Kaptanım ben de 66.7 ile mezun olmak istiyorum, bir süredir motive olamıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ben de biraz kendim yürütmeye çalışacağım.Günaydın kızlar. Hala çok yoğunum. Sanırım haftaya bitecek yoğunluk. Birazdan listeyi hazırlamak için gelirim yeniden. Meraklanmayın.
Kalan sağlar bizimdir diyeceğiz maalesefKimsecikler kalmadıben gunluk menu yazmaya devam edeceğim
80 kilonun altındakiler için %90 oldu canımKızlar mezuniyet şartlarını taşımadan mezun olamazsınız maalesef hedef kilonun en az %80 ini vermiş olmanız lazım.
Tamam canım80 kilonun altındakiler için %90 oldu canım
Yarın diyetisyene başlıyorum açarım arayı haftayaHadi yaaaaaaa
Hımmmm o zaman bende kendi başımın çaresine bakayımYarın diyetisyene başlıyorum açarım arayı haftaya
Anladim, o zamn 2. Izin gibi bir şey var mı? Yani ben devam edeceğim kilo verme işine zaten de, takım kapanma mevzusu fln oldu, şimdi son durum nedir? Yani takim kaptanlığını bırakıyor musun kaptan? Çünkü bu hafta kendimiz yapalım dedik ama katılım çok az, pek olmadı bence. Zaten az kişiyiz, kimse de yazmayınca baya ölü oluyor buralar. Sporumuzu öğünlerimizi takip eden birinin olması iyi olurdu. Benim şu an izin hakkım var mı, ya da başka bir takıma geçiş hakkımKızlar mezuniyet şartlarını taşımadan mezun olamazsınız maalesef hedef kilonun en az %80 ini vermiş olmanız lazım.
Günaydınlar mutlu hafta sonlarıGunaydin..Herkese güzel bi haftasonu olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?