- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Yok cnm çocuğun kalan muzu ve sütüydü, hasta olduğu için onun yemesi ilacı derken ben akşam yemeği yemedim.Merhaba,
Afiyet olsun öncelikleKaç kilo ile başladın kaç olmak istiyorsun.
Menü güzel akşam baya hafif geçirmişsin
Afiyet olsunnn
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir durum söz konusu değildir.
Akşamları hep böyle mi yiyorsun.
Afiyet olsun, güzel menü kabak silkme nedir, mücver gibi bir şey mi? 1 saat zumba gayet iyi.05.11.2019
Sabah (06:30)
2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
Peynir
Domates, salatalık ve biber
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
Izgara Tavuk
1 Kepçe Yoğurt Çorbası
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:30)
8 yk kabak silkme
Gece (22:30)
Yeşil Çay
Spor: 1 saat zumba
Su: 3 Litre
13500 adım atıldı ve 25 dk kadar pilates yaptım..06.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,1 domates,1 salatalık,5 yeşil zeytin,2 hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
toga çorba,mercimekli köfte (2 kaşık),yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,muz,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
ton balıklı salata
Spor:
+10000 adım,45 dk pilates
Su: 2-2,5 lt
Aralikli oruc seklinde yapmaya calisiyorum elimden geldiğince. Sabahi gec yapiyorum. Tam saati saatine olmasa da.Patates salatasinin miktarını bilmiyorum ama biraz az yemissin gibi geldi bana cnm. Sabah kalkınca 1 e kadar nasıl duruyorsun yemeden, geç mi kalkıyorsun?
Yani ben kacamaksiz sekilde duzenli kilo verebilseydim, baska gruba gecmeyi dusunurdum. Su an yuzum yokBir şey söylemek istiyorum; benim için önemli. İlk olarak bekar olduğum için spor yapmaya daha fazla vakit ayırabildiğim doğru. Sizler eş ve çocuklardan dolayı yoğunsunuz ;bunu da biliyorum. Ancak yaz döneminde bile burası daha kalabalıktı. Hadi kaptan yok,yoğun ama birkaç kişi dışında kimse yok. Açıkçası son kilolarımı verirken beni bu durum için motive edecek bir yere ihtiyacım var. Benim açımdan eğer bu hafta böyle devam ederse ya kendi açtığım konu içerisinde kendi kendime günlük tutar gibi devam ederim yada başka gruba geçebilirim. Şimdiden söylemek istedim ki kimse neden pat diye gitti demesin.
geçmiş olsunBugünkü menü,
Sabah 9.15
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim tb ekmek
Öğle 12.00
1 kupa sütlü kahve, 2 kuru erik
Ara 15.00
1 elma, 1 mandalina
Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Su 2lt
Spor yok, oğlum evde ateşli uyuyamadı boğazı yüzünden spor yapamadim ben de. Hasta olunca çocuklar iyice anne babanın üstüne düşüyor zaten.
günaydıııınGünaydınlar
Yok cnm çocuğun kalan muzu ve sütüydü, hasta olduğu için onun yemesi ilacı derken ben akşam yemeği yemedim.
Afiyet olsun, güzel menü kabak silkme nedir, mücver gibi bir şey mi? 1 saat zumba gayet iyi.
Ne yalan söyleyeyim benimde böyle hiç hoşuma gitmedi..Bir şey söylemek istiyorum; benim için önemli. İlk olarak bekar olduğum için spor yapmaya daha fazla vakit ayırabildiğim doğru. Sizler eş ve çocuklardan dolayı yoğunsunuz ;bunu da biliyorum. Ancak yaz döneminde bile burası daha kalabalıktı. Hadi kaptan yok,yoğun ama birkaç kişi dışında kimse yok. Açıkçası son kilolarımı verirken beni bu durum için motive edecek bir yere ihtiyacım var. Benim açımdan eğer bu hafta böyle devam ederse ya kendi açtığım konu içerisinde kendi kendime günlük tutar gibi devam ederim yada başka gruba geçebilirim. Şimdiden söylemek istedim ki kimse neden pat diye gitti demesin.
Hadi bu gün bi leslie yapGünaydınlar hanımlar. Yörüngemi kaybetmiş gibiyim motivasyonum yerlerde eski beslenme alışkanlıklarıma dönmek de istemiyorum ama motive de olamıyorum ne olacak bu halim böylegrubumuz da günden günden söndü
Aslında iyi olur. Dur bakalım çocuklardan vakit bulursam yapayım akşam.Hadi bu gün bi leslie yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?