Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Utanarak bugunlu menumu yazıyorum

Sabah limonlu su

10.30 yarim simit, birkac zeytin, 1 kk peynir

14.30 yayla çorbası

19.00 tarhana corbasi ve yagsiz tuzsuz salata

Buraya kadar hersey cok guzeldi. Esim gec geliyor diye ben erken yedim. Eşim de geldi, hadi ocakbasina gidelim dedi 22ye kadar hic durmadan yedik tek tek saymayayim şimdi. Haftasonu malesef kacaksiz gecmiyor

Çok geçmiş olsun canım.Onlar hasta olunca tüm dengeler bozuluyo zaten.
Sorma canım ya bu gece yine sabaha kadar ayaktaydık küçük oğlum ağladı saatlerce öksürüyor balgam rahatsız etti eşimle sabaha kadar oturup sonra da işe geldik işte.İnşallah bir an önce iyileşirler

Inşallah.cok zor ya.Tam hastalık zamanı.Allah sana kolaylık versin.Ogluna da Rabbim iyilik versin.

Inşallah.. ama takımın motivasyonununda etkisi var 2haftadir baya saldım sanki.
Ben de başta çok güzel vermiştim ben de saldım canım muhakkak etkisi var onun. Ben bugün şekersiz 21 güne başladım. Dayanabildiğim yere kadar dayanacağım. Tatlı şeyler gün içinde çok tükettiğim için bugün vücudum sürekli istiyor bakalım birkaç güne toparlarsam iyidir

Ben de tatlı yerine kuru üzüm yiyorum 2tane bile yetiyo çok geliyo.Vucudum alıştı galiba

Başlangıçta çok güzeldi.Takim sayesinde motivasyonumda iyiydi.Bu şekilde devam etmek istemiyorum.Takim da hic hareket yok.Spor menu bildirimi yok.Paylasim da yok.Zaten nerdeyse kimse kalmamis
LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…