Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporda olsa cok guzel bir menuymus canim..
Yarin sporda yapmaya calis olur mu?

10 gr bitter kaç kare oluyor canım ? menünü beğendim ,suyun da güzel olmuş.sen de benim gibi ekmek seviyosun heralde . bende sabah 2 tane öğlen ve akşam 1 er dilim yiyorum . gruptakiler çok diyor da diyetisyen izin verdiği için gönül rahatlığıyla yiyorum ,zararını görmedim şimdilik.

Harika bir menu lesliede yaparsan super olur :)

menün çok güzel olmuş canım ,spor yapamadığın zaman olduğun yerde 100 kere ya da istediğin kadar zıplayabilirsin ,beni bir ara bunu bayağı yaptım ,metabolizmamı çok hızlandırmıştı . vaktini de almıyor 5dk da bitiyor .

Allah kabul etsin iftar menununz guzel olmus.
Bugun durum, pogaca biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama salata ile dengelersiniz :)
Egzersiz yapabildiniz mi hic?
Aksam salata yedim sadece. Esim gec geliyor aksam yemekleri gec oluyor malesef. Simdi leslie yapacağım gaza geldim

Canim bizim ev de 64 m2. Birkac gune alisirksr durdugun yerde adim at inan cok faydasini goreceksin.

Inanmiyorum.komsu da cikicaz nerdeyse silicon valleydeyiz biz de. suan havaalanina gidiyoruz.ucagim 1 de.dondugumde gorusur tanisiriz belki.

Evet disarida olunca oyle oldu malesef. Önümde ne pastalar, kurabiyeler, kekler vardi. Bir lokma tadina bile bakmadim. Tatlıya direniyorum ama karbonhidrata zaafim var aksam sadece salata yedim simdi leslie yapacağım

İki kare oluyor canım miktarı. Ekmek seviyorum ve evet diyetisyene bir ara gittiğimde o da her öğüne fazla fazla vermişti bu azaltılmış versiyonu:)

Evlilik yildonumunuz ve oglunuzun dogum gununu tebrik ederim :)
Çok teşekkür ederim
cok guzel olmus menu, ama biraz spor da ekleyeblirsen daha da iyi olur. 50 squat, 100 mekik, 15dk dans vs birsey?
Şu an antibiyotigimi aldim ve uyukluyorum, oğlanı bir uyuyayım bakayım artik.
Evet benim kucuk oglumda 3 ay once krese basladi, o kadar kotu sey ogrendi ve ogreniyor ki okulda aklim almiyor..
Yani 2 düzgün davranış öğrendiyse 3 kötü huyla döndü. O da süzgeçten geçirmeyi öğrenir herhalde.
Ah ah zıplamak, hoplamak, ip atlamak enn çok kaçtığım hareketler, 3 saat yürüyeyim ama 20 Ip atlamayayım o derece
Canim bizim ev de 64 m2. Birkac gune alisirksr durdugun yerde adim at inan cok faydasini goreceksin.
Deneyecegim ben de o zamn, özellikle eşimin mesaisi olduğu akşamlarda çocuğu uyuttuktan sonra.

fyzanur merhaba canim.cok tesekkur ederim.evet aslinda cok kisi varmis yurtdisinda olan.sizin kaptaninizin da burda olmasi iyiymis.simdi benim kayildigim grupta cogunluk turkiyede olunca tarti olayina yetisemedim ben.ama muhim degil aslinda motivasyon da oldu bir sekilde bana.ama ara vermek durumunda kaldim birkac haftadir yazamadim hic menulerimi de.gruptaki insanlara da cevap yazamayinca tuhaf oluyor.ama yine de elimden geleni yapicam buraya geldigimde de devam edicem umarimki.cok memnun oldum tanistigima.turkiyede izmirde ailem onlarin yanina gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…