Allah kabul etsin canım .pırasa güzel olmuş onun miktarını artırıp çiğ köfteyi azaltsaymışsın daha iyiymiş :) bayağı karbonhidrat olmuş ,hem poaça hem dürüm ağır olmuş. .salatanın yanında doymazsan yoğurt yiyip ya da çorba içebilirisn bence. sonra birden acıkıp gözün dönmesin . benim hemen gözüm döner elim ayağım titrer .Hepiniz tek tek hosgeldiniz kizlar. Cok mutlu oldum
Dun oruc tuttum, iftar 18deydi boool su ve bir tane çiğköfte dürüm yedim. Yemek kaşığı zeytinyagli pirasa yedim. (Bagirsak hareketine biraz ihtiyacım var)
Bugün de kasımda guzel havayi bulunca arkadaşlarla coluk cocuk parktaydik butun gun. 11 gibi bir küçük ev yapimi pogaca, 17 gibi çiğköfte dürüm ve ayran yedim. Aksam eşimle sadece salata yemeyi planlıyorum. Simdi eve geldim yesil cay içiyorum
bence tek ogun icin az bile yemissin. tek ogun yiyorsan biraz daha az karbonhidratli ama daha cok yagli yemekleri tercih et, ketojenik yani. bizim takimdaMerhabalar diyerek başlayım o zaman.
Son üç gündür oruç tuttuğum için tek öğün yiyorum. Bir süre daha bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
iftarda 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, birkaç tane de sarma ve dolma (kendimi biraz kaptırmış olabilirim ama çok değil) ve yoğurt yedim. iki saat sonra da bir meyve yemeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım
Allah kabul etsin :) sarma ve dolmanın miktarı azdır inşaallah . diğerleri güzel . meyvenin yanın da 2,3 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt içmelsin dedi diyetisyenim bana ,kan şekerini ayarlıyormuş . ben sadece meyve yersem hemen acıkıyorum ama yanın da süt ya da yoğurt yersem acıkmıyorum . sen de dene istersenMerhabalar diyerek başlayım o zaman.
Son üç gündür oruç tuttuğum için tek öğün yiyorum. Bir süre daha bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
iftarda 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık mantar sote, birkaç tane de sarma ve dolma (kendimi biraz kaptırmış olabilirim ama çok değil) ve yoğurt yedim. iki saat sonra da bir meyve yemeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım
ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.bence tek ogun icin az bile yemissin. tek ogun yiyorsan biraz daha az karbonhidratli ama daha cok yagli yemekleri tercih et, ketojenik yani. bizim takimdahaeshin bir suredir tek ogun besleniyor, o seni daha dogru yonlendirir cunku ben hep acim, tek ogun benim icin imkansiz
Allah kabul etsin iftar menununz guzel olmus.Hepiniz tek tek hosgeldiniz kizlar. Cok mutlu oldum
Dun oruc tuttum, iftar 18deydi boool su ve bir tane çiğköfte dürüm yedim. Yemek kaşığı zeytinyagli pirasa yedim. (Bagirsak hareketine biraz ihtiyacım var)
Bugün de kasımda guzel havayi bulunca arkadaşlarla coluk cocuk parktaydik butun gun. 11 gibi bir küçük ev yapimi pogaca, 17 gibi çiğköfte dürüm ve ayran yedim. Aksam eşimle sadece salata yemeyi planlıyorum. Simdi eve geldim yesil cay içiyorum
Kilonuz ayniysa listeye girebilirsiniz :)Tmm kilomda değişiklik olmadı. Ben menü veririm
Guzel iftar menunuz Allah kabul etsin :)Merhabalar diyerek başlayım o zaman.
