Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Casnim cok gecmis olsun.
Bana diyetisyenimin verdigi oneriyi sana da yazayim. Bir adimsayar edin kendine (kol bandi veya telefon uygulamasi olabilir veya saat). Gun icinde herhangi bir zaman (en eglencelisi de tv izlerken ) kalk ayaga evin icinde yerinde yuru... sabah, aksam, oglen.. gece uyku mu tutmadi yerinde yuru hem sessiz hem bedava hem de kalori yakiyor. Hergun hedefin 10000 adim olsun.

Aynen ben de kahve ya da yeşil çayın yanına alıyorum canım. Günde 2 yi geçirmiyorum

Bizim takimca cenemiz dusuk bence :)
Afiyet olsun cayin..
Deryacim dun videolarinizi izledim, abonede oldum haberin olsun :)
cook sagol canim :*
bir iki tane uzun video cektik, turkce ve ingilizce cocuk oyunlari olarak ama hafta ici hic vaktim olmadi. Haftasonunda yukleyecegim hepsini. Cunku simdilik gordugun gibi cok kisacik videolar var kanalimizda.

cook sagol canim :*
bir iki tane uzun video cektik, turkce ve ingilizce cocuk oyunlari olarak ama hafta ici hic vaktim olmadi. Haftasonunda yukleyecegim hepsini. Cunku simdilik gordugun gibi cok kisacik videolar var kanalimizda.
Evet canim video surelerini uzatirsaniz guzel olur bencede ama gayet guzel bir baslangic :)
Girisimciliginizi tebrik ediyorum ...

bu diyet grupların da türkiye dışında yaşayan bayağı kişiye rastladım ,güzel ayak uyduruyorlar saatlere . benim takımımın kaptanı da amerika da o da güzel idare ediyor :)annene çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin inşaallah. türkiye de hangi şehire geleceksiniz ?

meraba canım,benim ismim de feyza . nasıl bir şey miş bu şekersiz programlar acaba ,menünü yazınca bakayım . ben diyetisyen kontrolün de başladım 3 hafta oldu .bu dediğin tür diyetleri yapamazsan sen de yardım alabilirsin bence. bayağı faydası oluyor.

her gittiğin yerde tadımlık yiyebilrisin bence ,az az. kimse de kırılmaz . diyet yapıyorum demene de gerek kalmaz . yavaş yavaş yiyormuş gibi yap azıcık azıcık ye .

Ne guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Allah bağışlasın oğluşunu,hoşbulduk :)

geçmiş olsun canım ,çabuk iyileşirsin umarım .liste dışı da yarışabilirisin . her takımda liste dışı yarışan bir sürü kişi var . ben de şuan liste dışında yarışıyorum.

Kizlar biz 4. takim olarak yine sohbete geliriz, sizler menulerinizi yazmayi unutmayin.
Ben menulerinizi ozellikle okumaya gelecegim.
Herhangi bir sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz, beni etiketlemeniz yeter:)
Simdilik hepinize iyi aksamlar diliyorum.
Saat farkindan oturu kahvalti hazirlayip, kuzularimi okula birakacagim.
Gorusmek uzere

Hepiniz tek tek hosgeldiniz kizlar. Cok mutlu oldum

Dun oruc tuttum, iftar 18deydi boool su ve bir tane çiğköfte dürüm yedim. Yemek kaşığı zeytinyagli pirasa yedim. (Bagirsak hareketine biraz ihtiyacım var)

Bugün de kasımda guzel havayi bulunca arkadaşlarla coluk cocuk parktaydik butun gun. 11 gibi bir küçük ev yapimi pogaca, 17 gibi çiğköfte dürüm ve ayran yedim. Aksam eşimle sadece salata yemeyi planlıyorum. Simdi eve geldim yesil cay içiyorum

Hosgeldin, kaptaniniz aciklar ama sen menu verip takima katilmaya devam et. liste disi olman takimda olmadigin anlamina gelmez
1 kasimda 646.etapta 69.5 kilo ile izne ayrilmissin, izin kilona donunce istersen tekrar listeye girebiliyorsun :)
Tmm kilomda değişiklik olmadı. Ben menü veririm

O kadar güzel bir hava bardı ki
Ders çalışmam lazım ama çalışamıyorum

Allah kabul etsin canım

cig kofte durum cok diyetlik degil canim, kalori olarak cok degildir ama cabuk aciktirir. sen ogunlerinde sebze+salata/yogurt veya et+salata yemeye calis, hem daha uzun sure tokluk hissedersin hem kilolar da gitmeye devam eder.
acik havada spor en guzeli bilimsel calismalar disarida kosularin kosubandindan daha cok kalori yaktigini gosteriyor

Merhabalar diyerek başlayım o zaman.
Son üç gündür oruç tuttuğum için tek öğün yiyorum. Bir süre daha bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
iftarda 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, birkaç tane de sarma ve dolma (kendimi biraz kaptırmış olabilirim ama çok değil) ve yoğurt yedim. iki saat sonra da bir meyve yemeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…