Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Hala çok yoğunum. Sanırım haftaya bitecek yoğunluk. Birazdan listeyi hazırlamak için gelirim yeniden. Meraklanmayın.

Günaydın kızlar. Hala çok yoğunum. Sanırım haftaya bitecek yoğunluk. Birazdan listeyi hazırlamak için gelirim yeniden. Meraklanmayın.
Kaptanım ben de 66.7 ile mezun olmak istiyorum, bir süredir motive olamıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ben de biraz kendim yürütmeye çalışacağım.

Kızlar mezuniyet şartlarını taşımadan mezun olamazsınız maalesef hedef kilonun en az %80 ini vermiş olmanız lazım.

***13. Takım 647. Etap***

dira90(60.2/60.3/-0.1/%-0.17)
LAydLiNe(71/70.8/0.2/%0.28)
Meltemesintisi80 (55///%) Kilosu sabit
pessinus(74.5/74.4/0.1/%0.13)
solmez (83.7///%) Bildirim yapmadı
Just a perfect day (67/66.7/0.3/%0.45)

13. Takım Ortalaması: % 0.115

Takım olarak motivasyon yerlerde sanki.Artik canlansak bi toparlansak cok iyi olacak.
Neyse bugunki menümü vereyim
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
2kasik mantar sote.
2zeytin 1dilim peynir
Bol yeşillik nane marul

15.30
3kasik zeytinyağlı pırasa
1kucuk kase yoğurt

17.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
1bardak ayran
1kase limonlu brokoli
1kucuk tavuk baget fiirnda

2.5lt su
1mile leslie
9.000 adim

Kızlar mezuniyet şartlarını taşımadan mezun olamazsınız maalesef hedef kilonun en az %80 ini vermiş olmanız lazım.
Anladim, o zamn 2. Izin gibi bir şey var mı? Yani ben devam edeceğim kilo verme işine zaten de, takım kapanma mevzusu fln oldu, şimdi son durum nedir? Yani takim kaptanlığını bırakıyor musun kaptan? Çünkü bu hafta kendimiz yapalım dedik ama katılım çok az, pek olmadı bence. Zaten az kişiyiz, kimse de yazmayınca baya ölü oluyor buralar. Sporumuzu öğünlerimizi takip eden birinin olması iyi olurdu. Benim şu an izin hakkım var mı, ya da başka bir takıma geçiş hakkım

Sabah limonlu su

11.00 2 yumurtadan menemen, 4 5 zeytin, cok kucuk bir kurabiye

14.30 bir kase yayla çorbası

20.00 bir kase yayla çorbası, bol salata

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…