- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Sanırım aceleden hızlı hızlı yiyip bitiriyoruz.bide ben tatlı pasta tarzı şeyleri çok seviyorum bu ve düzensiz beslenme işte.. Geçen sene tam 15 kilo vermiştim çok güzeldi.sonda malesef.dis gebelik süreci geçirdim moral bozukluğu ardından gelen rahatlık derken 10 kilo olarak yine geri aldım malesef.ins.yine verebilirim.memnun oldum, o zaman tekrardan hosgelmissin. ikizler de ayri zor olmali, bende bir tane var 2 yasinda ama hicbirseye yetisemiyorum :)
o aralikta nasil firsat bulup yemek yiyoruz
Benim kızım da 4 yaşında o da bu yıl anaokuluna başladı ve inanılmaz bir yoğunluk başladı okulla. Ne öğretmenisin bu arada canımSanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.
kaybin icin cok uzuldumSanırım aceleden hızlı hızlı yiyip bitiriyoruz.bide ben tatlı pasta tarzı şeyleri çok seviyorum bu ve düzensiz beslenme işte.. Geçen sene tam 15 kilo vermiştim çok güzeldi.sonda malesef.dis gebelik süreci geçirdim moral bozukluğu ardından gelen rahatlık derken 10 kilo olarak yine geri aldım malesef.ins.yine verebilirim.
Cnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.Merhaba, memnun oldum. Bizim takim da sessiz bu hafta, ben de hem size hem onlara muhabbete katilayim dedim. gerci bizim takimin hepsi gelicek aksama buraya :) sizi de bekleriz ne zaman isterseniz :)
gecmis olsun, hastayken zaten yapma spor, vucudun dinlenmesi lazim iyilesebilmesi icin. ben de hastayim 2 haftadir, simdi biraz daha iyiyim ama oksuruk bitmedi bir turlu
neler hazirliyorsun kres icin? ben de yemek gonderiyorum, hem de 3 ogun. sabahlari genelde yulaf ezmesi, oglen ve aksam icin de normal yemek gonderiyorum. haftasonu fazla yapip porsiyonlara bolup donduruyorum, sonra hergun 2 farkli cesit secip gonderiyorum. ama tatli hic gondermiyorum, zaten daha simdiden tatli varsa baska birsey yemiyor
Bugün evlilik yıldönümü, aslında akşam birer kadeh bir şey içeceğiz. Sonra yarın baslayayim bence de, yoksa hiç başlayamayacağım. Ben de insulin direnci de varo zaman senin kesin baslaman lazim 21. gun sekersize :)
20 kasim istisna yaparsin, biz gormeyiz
Cnm merhaba hoşgeldin tekrardan, neler yaptın çocuklarla zor oldu mu, sanirim akraban yoğun bakımdaydı, nasil oldu?Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
MerhabalarSelamlaaaar :) ben de 4. Takımdan Feyza nasılsınız
Teşekkür ederim cnm, hava değişimleri yaramadı. Kreşe yeni başladık, daha çok hastalık görürüz bu sene.Yaaa maşallah size bir sürü anne
Allah şifa versin kuzum hem çocuğun hem sen hasta
Yaşasın doğum günleri
o zaman hem evlilik yildonumunuz hem oglunun dogum gunu kutlu olsunCnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
Bugün evlilik yıldönümü, aslında akşam birer kadeh bir şey içeceğiz. Sonra yarın baslayayim bence de, yoksa hiç başlayamayacağım. Ben de insulin direnci de var
Cnm merhaba hoşgeldin tekrardan, neler yaptın çocuklarla zor oldu mu, sanirim akraban yoğun bakımdaydı, nasil oldu?
Merhabalar
Teşekkür ederim cnm, hava değişimleri yaramadı. Kreşe yeni başladık, daha çok hastalık görürüz bu sene.
Canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mutluluğunuz da daim olsun:) bizim o da ekim ayındaydı. Çok bereketli geçti ekim ayıCnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
Bugün evlilik yıldönümü, aslında akşam birer kadeh bir şey içeceğiz. Sonra yarın baslayayim bence de, yoksa hiç başlayamayacağım. Ben de insulin direnci de var
Cnm merhaba hoşgeldin tekrardan, neler yaptın çocuklarla zor oldu mu, sanirim akraban yoğun bakımdaydı, nasil oldu?
Merhabalar
Teşekkür ederim cnm, hava değişimleri yaramadı. Kreşe yeni başladık, daha çok hastalık görürüz bu sene.
Yani aslında evde kulağıma müzik takıp oturma odasında yurumuslugum var zamanında ama bu ev 65m2, oğlum 10 a dogru uyuyor. 5 adimda ev bitiyor, esim demesin ne yapiyor bu degisikCasnim cok gecmis olsun.
Bana diyetisyenimin verdigi oneriyi sana da yazayim. Bir adimsayar edin kendine (kol bandi veya telefon uygulamasi olabilir veya saat). Gun icinde herhangi bir zaman (en eglencelisi de tv izlerken) kalk ayaga evin icinde yerinde yuru... sabah, aksam, oglen.. gece uyku mu tutmadi yerinde yuru hem sessiz hem bedava hem de kalori yakiyor. Hergun hedefin 10000 adim olsun.