Spor yapamadım
Ay sütlü nescafe benim de favorim laktozsuz sütle yapıyorum şişkinlik de yapmıyorevet yemiyorum o yuzden
sabah elma cayi ile gecistirdim, simdi yagsiz sutlu nescafe
Şimdilik oldukça iyi yani sabah türk kahvesinin yanına aldığım 10 gr bitter çikolata bozmadıysa gayet iyi gidiyor:)Harika yapiyorsun, sekersiz 21 gun nasil gidiyor?
Tam bir diyet gibi değil de rafine şeker almadan paketli gıdalar almadan devam eden bir uygulama. Ben şeker tatlı bağımlısıyım biraz bundan uzaklaşmak ayrıca biraz da bununla kilo vermek istiyorum öylelikle araştırdığım kadarıyla başladım bakalım nasıl sonlanacakbu diyet grupların da türkiye dışında yaşayan bayağı kişiye rastladım ,güzel ayak uyduruyorlar saatlere . benim takımımın kaptanı da amerika da o da güzel idare ediyor :)annene çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin inşaallah. türkiye de hangi şehire geleceksiniz ?
meraba canım,benim ismim de feyza . nasıl bir şey miş bu şekersiz programlar acaba ,menünü yazınca bakayım . ben diyetisyen kontrolün de başladım 3 hafta oldu .bu dediğin tür diyetleri yapamazsan sen de yardım alabilirsin bence. bayağı faydası oluyor.
her gittiğin yerde tadımlık yiyebilrisin bence ,az az. kimse de kırılmaz . diyet yapıyorum demene de gerek kalmaz . yavaş yavaş yiyormuş gibi yapazıcık azıcık ye .
Allah bağışlasın oğluşunu,hoşbulduk :)
geçmiş olsun canım ,çabuk iyileşirsin umarım .liste dışı da yarışabilirisin . her takımda liste dışı yarışan bir sürü kişi var . ben de şuan liste dışında yarışıyorum.
menu cok guzel canim, 15dk bile olsa leslie de yapmaya calis ☺Mesajları okuya okuya ancak geldim buraya. Menümü paylaşayım
8.00
1 yumurtadan omletin içine 10 gr hindi füme,20 gr beyaz peynir,14 gr cheddar peyniri koyarak bohça gibi yaptım,25 gr da tam buğday ekmeği ve salatalık
10.30
Şekersiz türk kahvesi,10 gr bitter
12.45
150 gr yayla çorbası,50 gr tam buğday ekmeği,salatalık,20 gr hindi füme,14 gr cheddarla sandviç yaptım
16.30
1 bardak yeşil çay,2 ceviz 1 hurma
18.45
150 gr kırmızı mercimek çorbası,90 gr sade et döner sos vs yok,150 gr zeytinyağlı bamya
Belki 8.30-9 gibi sütlü nescafe ya da 1 çay bardağı süt ve meyve tüketebilirim.
Su şimdilik 2 ltl adım 4000. Yapabilirsem az leslie yapacağım şimdilik bu kadar
Cok sevindim cumaya guzel bir eksi gelecek o zamanŞimdilik oldukça iyi yani sabah türk kahvesinin yanına aldığım 10 gr bitter çikolata bozmadıysa gayet iyi gidiyor:)
Teşekkür ederim umarım yapabilirim:)menu cok guzel canim, 15dk bile olsa leslie de yapmaya calis ☺
Şimdilik gelecek gibi duruyor umarım böyle ilerler:)Cok sevindim cumaya guzel bir eksi gelecek o zaman ☺
Hoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.Selamlar kizlar, nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Menulerinizi yazmamissiniz, nasil menuler bugun :)
Sanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.Bir anda grubun buyuk cogunlugu ogretmen cikti ne guzel :))
profilinde hesap detaylarinda ozel baslik yazan yere yazabilirsin :)Bu arada kızlar hedef kilo başlangıç vs nereden yazıyoruz profilimizde
memnun oldum, o zaman tekrardan hosgelmissin. ikizler de ayri zor olmali, bende bir tane var 2 yasinda ama hicbirseye yetisemiyorum :)Sanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?