Çocuklarda hoplasın zıplasın seninle. Benimkiler etrafımda dolanıyorAslında iyi olur. Dur bakalım çocuklardan vakit bulursam yapayım akşam.
Çocuklarda hoplasın zıplasın seninle. Benimkiler etrafımda dolanıyorAslında iyi olur. Dur bakalım çocuklardan vakit bulursam yapayım akşam.
:) küçüğü yürümeyi yeni öğrendi canım sürekli ayaklarımın altına dolanıyor belki o uyursa büyüğüyle yapabilirim:)Çocuklarda hoplasın zıplasın seninle. Benimkiler etrafımda dolanıyor
Ayyy maşallah benim de en küçük 11 aylık daha yürüyemedi emekliyor peşimde:) küçüğü yürümeyi yeni öğrendi canım sürekli ayaklarımın altına dolanıyor belki o uyursa büyüğüyle yapabilirim:)
Maşallah size de canım 13 aylık oldu benimki 1.5 ayı aşkın zamandır yürüyor hatta koşuyor diyeyim ama gel gör ki ben evdeyken bacaklarımda yapışık halde hele ki ayaktayken ben. Sabahları işte oluyorum hasretini öyle gideriyor sanırımAyyy maşallah benim de en küçük 11 aylık daha yürüyemedi emekliyor peşimde
Olabilir tabii özlüyordur kuzuMaşallah size de canım 13 aylık oldu benimki 1.5 ayı aşkın zamandır yürüyor hatta koşuyor diyeyim ama gel gör ki ben evdeyken bacaklarımda yapışık halde hele ki ayaktayken ben. Sabahları işte oluyorum hasretini öyle gideriyor sanırım
Kız mıydı senin canım erkek mi? Benimkinin acelesi vardı yürümeye değil koşmaya çalışıyordu dengeyi bulamadığı için 11 ayı geçtiğinde yürüdü yoksa 10 aylıkken yürüyecekti:) kızım da tam tersiydi 15 aylık yürümüştüOlabilir tabii özlüyordur kuzubenimki tembel yaa
Erkek canım 3 oğlum 1 kızım varKız mıydı senin canım erkek mi? Benimkinin acelesi vardı yürümeye değil koşmaya çalışıyordu dengeyi bulamadığı için 11 ayı geçtiğinde yürüdü yoksa 10 aylıkken yürüyecekti:) kızım da tam tersiydi 15 aylık yürümüştü
Maşallah canım Allah bağışlasın. 2 den fazla çocuğu olanlara gıpta ediyorum benim limitim 2 bunda bile toparlayamıyorum hiçbir şeyi.Erkek canım 3 oğlum 1 kızım var
Ben de kapasitem 1 diye düşünüyordum ama rabbim 4 nasip ettiMaşallah canım Allah bağışlasın. 2 den fazla çocuğu olanlara gıpta ediyorum benim limitim 2 bunda bile toparlayamıyorum hiçbir şeyi.
Allah hayırlı uzun ömürler versin onlara sabrı da onlarla birlikte geliyor bir şekildeBen de kapasitem 1 diye düşünüyordum ama rabbim 4 nasip etti
Aminnn canım hepimizinkine inşallah.Allah hayırlı uzun ömürler versin onlara sabrı da onlarla birlikte geliyor bir şekilde
İnşallah canım:)Aminnn canım hepimizinkine inşallah.
Senin için en güzeli nasıl olacaksa öyle olsun canım hayırlısı olsun tanıştığımıza memnun oldum.yolun açık olsunmerhaba kilo bildirimi 55.0 (değişme yok)LAydLiNe bu kilo ile mezun olmak istiyorum.Geçen gün yazdığım gibi maalesef grupta etkinlik çok çok az . Son 3 kilom için kendi açtığım "sağlıklı yaşam günlüğü" konusunda yazmaya devam edeceğim. Zor ve depresif zamanlarımda yanımda olan tüm kızlara teşekkür ederim. Umarım sizler de daha sağlıklı ve mutlu olabilmek için istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Görüşmek üzere..
Seni tanımak çok güzeldi cnm, planliligin ve azmin örnek oldu bana. Inşallah son 3 kilonu da sağlıklı bir şekilde verirsinmerhaba kilo bildirimi 55.0 (değişme yok)LAydLiNe bu kilo ile mezun olmak istiyorum.Geçen gün yazdığım gibi maalesef grupta etkinlik çok çok az . Son 3 kilom için kendi açtığım "sağlıklı yaşam günlüğü" konusunda yazmaya devam edeceğim. Zor ve depresif zamanlarımda yanımda olan tüm kızlara teşekkür ederim. Umarım sizler de daha sağlıklı ve mutlu olabilmek için istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?