ya da pirinç, limonunu ekleyip, tuzunu ve kaynar suyunu da döküyorsun. Şahane bir yemek oluyor.
Ne yalan söyleyeyim benimde böyle hiç hoşuma gitmedi..

Günaydınlar hanımlar. Yörüngemi kaybetmiş gibiyim motivasyonum yerlerde eski beslenme alışkanlıklarıma dönmek de istemiyorum ama motive de olamıyorum ne olacak bu halim böyle grubumuz da günden günden söndü

Hadi bu gün bi leslie yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…