Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başlangıçta çok güzeldi.Takim sayesinde motivasyonumda iyiydi.Bu şekilde devam etmek istemiyorum.Takim da hic hareket yok.Spor menu bildirimi yok.Paylasim da yok.Zaten nerdeyse kimse kalmamis
LAydLiNe
Dur canım ben yapayım paylaşım dünün menüsünü giremedim bol proteinli oldu dün ama şekersiz ilk gün iyiydi şükür.
8.00
1 yumurtadan omlet,10 gr hindi füme,28 gr tam buğday ekmeği,3 zeytin,20 gr kaşar peyniri
11.00
Şekersiz kahve
15.00
180 gr kırmızı mercimek çorbası,25 gr tam buğday ekmeği,50 gr ton balığı(çok yorgun olduğum için okuldan geldiğim gibi yattım kalktığımda çok acıkmıştım yedim mecburen)
18.30
200 gr kırmızı mercimek çorbası,50 gr bulgur pilavı,150-200 gr arası ızgara dana bonfile
21.30
Sütlü filtre kahve,2 hurma. Geç bir saatte hurmayı yemesem iyi olabilirdi ama 1 de uyuyup 3 te uyandım sonrası hep uyanıktım çok fazla acıkmamı engellemiş oldu. Oğlum hala hasta uyanık geçirdi yine geceyi. Adım 5000 su 2.5 lt olmuştu. Bugün daha iyi beslenirim inşallah

Menun çok iyi aslında.O tempoya baya iyi canim

Bende dün abarttım.Ev yapımı pizza yedim 2kucuk dilim hemde.Menumu paylaşamadım sucluluktan
Bence menü paylaşımlarını biraz da bu yüzden yapmıyoruz utanıyor çekiniyoruz yargılanacakmışız gibi geliyor halbuki kimsenin bir şey yaptığı yok. Şahsen ben de utandığımdan yazmıyorum bazen. Bazen dd cidden vakit olmuyor

Bu kez utanmadım.Ama eskisi gibi sorumluluk hissetmedim.

İyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm
8.00
1.5 yumurtadan omlet,10 gr hindi füme,3 te bir avokado,20 gr kadar beyaz peynir
10.45
2 si bir arada kahve,şekersiz yulaflı bar
13.30
150 gr sade döner,75 gr bulgur pilavı,1 bardak ayran
16.00
1 bardak yeşil çay,2 hurma,2 ceviz
19.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,50 gr bulgur pilavı,200 gr zeytinyağlı bamya yemeği,2 kaşık ev yoğurdu
Su şimdilik 2 lt adım da 6000 oldu. Şeker yiyemedikçe bir şeyler yemek istedi canım sağlıklı denilebilecek şeylerden yemeye çalıştım alışırım umarım bir an önce

Selamlar kizlar nasilsiniz, hepinize iyi aksamlar.
Ben 4. takimin kaptaniyim, 13. takim ile kardes takimiz.
LAydLiNe kaptanim yogunmus heralde bu siralar bir arkadasimin mesajiyla gordum.
Elimden ne gelirse (sohbet, menulerinize yorum, motive etmek) yapmaya hazirim.
LAydLiNe kaptanim sizde uygun gorurseniz elbette..

Merhabalar iyi geceler. Grubumuza iyi gelirsiniz umarım. Her gün biraz daha kan kaybediyoruxz en son kimseciler kalmadı
Gelirler bence arkadaslarda, ben bugun ogrendim kaptanimizin yogun olup ugrayamadigini.
Kardes takimiz biz, cok uzuldum faydam dokunmadi diye.
Yarin herkesin menusune yorum yaparim, hatta egzersizi olmayana, menusu diyete uygun olmayana cezada veriyorum, adim eli masali kaptana cikti.
Kaptanim LAydLiNe donene kadar hep buralardayim kizlar.
Haydi gelin takiminizi yeniden hareketlendirelim :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben biraz ara verdim gelemedim hic.turkiyeye donuyorum yarin yolculuk var.cok yogundum o yuzden. galketmem gereken islerim coktu gelmeden once.burdan zaten menu yazarken zorlaniyordum saat farkindan ama turkiyede yeniden baslamak istiyorum..hemen bu hafta degil tabi.cunku persembe aksami trde oluyorum.bu haftasonu dinlenip anca kendime gelirim.sonraki hafta tekrar araniza katilsam olur mu?

Tatil icin mi yurt disindaydiniz, yoksa temelli donus mu yapiyorsunuz?
Bende yurtdisinda yasiyorum 11 yildir.
Her sey sizin icin guzel olur umarim.
Kolayliklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…