Sporda olsa cok guzel bir menuymus canim..Menumu de hemen yazayim oglum elimden teli kapmadan,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, 1kk kasar
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 çatal makarna, 3 kaşık tavuk sote
Ara 15.00
1 sütlü kahve, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı
Akşam 18- 19 civarı
4 tane brokoli koftesi, 1 kase tarhana çorbası, 3 çatal salata, 1 küçük mandalina.
Şu 1,5 lt kadar
Spor yok
Evet benim kucuk oglumda 3 ay once krese basladi, o kadar kotu sey ogrendi ve ogreniyor ki okulda aklim almiyor..Bugün bana çok vurdu, kızgınım ona, babasına pasladim. Kreşte çok güzel şeyler de öğrenmiş gerçi, ısırmak, tükürük yapmak gibi
10 gr bitter kaç kare oluyor canım ? menünü beğendim ,suyun da güzel olmuş.sen de benim gibi ekmek seviyosun heralde . bende sabah 2 tane öğlen ve akşam 1 er dilim yiyorum . gruptakiler çok diyor da diyetisyen izin verdiği için gönül rahatlığıyla yiyorum ,zararını görmedim şimdilik.Mesajları okuya okuya ancak geldim buraya. Menümü paylaşayım
8.00
1 yumurtadan omletin içine 10 gr hindi füme,20 gr beyaz peynir,14 gr cheddar peyniri koyarak bohça gibi yaptım,25 gr da tam buğday ekmeği ve salatalık
10.30
Şekersiz türk kahvesi,10 gr bitter
12.45
150 gr yayla çorbası,50 gr tam buğday ekmeği,salatalık,20 gr hindi füme,14 gr cheddarla sandviç yaptım
16.30
1 bardak yeşil çay,2 ceviz 1 hurma
18.45
150 gr kırmızı mercimek çorbası,90 gr sade et döner sos vs yok,150 gr zeytinyağlı bamya
Belki 8.30-9 gibi sütlü nescafe ya da 1 çay bardağı süt ve meyve tüketebilirim.
Su şimdilik 2 ltl adım 4000. Yapabilirsem az leslie yapacağım şimdilik bu kadar
Harika bir menu lesliede yaparsan super olur :)Mesajları okuya okuya ancak geldim buraya. Menümü paylaşayım
8.00
1 yumurtadan omletin içine 10 gr hindi füme,20 gr beyaz peynir,14 gr cheddar peyniri koyarak bohça gibi yaptım,25 gr da tam buğday ekmeği ve salatalık
10.30
Şekersiz türk kahvesi,10 gr bitter
12.45
150 gr yayla çorbası,50 gr tam buğday ekmeği,salatalık,20 gr hindi füme,14 gr cheddarla sandviç yaptım
16.30
1 bardak yeşil çay,2 ceviz 1 hurma
18.45
150 gr kırmızı mercimek çorbası,90 gr sade et döner sos vs yok,150 gr zeytinyağlı bamya
Belki 8.30-9 gibi sütlü nescafe ya da 1 çay bardağı süt ve meyve tüketebilirim.
Su şimdilik 2 ltl adım 4000. Yapabilirsem az leslie yapacağım şimdilik bu kadar
menün çok güzel olmuş canım ,spor yapamadığın zaman olduğun yerde 100 kere ya da istediğin kadar zıplayabilirsin ,beni bir ara bunu bayağı yaptım ,metabolizmamı çok hızlandırmıştı . vaktini de almıyor 5dk da bitiyor .Menumu de hemen yazayim oglum elimden teli kapmadan,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, 1kk kasar
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 çatal makarna, 3 kaşık tavuk sote
Ara 15.00
1 sütlü kahve, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı
Akşam 18- 19 civarı
4 tane brokoli koftesi, 1 kase tarhana çorbası, 3 çatal salata, 1 küçük mandalina.
Şu 1,5 lt kadar
Spor yok
AhahahahahhaBugün bana çok vurdu, kızgınım ona, babasına pasladim. Kreşte çok güzel şeyler de öğrenmiş gerçi, ısırmak, tükürük yapmak gibi
Takim arkadaslarimizi daha iyi taniyoruzAhahahahahhaısıtmakta kurtuluyordum ben küçükken kavgadan
Aksam salata yedim sadece. Esim gec geliyor aksam yemekleri gec oluyor malesef. Simdi leslie yapacağım gaza geldimAllah kabul etsin iftar menununz guzel olmus.
Bugun durum, pogaca biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama salata ile dengelersiniz :)
Egzersiz yapabildiniz mi hic?
