Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy maşallah benim de en küçük 11 aylık daha yürüyemedi emekliyor peşimde
Maşallah size de canım 13 aylık oldu benimki 1.5 ayı aşkın zamandır yürüyor hatta koşuyor diyeyim ama gel gör ki ben evdeyken bacaklarımda yapışık halde hele ki ayaktayken ben. Sabahları işte oluyorum hasretini öyle gideriyor sanırım

Olabilir tabii özlüyordur kuzu benimki tembel yaa

Olabilir tabii özlüyordur kuzu benimki tembel yaa
Kız mıydı senin canım erkek mi? Benimkinin acelesi vardı yürümeye değil koşmaya çalışıyordu dengeyi bulamadığı için 11 ayı geçtiğinde yürüdü yoksa 10 aylıkken yürüyecekti:) kızım da tam tersiydi 15 aylık yürümüştü

Erkek canım 3 oğlum 1 kızım var

Bugünkü menü,
Sabah 9.30
Bir sade kahve yanına tam buğday ekmeğinden kaşarlı domatesli tost
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası, 2 kanat
Ara 15.30
1 sütlü kahve, 2 hurma, 2 ceviz
Akşam 18.30
3 kaşık et kavurma, 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş

08.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, limonlu çay,3 adt form peksimet
Öğle 12:30
ekşili manti çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,mandalin,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
fırında tavuk
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates
Su: 2-2,5 lt

merhaba kilo bildirimi 55.0 (değişme yok) LAydLiNe bu kilo ile mezun olmak istiyorum.Geçen gün yazdığım gibi maalesef grupta etkinlik çok çok az . Son 3 kilom için kendi açtığım "sağlıklı yaşam günlüğü" konusunda yazmaya devam edeceğim. Zor ve depresif zamanlarımda yanımda olan tüm kızlara teşekkür ederim. Umarım sizler de daha sağlıklı ve mutlu olabilmek için istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Görüşmek üzere..

Senin için en güzeli nasıl olacaksa öyle olsun canım hayırlısı olsun tanıştığımıza memnun oldum.yolun açık olsun

Seni tanımak çok güzeldi cnm, planliligin ve azmin örnek oldu bana. Inşallah son 3 kilonu da sağlıklı bir şekilde verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…