Cnm ben yakalayamadım, öğrenci msn, ne calisiyorsun? Kolay gelsin.Ben ders çalışmaya başlayın yavaştan uğrayacağım inşallah :)
Aynen ben de öyle, durup durup gece patlarım kesin öyle 1,2 öğün yesem.ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.
Cnm sen de tekrardan hoşgeldin. Ben takıma ilk geldiğimde sen tam izne ayrılıyordun, hatırlıyorum, bir dış gebelik olayı vardı sanki. Kilolarımız yakın, ben de 55 e düşmeyi çok isterim. En az 14 sene olmuştur 55 görmeyeli. Beraber verelim kiloları, devam edelim buradaHoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.
Teşekkür ederim cnm, sizin de kutlu olsun. Bir organizasyon fln da yapamıyoruz. Çocuğu bırakacak kimse yok. Bir de şunu farkettim, bütün aktiviteler yeme içme odaklı. Eşim diyor ki şu diyet işi bitsin artık, çerez alıp yiyelim arada akşam film izleyelimCanım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mutluluğunuz da daim olsun:) bizim o da ekim ayındaydı. Çok bereketli geçti ekim ayıO
Ya evet muhtemelenCnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
Merhabalar
Yani aslında evde kulağıma müzik takıp oturma odasında yurumuslugum var zamanında ama bu ev 65m2, oğlum 10 a dogru uyuyor. 5 adimda ev bitiyor, esim demesin ne yapiyor bu degisik
Cnm ben yakalayamadım, öğrenci msn, ne calisiyorsun? Kolay gelsin.
Aynen ben de öyle, durup durup gece patlarım kesin öyle 1,2 öğün yesem.
Cnm sen de tekrardan hoşgeldin. Ben takıma ilk geldiğimde sen tam izne ayrılıyordun, hatırlıyorum, bir dış gebelik olayı vardı sanki. Kilolarımız yakın, ben de 55 e düşmeyi çok isterim. En az 14 sene olmuştur 55 görmeyeli. Beraber verelim kiloları, devam edelim burada
Teşekkür ederim cnm, sizin de kutlu olsun. Bir organizasyon fln da yapamıyoruz. Çocuğu bırakacak kimse yok. Bir de şunu farkettim, bütün aktiviteler yeme içme odaklı. Eşim diyor ki şu diyet işi bitsin artık, çerez alıp yiyelim arada akşam film izleyelim
AhahhahahahahahAllahım şu an ağlamak istiyorum, grupta uzun zaman sonra msjlara yetisemeyip coklu alinti yapiyorum
Bence oğlunla birlikte azıcık zıp zıp yaparsan sporun olmuş olur bu da harika olur :)Menumu de hemen yazayim oglum elimden teli kapmadan,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, 1kk kasar
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 çatal makarna, 3 kaşık tavuk sote
Ara 15.00
1 sütlü kahve, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı
Akşam 18- 19 civarı
4 tane brokoli koftesi, 1 kase tarhana çorbası, 3 çatal salata, 1 küçük mandalina.
Şu 1,5 lt kadar
Spor yok
Olur uğrarız, hayat nasıl gitsin, bu ara kendime ait alan ve zamn yaratamıyorum, cocuk pesinde sürükleniyoruz. Geçiş döneminde mi ne bilmiyorum chucky gibi bir şey oldu,durduramıyoruz.Ahahhahahahahah
Canım benim :)
Siz de arada 4e uğrayın :)
Eeee neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor:)
Hosgeldiniz bende 2 kez mezun oldum yarismadan.Hoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.
Bugün bana çok vurdu, kızgınım ona, babasına pasladim. Kreşte çok güzel şeyler de öğrenmiş gerçi, ısırmak, tükürük yapmak gibiBence oğlunla birlikte azıcık zıp zıp yaparsan sporun olmuş olur bu da harika olur :)
Cok uzuldum gecmis olsun, kilolari daha once vermissiniz yine verirsiniz :)Sanırım aceleden hızlı hızlı yiyip bitiriyoruz.bide ben tatlı pasta tarzı şeyleri çok seviyorum bu ve düzensiz beslenme işte.. Geçen sene tam 15 kilo vermiştim çok güzeldi.sonda malesef.dis gebelik süreci geçirdim moral bozukluğu ardından gelen rahatlık derken 10 kilo olarak yine geri aldım malesef.ins.yine verebilirim.
kimse olmayınca grupta ben de kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum ,öyle de zevkli oluyoHoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.
Evlilik yildonumunuz ve oglunuzun dogum gununu tebrik ederim :)Cnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
Merhabalar
cok guzel olmus menu, ama biraz spor da ekleyeblirsen daha da iyi olur. 50 squat, 100 mekik, 15dk dans vs birsey?Menumu de hemen yazayim oglum elimden teli kapmadan,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, 1kk kasar
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 çatal makarna, 3 kaşık tavuk sote
Ara 15.00
1 sütlü kahve, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı
Akşam 18- 19 civarı
4 tane brokoli koftesi, 1 kase tarhana çorbası, 3 çatal salata, 1 küçük mandalina.
Şu 1,5 lt kadar
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?