Günaydın:)Gunaydin kardes takimimiz, cok keyifli bir gun gecirirsiniz umarim
Tartiya son 2 gun, menulerimize - egzersizlerimize dikkat etmeyi unutmayalim.
Cok tesekkur ederim.Yok burda yasiyorum ben Amerikada.siz nerde yasiyorsunu?Tatil icin mi yurt disindaydiniz, yoksa temelli donus mu yapiyorsunuz?
Bende yurtdisinda yasiyorum 11 yildir.
Her sey sizin icin guzel olur umarim.
Kolayliklar diliyorum.
Günaydın canım:)Gunaydin bu arada hepinize.
Gununuz guzel gecsin..Günaydın:)
Bende California da yasiyorumCok tesekkur ederim.Yok burda yasiyorum ben Amerikada.siz nerde yasiyorsunu?
Son bir bucuk yil annemin yanindaydim rahatsizligi sebebiyle.dondum temmuzda iste 4 ay kaldim burda.yine gidiyorum simdi.esim de gelicek bir bucuk ayligina hem tatil yapicaz
o gittikten sonra da ben bir sure daha kaliyim istiyorum annemin yaninda.en az 3 ay kalabilirim.
Bende californiadayimBende California da yasiyorum☺
Cok gecmis olsun annenize ,iyi mi simdi saglik durumu?
Simdiden iyi yolculuklar ve keyifli tatiller☺
Bende californiadayimcok tesekkur ederim.daha iyi cok sukur annemin durumu gecen seneye gore.
Sizde mi CaliforniadasinizYawrukush sizinle ayni sehirde yasiyor cikicaz belki de.bir de ben diyorumki yetisemedim zaman farkindan menulere.gerci ben cok cok yeniyim burda.ama elimden geldigince ayak uydurmaya calisicam bu sefer.
Görüşmek üzere canım tanıştığımıza memnun oldum bu arada. Biraz kendimize gelmemiz için faydalı olacak inanıyorumKizlar hepinize mutlu gunler,bugun 4. Takim olarak topluca ziyarete gelecegiz aksam ustu.Gorusmek uzere
Bende cok memnun oldum,bu arada ismim Ozge, 31 yasindayim,evliyim,2 oglum var,beden egitimi ogretmeniyim.Kendimi tanitmamistim size bu vesileyle tanitmis olayimGörüşmek üzere canım tanıştığımıza memnun oldum bu arada. Biraz kendimize gelmemiz için faydalı olacak inanıyorum
Benim ismim de Candan rehberlik öğretmeniyim 30 yaşındayım bir oğlum bir kızım var benim de:) bu sıra çocuklar hastalar evde olağanüstü hal var bir türlü spor yapamıyorum. Beslenme olarak da şekersiz 21 gün programına başladım 3. Günüm umarım sonuna kadar dayanabilirim. Gruptaki arkadaşlardan meltemesintisi mezun olmak istemişti şartları tutup mezun oldu mu bilmiyorum kendi topiğinde devam edeceğini söyleyip gruptan ayrılmıştı birkaç gündür yazmıyor. Diğer kızları bilmiyorumBende cok memnun oldum,bu arada ismim Ozge, 31 yasindayim,evliyim,2 oglum var,beden egitimi ogretmeniyim.Kendimi tanitmamistim size bu vesileyle tanitmis olayim
Menulerinizi ,egzersizlerinizi yazmayi unutmayin.
LAydLiNe kaptanim gelene kadar neye ihtiyaciniz olursa buradayim.
Siz de hoşgeldiniz 4 yaşında ve 13 aylık çocuklarım var. Okul sezonu açıldığından beri inanılmaz bir yoğunluğun içindeyim çocuklar sürekli hasta çalışıyorum bir yandan bi yandan gece uykusuzluk ev işleri vs yordu beni sadece yürüyüş yapabiliyorum. Pek motive edici bir şey değil kendi açımdan ama pazartesiden beri beslenmeme tekrar çeki düzen verdim inş gidecek bu kilolar. Sizler buradayken sorayım şekersiz 21 güne başladım şu anan başındayım 3. Günde. Çok tatlı istediğim anlarda kuru meyveyle desteklemeye çalışıyorum bazen hurma bazen gün kurusu veya incirle en fazla iki tane falan yiyorum ama biliyorum ki onların şeker oranı yüksek. Günde en fazla kaç tane yemeliyim yesiğim miktar normal mi çok mu onu danışmış olayım. Diyetisyen takibinde değilim kendimce dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden danışacak birilerini bulmuşken danışıyorum sizlereGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben de kardes takiminiz 4. takim kaptan yardimcisiyim, guzel bir gun dilerim
menuler nasil dun? cumaya 2 gun kaldi, haydi guzel eksiler gelsin
bu arada yurt disinda yasiyorum bir kizim var, 2 yasinda olucak yakinda. uzun zamandir ben de gelememistim yogunluktan ama simdi bu hafta listeye girip kalan kilolarimi vermek istiyorum ben de
haftada 3gun 30dk HIIT planliyorum verene kadarsiz neler yapiyorsunuz?
Allah bagislasin, ne guzel iki kardes. Cocuklarla yogunluk kacinilmaz maalesef :)Siz de hoşgeldiniz 4 yaşında ve 13 aylık çocuklarım var. Okul sezonu açıldığından beri inanılmaz bir yoğunluğun içindeyim çocuklar sürekli hasta çalışıyorum bir yandan bi yandan gece uykusuzluk ev işleri vs yordu beni sadece yürüyüş yapabiliyorum. Pek motive edici bir şey değil kendi açımdan ama pazartesiden beri beslenmeme tekrar çeki düzen verdim inş gidecek bu kilolar. Sizler buradayken sorayım şekersiz 21 güne başladım şu anan başındayım 3. Günde. Çok tatlı istediğim anlarda kuru meyveyle desteklemeye çalışıyorum bazen hurma bazen gün kurusu veya incirle en fazla iki tane falan yiyorum ama biliyorum ki onların şeker oranı yüksek. Günde en fazla kaç tane yemeliyim yesiğim miktar normal mi çok mu onu danışmış olayım. Diyetisyen takibinde değilim kendimce dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden danışacak birilerini bulmuşken danışıyorum sizlere
Aynen genelde sütlü kahveyle tüketiyorum. Badem fındıkla çok aram yok ceviz var evde bolca ondan yiyorum o da çok yağlı olduğu için günde en fazla 2-3 tane yiyorum. Ya ödül öğünü güzel aslında hatta bu cuma öğlen ve akşam iki ayrı misafirliğe gideceğim yemesem ayıp olacak birine ilk kez gidiyorum ne yapacağımı düşünüp duruyorum iki gündürAllah bagislasin, ne guzel iki kardes. Cocuklarla yogunluk kacinilmaz maalesef :)
Yurumek en guzel ve surdurulebilir spor, bence cok iyi yapiyorsunuz. Onemli olan hergun hareket etmek.
Sekersiz beslenmeye gelince, ben de hic diyetisyene gitmedim ama gunde 2 adet kuru meyve yeterli bence uygun. Bizim takimda yeniliyor ve kilolar da gitmeye devam ediyor, ama yanina mutlaka yag grubu (kuruyemis 10adet civari) veya protein grubu (sut/yogurt/sutlu kahve) ile tuketin. biz ayrica takimca cuma/ctesi gunleri kullanmak uzere bir odul ogunu yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?