Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

memnun oldum, o zaman tekrardan hosgelmissin. ikizler de ayri zor olmali, bende bir tane var 2 yasinda ama hicbirseye yetisemiyorum :)
o aralikta nasil firsat bulup yemek yiyoruz
Sanırım aceleden hızlı hızlı yiyip bitiriyoruz.bide ben tatlı pasta tarzı şeyleri çok seviyorum bu ve düzensiz beslenme işte.. Geçen sene tam 15 kilo vermiştim çok güzeldi.sonda malesef.dis gebelik süreci geçirdim moral bozukluğu ardından gelen rahatlık derken 10 kilo olarak yine geri aldım malesef.ins.yine verebilirim.

Sanırım öyle bende ogretmenim aynı şekilde.kocaelide yasıyorum.4 yaşında ikiz ogluslarim var benimde.suan kreşe gidiyorlar rahatlayacağım diye düşünurken daha fazla yoruluyoruz bu sene.
Benim kızım da 4 yaşında o da bu yıl anaokuluna başladı ve inanılmaz bir yoğunluk başladı okulla. Ne öğretmenisin bu arada canım

kaybin icin cok uzuldum
bir kere yapmissin, hem de 15 kilo. bu kez daha azini neden yapamayasin

Cnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
o zaman senin kesin baslaman lazim 21. gun sekersize :)
20 kasim istisna yaparsin, biz gormeyiz
Bugün evlilik yıldönümü, aslında akşam birer kadeh bir şey içeceğiz. Sonra yarın baslayayim bence de, yoksa hiç başlayamayacağım. Ben de insulin direnci de var
Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
Cnm merhaba hoşgeldin tekrardan, neler yaptın çocuklarla zor oldu mu, sanirim akraban yoğun bakımdaydı, nasil oldu?
Selamlaaaar :) ben de 4. Takımdan Feyza nasılsınız
Merhabalar
Yaaa maşallah size bir sürü anne

Allah şifa versin kuzum hem çocuğun hem sen hasta

Yaşasın doğum günleri
Teşekkür ederim cnm, hava değişimleri yaramadı. Kreşe yeni başladık, daha çok hastalık görürüz bu sene.

o zaman hem evlilik yildonumunuz hem oglunun dogum gunu kutlu olsun
evet sen basla, erteleme, o gunler kacamak olsun. yoksa hep bir bahane oluyor bir turlu baslanamiyor

Canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mutluluğunuz da daim olsun:) bizim o da ekim ayındaydı. Çok bereketli geçti ekim ayı O

Yani aslında evde kulağıma müzik takıp oturma odasında yurumuslugum var zamanında ama bu ev 65m2, oğlum 10 a dogru uyuyor. 5 adimda ev bitiyor, esim demesin ne yapiyor bu degisik
Ben ders çalışmaya başlayın yavaştan uğrayacağım inşallah :)
Cnm ben yakalayamadım, öğrenci msn, ne calisiyorsun? Kolay gelsin.
ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.
Aynen ben de öyle, durup durup gece patlarım kesin öyle 1,2 öğün yesem.
Cnm sen de tekrardan hoşgeldin. Ben takıma ilk geldiğimde sen tam izne ayrılıyordun, hatırlıyorum, bir dış gebelik olayı vardı sanki. Kilolarımız yakın, ben de 55 e düşmeyi çok isterim. En az 14 sene olmuştur 55 görmeyeli. Beraber verelim kiloları, devam edelim burada
Canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mutluluğunuz da daim olsun:) bizim o da ekim ayındaydı. Çok bereketli geçti ekim ayı O
Teşekkür ederim cnm, sizin de kutlu olsun. Bir organizasyon fln da yapamıyoruz. Çocuğu bırakacak kimse yok. Bir de şunu farkettim, bütün aktiviteler yeme içme odaklı. Eşim diyor ki şu diyet işi bitsin artık, çerez alıp yiyelim arada akşam film izleyelim

Ya evet muhtemelen inşallah çok çok az hastalanırlar hatta hiç hastalanmazlar ama biri hapşırınca tüm sınıf...

Evet canım öğrenciyiiim :)

Allahım şu an ağlamak istiyorum, grupta uzun zaman sonra msjlara yetisemeyip coklu alinti yapiyorum
Ahahhahahahahah
Canım benim :)

Siz de arada 4e uğrayın :)

Eeee neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor:)

Menumu de hemen yazayim oglum elimden teli kapmadan,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, 1kk kasar
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 çatal makarna, 3 kaşık tavuk sote
Ara 15.00
1 sütlü kahve, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı
Akşam 18- 19 civarı
4 tane brokoli koftesi, 1 kase tarhana çorbası, 3 çatal salata, 1 küçük mandalina.
Şu 1,5 lt kadar
Spor yok

Bence oğlunla birlikte azıcık zıp zıp yaparsan sporun olmuş olur bu da harika olur :)

Ahahhahahahahah
Canım benim :)

Siz de arada 4e uğrayın :)

Eeee neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor:)
Olur uğrarız, hayat nasıl gitsin, bu ara kendime ait alan ve zamn yaratamıyorum, cocuk pesinde sürükleniyoruz. Geçiş döneminde mi ne bilmiyorum chucky gibi bir şey oldu,durduramıyoruz.

Hosgeldiniz bende 2 kez mezun oldum yarismadan.
Bence hos sohbet ortamiyla aile gibi olunuyor burada.
Cok guzel arkadaslar kazandim.
Takiminizda simdiden hareketlendi neguzel :)

Cok uzuldum gecmis olsun, kilolari daha once vermissiniz yine verirsiniz :)

kimse olmayınca grupta ben de kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum ,öyle de zevkli oluyosonra bakıyorum iki sayfa olmuş deli demesinlerdaha fazla yazmıyorum

Evlilik yildonumunuz ve oglunuzun dogum gununu tebrik ederim :)

cok guzel olmus menu, ama biraz spor da ekleyeblirsen daha da iyi olur. 50 squat, 100 mekik, 15dk dans vs birsey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…