Benim de bu takviyeye ihtiyacım vaaaaarBen bu kez kararlıyım canım kuru meyve kuru yemişle takviye etmeye çalışıyorum sadece. Umarım yaparız birlikte de:)
Uyudu öuuuNe guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Sende hosgeldin, Allah bagislasin evladini.Ne guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Yaaa maşallah size bir sürü anneMerhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
Allah bagislasin oglunuzu, sizede cok gecmis olsun.Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
Listeye donusunuzle kaptanimiz ya da ben ilgilenirim, hosgeldiniz.Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
Beyaz kalem ellbiseyi dusun canimcim, mezuniyeti dusun.Kaptanim nasilsin?Yawrukush
kahvemi kaptim geldim, bugun nedense hep acimama direniyorum yemiyorum
Bir anda grubun buyuk cogunlugu ogretmen cikti ne guzel :))Öğretmenim canım benim canım benim
evet yemiyorum o yuzdenBeyaz kalem ellbiseyi dusun canimcim, mezuniyeti dusun.
Saglikli atistirmaliklarla gecistir :)
Hosgeldin canim :)iyi akşamlar kızlar ,nasılsınız , ben 4.takımda yarışıyorum ,kardeş takımmışız :)ben de katılayım sohbete
Sutlu kahve direk hayat kurtariyor afiyet olsun canim :)evet yemiyorum o yuzden
sabah elma cayi ile gecistirdim, simdi yagsiz sutlu nescafe
oysa daha tum takim da gelmediKizlar bizden bikip kacacaklar, diyecekler ki bu 4. takimin ne kadar cenesi dusukmus
selam canim, dur bir cay alip geleyimHosgeldin canim :)
Cayini kahvesini kapan gelsin..
kim kimin cenesi dusukmusKizlar bizden bikip kacacaklar, diyecekler ki bu 4. takimin ne kadar cenesi dusukmus
selam canim hosbulduk. Oyy uyusun kuzun da gel.Ne guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?