Canim bizim ev de 64 m2. Birkac gune alisirksr durdugun yerde adim atYani aslında evde kulağıma müzik takıp oturma odasında yurumuslugum var zamanında ama bu ev 65m2, oğlum 10 a dogru uyuyor. 5 adimda ev bitiyor, esim demesin ne yapiyor bu degisik
Cnm ben yakalayamadım, öğrenci msn, ne calisiyorsun? Kolay gelsin.
Aynen ben de öyle, durup durup gece patlarım kesin öyle 1,2 öğün yesem.
Cnm sen de tekrardan hoşgeldin. Ben takıma ilk geldiğimde sen tam izne ayrılıyordun, hatırlıyorum, bir dış gebelik olayı vardı sanki. Kilolarımız yakın, ben de 55 e düşmeyi çok isterim. En az 14 sene olmuştur 55 görmeyeli. Beraber verelim kiloları, devam edelim burada
Teşekkür ederim cnm, sizin de kutlu olsun. Bir organizasyon fln da yapamıyoruz. Çocuğu bırakacak kimse yok. Bir de şunu farkettim, bütün aktiviteler yeme içme odaklı. Eşim diyor ki şu diyet işi bitsin artık, çerez alıp yiyelim arada akşam film izleyelim
Inanmiyorum.komsu da cikicaz nerdeyse silicon valleydeyiz biz de. suan havaalanina gidiyoruz.ucagim 1 de.dondugumde gorusur tanisiriz belki.Sizde mi Californiadasiniz ☺Cok sevinirim ayni sehirde ciksak,cunku Turk tanidigimiz yok denecek kadar az.Ben saat farkina takimimi alistirdim.Turkiyede aksam uzeri oldugunda kalkiyorum,gece herkes yatana kadar onlarlayim
Hangi sehirdesiniz biz Silicon Valleydeyiz.Belki yakinizdir..
Evet disarida olunca oyle oldu malesef. Önümde ne pastalar, kurabiyeler, kekler vardi. Bir lokma tadina bile bakmadim. Tatlıya direniyorum ama karbonhidrata zaafim varAllah kabul etsin canım .pırasa güzel olmuş onun miktarını artırıp çiğ köfteyi azaltsaymışsın daha iyiymiş :) bayağı karbonhidrat olmuş ,hem poaça hem dürüm ağır olmuş. .salatanın yanında doymazsan yoğurt yiyip ya da çorba içebilirisn bence. sonra birden acıkıp gözün dönmesin . benim hemen gözüm döner elim ayağım titrer .
Turkiyede bildiğimiz metrekareyle ayni miCanim bizim ev de 64 m2. Birkac gune alisirksr durdugun yerde adim atinan cok faydasini goreceksin.
İki kare oluyor canım miktarı. Ekmek seviyorum ve evet diyetisyene bir ara gittiğimde o da her öğüne fazla fazla vermişti bu azaltılmış versiyonu:)10 gr bitter kaç kare oluyor canım ? menünü beğendim ,suyun da güzel olmuş.sen de benim gibi ekmek seviyosun heralde . bende sabah 2 tane öğlen ve akşam 1 er dilim yiyorum . gruptakiler çok diyor da diyetisyen izin verdiği için gönül rahatlığıyla yiyorum ,zararını görmedim şimdilik.
Çok teşekkür ederimEvlilik yildonumunuz ve oglunuzun dogum gununu tebrik ederim :)
Şu an antibiyotigimi aldim ve uyukluyorum, oğlanı bir uyuyayım bakayım artik.cok guzel olmus menu, ama biraz spor da ekleyeblirsen daha da iyi olur. 50 squat, 100 mekik, 15dk dans vs birsey?
Yani 2 düzgün davranış öğrendiyse 3 kötü huyla döndü. O da süzgeçten geçirmeyi öğrenir herhalde.Evet benim kucuk oglumda 3 ay once krese basladi, o kadar kotu sey ogrendi ve ogreniyor ki okulda aklim almiyor..
Ah ah zıplamak, hoplamak, ip atlamak enn çok kaçtığım hareketler, 3 saat yürüyeyim ama 20 Ip atlamayayım o derecemenün çok güzel olmuş canım ,spor yapamadığın zaman olduğun yerde 100 kere ya da istediğin kadar zıplayabilirsin ,beni bir ara bunu bayağı yaptım ,metabolizmamı çok hızlandırmıştı . vaktini de almıyor 5dk da bitiyor .
Deneyecegim ben de o zamn, özellikle eşimin mesaisi olduğu akşamlarda çocuğu uyuttuktan sonra.Canim bizim ev de 64 m2. Birkac gune alisirksr durdugun yerde adim atinan cok faydasini goreceksin.
İnş çocuklar yatınca yapacağımHarika bir menu lesliede yaparsan super olur :)
Cok sevindim leslie'yeAksam salata yedim sadece. Esim gec geliyor aksam yemekleri gec oluyor malesef. Simdi leslie yapacağım gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?