Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kabul etsin canım .pırasa güzel olmuş onun miktarını artırıp çiğ köfteyi azaltsaymışsın daha iyiymiş :) bayağı karbonhidrat olmuş ,hem poaça hem dürüm ağır olmuş. .salatanın yanında doymazsan yoğurt yiyip ya da çorba içebilirisn bence. sonra birden acıkıp gözün dönmesin . benim hemen gözüm döner elim ayağım titrer .

bence tek ogun icin az bile yemissin. tek ogun yiyorsan biraz daha az karbonhidratli ama daha cok yagli yemekleri tercih et, ketojenik yani. bizim takimda haeshin bir suredir tek ogun besleniyor, o seni daha dogru yonlendirir cunku ben hep acim, tek ogun benim icin imkansiz

Allah kabul etsin :) sarma ve dolmanın miktarı azdır inşaallah . diğerleri güzel . meyvenin yanın da 2,3 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt içmelsin dedi diyetisyenim bana ,kan şekerini ayarlıyormuş . ben sadece meyve yersem hemen acıkıyorum ama yanın da süt ya da yoğurt yersem acıkmıyorum . sen de dene istersen

ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.

Allah kabul etsin iftar menununz guzel olmus.
Bugun durum, pogaca biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama salata ile dengelersiniz :)
Egzersiz yapabildiniz mi hic?

Guzel iftar menunuz Allah kabul etsin :)

Tam bir diyet gibi değil de rafine şeker almadan paketli gıdalar almadan devam eden bir uygulama. Ben şeker tatlı bağımlısıyım biraz bundan uzaklaşmak ayrıca biraz da bununla kilo vermek istiyorum öylelikle araştırdığım kadarıyla başladım bakalım nasıl sonlanacak

Mesajları okuya okuya ancak geldim buraya. Menümü paylaşayım
8.00
1 yumurtadan omletin içine 10 gr hindi füme,20 gr beyaz peynir,14 gr cheddar peyniri koyarak bohça gibi yaptım,25 gr da tam buğday ekmeği ve salatalık
10.30
Şekersiz türk kahvesi,10 gr bitter
12.45
150 gr yayla çorbası,50 gr tam buğday ekmeği,salatalık,20 gr hindi füme,14 gr cheddarla sandviç yaptım
16.30
1 bardak yeşil çay,2 ceviz 1 hurma
18.45
150 gr kırmızı mercimek çorbası,90 gr sade et döner sos vs yok,150 gr zeytinyağlı bamya
Belki 8.30-9 gibi sütlü nescafe ya da 1 çay bardağı süt ve meyve tüketebilirim.
Su şimdilik 2 ltl adım 4000. Yapabilirsem az leslie yapacağım şimdilik bu kadar

menu cok guzel canim, 15dk bile olsa leslie de yapmaya calis ☺

Selamlar kizlar, nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Menulerinizi yazmamissiniz, nasil menuler bugun :)
Hoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.

Bir anda grubun buyuk cogunlugu ogretmen cikti ne guzel :))
Sanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.

Sanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.
memnun oldum, o zaman tekrardan hosgelmissin. ikizler de ayri zor olmali, bende bir tane var 2 yasinda ama hicbirseye yetisemiyorum :)
o aralikta nasil firsat bulup yemek yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…