Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir tanesinde yiyebilirsin, hem vucut da sasirir diyetten hem diyeti surdurmek icin motivasyonun da devam eder. digerine de midem agriyor sadece cay alayim dersin :))

bir tanesinde yiyebilirsin, hem vucut da sasirir diyetten hem diyeti surdurmek icin motivasyonun da devam eder. digerine de midem agriyor sadece cay alayim dersin :))
İşin kötü yanı öğlen misafirliğe birlikte gittiğim arkadaşa akşam gideceğizöğlenkini yediğimi görüp bende yemedin diye alınırsa bilemedim neyse Allahtan toptan çıkıyor aradan başka günlere bölünmüyor

oglen yediklerim dokundu dersin

Ne guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Merhaba ve kolay gelsin
karnim cok ac ama elma cayi yaptim kendime geldim, bebek uyuyunca beklerim muhabbete. benim de kizim 2 olucak

Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.

Ben de aralık başlarına kadar atlattım önemli günlerimizi. Sadece eşimin doğum günü kaldı ki kutlama havasında olmuyor o. Ben de başka türlü vazgeçemeyeceğim diye bismillah deyip pazartesi başladım şekersiz 21 güne. Kendimi iyi hissediyorum 3 gündür kilo kaybının farkındayım ve beni daha çok mutlu ediyor. Canım çok tatlı istiyor bazen onlar da zaman içinde umut ediyorum ki azalacak inşallah tabi.

Tebrik ederim cnm, tatli krizi benim diyette tek düşmanım maalesef, 2 gün yemezsem 3. Gün mutlaka arıyorum. Bizim de önemli günler hep kasım aralık ama yemeli içmeli kutlama olmaz. Oğluma da kreş için ufak bir şeyler hazirlayacagim, tadına tuzuna bakmam gerekir yoksa zaten evde ayrı bir olay olmaz. O da geçsin ben de baslayayim, eminim cildime enerjime bile etki eder.

Merhaba, memnun oldum. Bizim takim da sessiz bu hafta, ben de hem size hem onlara muhabbete katilayim dedim. gerci bizim takimin hepsi gelicek aksama buraya :) sizi de bekleriz ne zaman isterseniz :)
gecmis olsun, hastayken zaten yapma spor, vucudun dinlenmesi lazim iyilesebilmesi icin. ben de hastayim 2 haftadir, simdi biraz daha iyiyim ama oksuruk bitmedi bir turlu
neler hazirliyorsun kres icin? ben de yemek gonderiyorum, hem de 3 ogun. sabahlari genelde yulaf ezmesi, oglen ve aksam icin de normal yemek gonderiyorum. haftasonu fazla yapip porsiyonlara bolup donduruyorum, sonra hergun 2 farkli cesit secip gonderiyorum. ama tatli hic gondermiyorum, zaten daha simdiden tatli varsa baska birsey yemiyor

o zaman senin kesin baslaman lazim 21. gun sekersize :)
20 kasim istisna yaparsin, biz gormeyiz

Ben bu kez kararlıyım canım kuru meyve kuru yemişle takviye etmeye çalışıyorum sadece. Umarım yaparız birlikte de:)

Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
Hosgeldin, kaptaniniz aciklar ama sen menu verip takima katilmaya devam et. liste disi olman takimda olmadigin anlamina gelmez
1 kasimda 646.etapta 69.5 kilo ile izne ayrilmissin, izin kilona donunce istersen tekrar listeye girebiliyorsun :)

Cok memnun oldum Candancim, seninde 2 kuzun varmis ne guzel.
Kis geldi hastalik mevsimi basladi, acil sifalar diliyorum.
Ama sporu erteleme , 15dk bile olsa haydi kalk leslie ile 1 mile videosunu ac youtubedan ve 15dakika olsun spor yap :)

Gunde 1-2 adet hurma ya da gun kurusu ile tatli ihtiyacini bastirabilirsin canim.
Bu miktarlarin uzerine cikma.
Kuru meyveler agirliklarinca sekere esitler.
Cay -kahve vs tuketiyorsan onlarin yaninda da tuketebilirsin.
Ben hergun kahve ile 1 hurma yiyerek tatli istegimi bastiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…