bir tanesinde yiyebilirsin, hem vucut da sasirir diyetten hem diyeti surdurmek icin motivasyonun da devam eder. digerine de midem agriyor sadece cay alayim dersinAynen genelde sütlü kahveyle tüketiyorum. Badem fındıkla çok aram yok ceviz var evde bolca ondan yiyorum o da çok yağlı olduğu için günde en fazla 2-3 tane yiyorum. Ya ödül öğünü güzel aslında hatta bu cuma öğlen ve akşam iki ayrı misafirliğe gideceğim yemesem ayıp olacak birine ilk kez gidiyorum ne yapacağımı düşünüp duruyorum iki gündür
İşin kötü yanı öğlen misafirliğe birlikte gittiğim arkadaşa akşam gideceğizbir tanesinde yiyebilirsin, hem vucut da sasirir diyetten hem diyeti surdurmek icin motivasyonun da devam eder. digerine de midem agriyor sadece cay alayim dersin:))
oglen yediklerim dokundu dersinİşin kötü yanı öğlen misafirliğe birlikte gittiğim arkadaşa akşam gideceğizöğlenkini yediğimi görüp bende yemedin diye alınırsa bilemedim neyse Allahtan toptan çıkıyor aradan başka günlere bölünmüyor
İyiymiş:) gücendirmeden hallederim inşoglen yediklerim dokundu dersin
veya ikisinde de az yemeye dikkat edip bol su tuket, aksami da yogurtlu sote sebze ile gecistir, belki biraz da yuruyus veya cocuklarla evde dansİyiymiş:) gücendirmeden hallederim inş
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için umarım uygun bir yolunu bulurumveya ikisinde de az yemeye dikkat edip bol su tuket, aksami da yogurtlu sote sebze ile gecistir, belki biraz da yuruyus veya cocuklarla evde dans
Merhaba ve kolay gelsinNe guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Ben de aralık başlarına kadar atlattım önemli günlerimizi. Sadece eşimin doğum günü kaldı ki kutlama havasında olmuyor o. Ben de başka türlü vazgeçemeyeceğim diye bismillah deyip pazartesi başladım şekersiz 21 güne. Kendimi iyi hissediyorum 3 gündür kilo kaybının farkındayım ve beni daha çok mutlu ediyor. Canım çok tatlı istiyor bazen onlar da zaman içinde umut ediyorum ki azalacak inşallah tabi.Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
Tebrik ederim cnm, tatli krizi benim diyette tek düşmanım maalesef, 2 gün yemezsem 3. Gün mutlaka arıyorum. Bizim de önemli günler hep kasım aralık ama yemeli içmeli kutlama olmaz. Oğluma da kreş için ufak bir şeyler hazirlayacagim, tadına tuzuna bakmam gerekir yoksa zaten evde ayrı bir olay olmaz. O da geçsin ben de baslayayim, eminim cildime enerjime bile etki eder.Ben de aralık başlarına kadar atlattım önemli günlerimizi. Sadece eşimin doğum günü kaldı ki kutlama havasında olmuyor o. Ben de başka türlü vazgeçemeyeceğim diye bismillah deyip pazartesi başladım şekersiz 21 güne. Kendimi iyi hissediyorum 3 gündür kilo kaybının farkındayım ve beni daha çok mutlu ediyor. Canım çok tatlı istiyor bazen onlar da zaman içinde umut ediyorum ki azalacak inşallah tabi.
Merhaba, memnun oldum. Bizim takim da sessiz bu hafta, ben de hem size hem onlara muhabbete katilayim dedim. gerci bizim takimin hepsi gelicek aksama buraya :) sizi de bekleriz ne zaman isterseniz :)Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
o zaman senin kesin baslaman lazim 21. gun sekersize :)Tebrik ederim cnm, tatli krizi benim diyette tek düşmanım maalesef, 2 gün yemezsem 3. Gün mutlaka arıyorum. Bizim de önemli günler hep kasım aralık ama yemeli içmeli kutlama olmaz. Oğluma da kreş için ufak bir şeyler hazirlayacagim, tadına tuzuna bakmam gerekir yoksa zaten evde ayrı bir olay olmaz. O da geçsin ben de baslayayim, eminim cildime enerjime bile etki eder.
Ben bu kez kararlıyım canım kuru meyve kuru yemişle takviye etmeye çalışıyorum sadece. Umarım yaparız birlikte de:)Tebrik ederim cnm, tatli krizi benim diyette tek düşmanım maalesef, 2 gün yemezsem 3. Gün mutlaka arıyorum. Bizim de önemli günler hep kasım aralık ama yemeli içmeli kutlama olmaz. Oğluma da kreş için ufak bir şeyler hazirlayacagim, tadına tuzuna bakmam gerekir yoksa zaten evde ayrı bir olay olmaz. O da geçsin ben de baslayayim, eminim cildime enerjime bile etki eder.
Hosgeldin, kaptaniniz aciklar ama sen menu verip takima katilmaya devam et. liste disi olman takimda olmadigin anlamina gelmezMerhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
Cok memnun oldum Candancim, seninde 2 kuzun varmis ne guzel.Benim ismim de Candan rehberlik öğretmeniyim 30 yaşındayım bir oğlum bir kızım var benim de:) bu sıra çocuklar hastalar evde olağanüstü hal var bir türlü spor yapamıyorum. Beslenme olarak da şekersiz 21 gün programına başladım 3. Günüm umarım sonuna kadar dayanabilirim. Gruptaki arkadaşlardan meltemesintisi mezun olmak istemişti şartları tutup mezun oldu mu bilmiyorum kendi topiğinde devam edeceğini söyleyip gruptan ayrılmıştı birkaç gündür yazmıyor. Diğer kızları bilmiyorum
Gunde 1-2 adet hurma ya da gun kurusu ile tatli ihtiyacini bastirabilirsin canim.Siz de hoşgeldiniz 4 yaşında ve 13 aylık çocuklarım var. Okul sezonu açıldığından beri inanılmaz bir yoğunluğun içindeyim çocuklar sürekli hasta çalışıyorum bir yandan bi yandan gece uykusuzluk ev işleri vs yordu beni sadece yürüyüş yapabiliyorum. Pek motive edici bir şey değil kendi açımdan ama pazartesiden beri beslenmeme tekrar çeki düzen verdim inş gidecek bu kilolar. Sizler buradayken sorayım şekersiz 21 güne başladım şu anan başındayım 3. Günde. Çok tatlı istediğim anlarda kuru meyveyle desteklemeye çalışıyorum bazen hurma bazen gün kurusu veya incirle en fazla iki tane falan yiyorum ama biliyorum ki onların şeker oranı yüksek. Günde en fazla kaç tane yemeliyim yesiğim miktar normal mi çok mu onu danışmış olayım. Diyetisyen takibinde değilim kendimce dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden danışacak birilerini bulmuşken danışıyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?