Bizim takimca cenemiz dusuk bence :)kim kimin cenesi dusukmus
Casnim cok gecmis olsun.Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
Aynen ben de kahve ya da yeşil çayın yanına alıyorum canım. Günde 2 yi geçirmiyorumGunde 1-2 adet hurma ya da gun kurusu ile tatli ihtiyacini bastirabilirsin canim.
Bu miktarlarin uzerine cikma.
Kuru meyveler agirliklarinca sekere esitler.
Cay -kahve vs tuketiyorsan onlarin yaninda da tuketebilirsin.
Ben hergun kahve ile 1 hurma yiyerek tatli istegimi bastiriyorum :)
cook sagol canim :*Bizim takimca cenemiz dusuk bence :)
Afiyet olsun cayin..
Deryacim dun videolarinizi izledim, abonede oldum haberin olsun :)
Ben şimdi yemek yiyeceğim birazdan gelip yazarım canımSelamlar kizlar, nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Menulerinizi yazmamissiniz, nasil menuler bugun :)
Harika yapiyorsun, sekersiz 21 gun nasil gidiyor?Aynen ben de kahve ya da yeşil çayın yanına alıyorum canım. Günde 2 yi geçirmiyorum
Evet canim video surelerini uzatirsaniz guzel olur bencede ama gayet guzel bir baslangic :)cook sagol canim :*
bir iki tane uzun video cektik, turkce ve ingilizce cocuk oyunlari olarak ama hafta ici hic vaktim olmadi. Haftasonunda yukleyecegim hepsini. Cunku simdilik gordugun gibi cok kisacik videolar var kanalimizda.
Tamam bekliyoruz Candancim, afiyet olsun :)Ben şimdi yemek yiyeceğim birazdan gelip yazarım canım
yemekte ne var?Ben şimdi yemek yiyeceğim birazdan gelip yazarım canım
bu diyet grupların da türkiye dışında yaşayan bayağı kişiye rastladım ,güzel ayak uyduruyorlar saatlere . benim takımımın kaptanı da amerika da o da güzel idare ediyor :)annene çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin inşaallah. türkiye de hangi şehire geleceksiniz ?Cok tesekkur ederim.Yok burda yasiyorum ben Amerikada.siz nerde yasiyorsunu?
Son bir bucuk yil annemin yanindaydim rahatsizligi sebebiyle.dondum temmuzda iste 4 ay kaldim burda.yine gidiyorum simdi.esim de gelicek bir bucuk ayligina hem tatil yapicaz
o gittikten sonra da ben bir sure daha kaliyim istiyorum annemin yaninda.en az 3 ay kalabilirim.
meraba canım,benim ismim de feyza . nasıl bir şey miş bu şekersiz programlar acaba ,menünü yazınca bakayım . ben diyetisyen kontrolün de başladım 3 hafta oldu .bu dediğin tür diyetleri yapamazsan sen de yardım alabilirsin bence. bayağı faydası oluyor.Benim ismim de Candan rehberlik öğretmeniyim 30 yaşındayım bir oğlum bir kızım var benim de:) bu sıra çocuklar hastalar evde olağanüstü hal var bir türlü spor yapamıyorum. Beslenme olarak da şekersiz 21 gün programına başladım 3. Günüm umarım sonuna kadar dayanabilirim. Gruptaki arkadaşlardan meltemesintisi mezun olmak istemişti şartları tutup mezun oldu mu bilmiyorum kendi topiğinde devam edeceğini söyleyip gruptan ayrılmıştı birkaç gündür yazmıyor. Diğer kızları bilmiyorum
her gittiğin yerde tadımlık yiyebilrisin bence ,az az. kimse de kırılmaz . diyet yapıyorum demene de gerek kalmaz . yavaş yavaş yiyormuş gibi yapAynen genelde sütlü kahveyle tüketiyorum. Badem fındıkla çok aram yok ceviz var evde bolca ondan yiyorum o da çok yağlı olduğu için günde en fazla 2-3 tane yiyorum. Ya ödül öğünü güzel aslında hatta bu cuma öğlen ve akşam iki ayrı misafirliğe gideceğim yemesem ayıp olacak birine ilk kez gidiyorum ne yapacağımı düşünüp duruyorum iki gündür
Allah bağışlasın oğluşunu,hoşbulduk :)Ne guzel senlenmis grubumuz. Hepiniz hosgeldiniz. Benim de 2 yasinda oglum var ayagimda salliyorum simdi. Uyuyunca bakacagim mesajlara
Merhabalar, ben de buralardayim. Mezun olma koşulu taşımıyorum, başka takıma geçmek için de yazmadım diğer gruplara, grup kapanacak mi ne olacak diye ayak sürtüyorum. Benim de haftaya 3 yaşında olacak bir oğlum var, öğretmenim ama şu an calismiyorum. Oğlum hastaydı 1 hafta boyunca, o dönem de spor pek yapamadim 3 gündür de ben faranjit sinüzitle uğraşıyorum. Akşam 1,2 defa yürümüştüm, soğuk çarptı galiba.
Diyet söyle böyle bu hafta devam etti ama sporu oturtamadım, elimin altında onlarca video var, başlamam lazım artık.
Grupta tekrar soru,cevap fikir paylaşımı oldu ne güzel. Umarım böyle devam eder. Ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum, 20 kasımda oglumun doğum günü var, o gecsin baslayacagim insallah.
Sagol canimEvet canim video surelerini uzatirsaniz guzel olur bencede ama gayet guzel bir baslangic :)
Girisimciliginizi tebrik ediyorum ...
Tmm kilomda değişiklik olmadı. Ben menü veririmHosgeldin, kaptaniniz aciklar ama sen menu verip takima katilmaya devam et. liste disi olman takimda olmadigin anlamina gelmez
1 kasimda 646.etapta 69.5 kilo ile izne ayrilmissin, izin kilona donunce istersen tekrar listeye girebiliyorsun :)
Gerçekteeeen o kadar güzel kiBir anda grubun buyuk cogunlugu ogretmen cikti ne guzel :))
O kadar güzel bir hava bardı kiHepiniz tek tek hosgeldiniz kizlar. Cok mutlu oldum
Dun oruc tuttum, iftar 18deydi boool su ve bir tane çiğköfte dürüm yedim. Yemek kaşığı zeytinyagli pirasa yedim. (Bagirsak hareketine biraz ihtiyacım var)
Bugün de kasımda guzel havayi bulunca arkadaşlarla coluk cocuk parktaydik butun gun. 11 gibi bir küçük ev yapimi pogaca, 17 gibi çiğköfte dürüm ve ayran yedim. Aksam eşimle sadece salata yemeyi planlıyorum. Simdi eve geldim yesil cay içiyorum
cig kofte durum cok diyetlik degil canim, kalori olarak cok degildir ama cabuk aciktirir. sen ogunlerinde sebze+salata/yogurt veya et+salata yemeye calis, hem daha uzun sure tokluk hissedersin hem kilolar da gitmeye devam eder.Hepiniz tek tek hosgeldiniz kizlar. Cok mutlu oldum
Dun oruc tuttum, iftar 18deydi boool su ve bir tane çiğköfte dürüm yedim. Yemek kaşığı zeytinyagli pirasa yedim. (Bagirsak hareketine biraz ihtiyacım var)
Bugün de kasımda guzel havayi bulunca arkadaşlarla coluk cocuk parktaydik butun gun. 11 gibi bir küçük ev yapimi pogaca, 17 gibi çiğköfte dürüm ve ayran yedim. Aksam eşimle sadece salata yemeyi planlıyorum. Simdi eve geldim yesil cay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?