- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Ben yazacaktım kg işten güçten unuttum.Gunaydin.Kimseler yok yine.Bugun kg bildirimi yapıyoduk sanki
Çok geçmiş olsun canım.Onlar hasta olunca tüm dengeler bozuluyo zaten.Ben yazacaktım kg işten güçten unuttum.
Cuma 74.4
Bugün 74.7
+300 gr. Çocuklar hasta hala ben stresten kendimi yemelere vurdum kötü durumdayım
Sorma canım ya bu gece yine sabaha kadar ayaktaydık küçük oğlum ağladı saatlerce öksürüyor balgam rahatsız etti eşimle sabaha kadar oturup sonra da işe geldik işte.İnşallah bir an önce iyileşirlerÇok geçmiş olsun canım.Onlar hasta olunca tüm dengeler bozuluyo zaten.
Tebrikler ucundan da olsa görmüşsün 59 u. Ben de 6 lı rakamları bir görsem çok mutlu olacağımCuma:60.3kg
Guncel:59.9kg
-400gr.
Inşallah.cok zor ya.Tam hastalık zamanı.Allah sana kolaylık versin.Ogluna da Rabbim iyilik versin.Sorma canım ya bu gece yine sabaha kadar ayaktaydık küçük oğlum ağladı saatlerce öksürüyor balgam rahatsız etti eşimle sabaha kadar oturup sonra da işe geldik işte.İnşallah bir an önce iyileşirler
Çok şükür.Bi ara 60dan hiç kurtulamicam zannettimTebrikler ucundan da olsa görmüşsün 59 u. Ben de 6 lı rakamları bir görsem çok mutlu olacağım
Amin canım inş hepimizin çocuklarınaInşallah.cok zor ya.Tam hastalık zamanı.Allah sana kolaylık versin.Ogluna da Rabbim iyilik versin.
Yavaş oldu belki ama sağlam olsun inşallahÇok şükür.Bi ara 60dan hiç kurtulamicam zannettim
Inşallah.. ama takımın motivasyonununda etkisi var 2haftadir baya saldım sanki.Yavaş oldu belki ama sağlam olsun inşallah
Ben de başta çok güzel vermiştim ben de saldım canım muhakkak etkisi var onun. Ben bugün şekersiz 21 güne başladım. Dayanabildiğim yere kadar dayanacağım. Tatlı şeyler gün içinde çok tükettiğim için bugün vücudum sürekli istiyor bakalım birkaç güne toparlarsam iyidirInşallah.. ama takımın motivasyonununda etkisi var 2haftadir baya saldım sanki.
Ah canımm sen de bendensinCuma 63.8
Ptesi 64.2
+400
Ben de tatlı yerine kuru üzüm yiyorum 2tane bile yetiyo çok geliyo.Vucudum alıştı galibaBen de başta çok güzel vermiştim ben de saldım canım muhakkak etkisi var onun. Ben bugün şekersiz 21 güne başladım. Dayanabildiğim yere kadar dayanacağım. Tatlı şeyler gün içinde çok tükettiğim için bugün vücudum sürekli istiyor bakalım birkaç güne toparlarsam iyidir
Başarabildiysen ne mutlu. Ben bağımlıyım tatlıya çok seviyorum ama bu alışkanlığın zararlı olduğunun da farkındayım bakalım nasıl gidecekBen de tatlı yerine kuru üzüm yiyorum 2tane bile yetiyo çok geliyo.Vucudum alıştı galiba
Önce azalttım.sonra baktım kilo veriyorum.Bu hevesle yememeye basladimBaşarabildiysen ne mutlu. Ben bağımlıyım tatlıya çok seviyorum ama bu alışkanlığın zararlı olduğunun da farkındayım bakalım nasıl gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?