Cok sevinirim ,Turk arkadas buldum kendime cok mutluyum.Biz Sunnyvale de oturuyoruz.Dondugunuzde haberleselim mutlaka,iyi yolculuklar.Annenize cok selamlarInanmiyorum.komsu da cikicaz nerdeyse silicon valleydeyiz biz de. suan havaalanina gidiyoruz.ucagim 1 de.dondugumde gorusur tanisiriz belki.
Spor ve salatayla menuyu dengeledin tebrikler canimTek mesajda menumu yazayım
Sabah limonlu su
11.30 ev yapımı zeytini pogaca, sekersiz cay
17.00 çiğköfte durum ve ayran
20.00 biraz salata
2 bardak yeşil çay
2.5 litre su
1 mil leslie
Her firsatta takima ugra arkadasim,ne kadar olursa olsun..@fyzanur merhaba canim.cok tesekkur ederim.evet aslinda cok kisi varmis yurtdisinda olan.sizin kaptaninizin da burda olmasi iyiymis.simdi benim kayildigim grupta cogunluk turkiyede olunca tarti olayina yetisemedim ben.ama muhim degil aslinda motivasyon da oldu bir sekilde bana.ama ara vermek durumunda kaldim birkac haftadir yazamadim hic menulerimi de.gruptaki insanlara da cevap yazamayinca tuhaf oluyor.ama yine de elimden geleni yapicam buraya geldigimde de devam edicem umarimki.cok memnun oldum tanistigima.turkiyede izmirde ailem onlarin yanina gidiyorum
Boyle surecler oluyor malesef bizde kres durumunda ayniyiz sizinle,unuyorum ki gececek bu surecteÇok teşekkür ederim
Şu an antibiyotigimi aldim ve uyukluyorum, oğlanı bir uyuyayım bakayım artik.
Yani 2 düzgün davranış öğrendiyse 3 kötü huyla döndü. O da süzgeçten geçirmeyi öğrenir herhalde.
Ah ah zıplamak, hoplamak, ip atlamak enn çok kaçtığım hareketler, 3 saat yürüyeyim ama 20 Ip atlamayayım o derece
Deneyecegim ben de o zamn, özellikle eşimin mesaisi olduğu akşamlarda çocuğu uyuttuktan sonra.
Cok sevindim ne mutlu hala kilo vermek icin cabaliyorsunuz.Neden kilo vermek istediginizi hatirlayin,hedefe sIkI sIkI tutununKızlar hepinize çok teşekkürler, özellikleYawrukush sana. kendimize geldik, moralimiz duzeldi. Hepinize iyi akşamlar simdiden
Cok tesekkur ederim tekrar.Bende acayip mutlu oldum.Milpitasdayiz eskiden sunnyvale deydik.ben de cok mutlu oldum.dondugumde mutlaka ulasicam size.Cok sevinirim ,Turk arkadas buldum kendime cok mutluyum.Biz Sunnyvale de oturuyoruz.Dondugunuzde haberleselim mutlaka,iyi yolculuklar.Annenize cok selamlar
Garlic restauranttaki Turk arkadaslar ve eskiden beri tanidigimiz kirgiz arkadaslarimizin baska Turk tanidigimiz yok burada..Cok tesekkur ederim tekrar.Bende acayip mutlu oldum.Milpitasdayiz eskiden sunnyvale deydik.ben de cok mutlu oldum.dondugumde mutlaka ulasicam size.
Ayy süper o zamanKilonuz ayniysa listeye girebilirsiniz :)
Evet canim ayni metrekare.Turkiyede bildiğimiz metrekareyle ayni mi
Hayır çok değildi. Abartmadım tuttum kendimi! Yoğurt sadece sofrada tüketebiliyorum maalesef. Hayvansal ürünlerle pek aram yoktur. Süt içmem falan benim için imkansız. Ayrıca tr de iken bir doktora gitmiştim. Metabolic balance diye bir zayıflama yöntemi varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?Allah kabul etsin :) sarma ve dolmanın miktarı azdır inşaallah . diğerleri güzel . meyvenin yanın da 2,3 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt içmelsin dedi diyetisyenim bana ,kan şekerini ayarlıyormuş . ben sadece meyve yersem hemen acıkıyorum ama yanın da süt ya da yoğurt yersem acıkmıyorum . sen de dene istersen
Super plan. Tak kulakligini ac sevdigin muzigi veya filmi. Adim at durÇok teşekkür ederim
Yani 2 düzgün davranış öğrendiyse 3 kötü huyla döndü. O da süzgeçten geçirmeyi öğrenir herhalde.
Ah ah zıplamak, hoplamak, ip atlamak enn çok kaçtığım hareketler, 3 saat yürüyeyim ama 20 Ip atlamayayım o derece
Deneyecegim ben de o zamn, özellikle eşimin mesaisi olduğu akşamlarda çocuğu uyuttuktan sonra.
Cok tesekkurler.mutlaka donunce ulasicam sizeGarlic restauranttaki Turk arkadaslar ve eskiden beri tanidigimiz kirgiz arkadaslarimizin baska Turk tanidigimiz yok burada..
Biz 10 yil texasta yasayip, 2018 mayista Sunnyvale'e tasindik bu sebeple,sizden mutlaka haber bekliyorum.Umarim gorusuruz,keyifli ucuslar..
Merhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.Cnm bizimki yarim gün gidiyor, kahvaltı ve öğle yemeğini orada yiyor. Haftaya doğum günü olduğu için ben bir şeyler hazırlayıp götüreceğim sadece, ufak bir kutlama olacak. Bizimki de şu an tatlı ve karbonhidrata saldırıyor direkt varsa, o yuzden mumkun oldugunca evde bulundurmuyoruz.
Bugün evlilik yıldönümü, aslında akşam birer kadeh bir şey içeceğiz. Sonra yarın baslayayim bence de, yoksa hiç başlayamayacağım. Ben de insulin direnci de var
Cnm merhaba hoşgeldin tekrardan, neler yaptın çocuklarla zor oldu mu, sanirim akraban yoğun bakımdaydı, nasil oldu?
Merhabalar
Teşekkür ederim cnm, hava değişimleri yaramadı. Kreşe yeni başladık, daha çok hastalık görürüz bu sene.
Metabolic balance dieti , metabolizmanizi , hormon seviyelerinizi, vucudunuzdaki insulini reset ederek , dogal kilonuza ulasmaniz icin uygulanan bir diyet turu.Hayır çok değildi. Abartmadım tuttum kendimi! Yoğurt sadece sofrada tüketebiliyorum maalesef. Hayvansal ürünlerle pek aram yoktur. Süt içmem falan benim için imkansız. Ayrıca tr de iken bir doktora gitmiştim. Metabolic balance diye bir zayıflama yöntemi varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Heyecanla bekliyorum.Cok tesekkurler.mutlaka donunce ulasicam size
Basiniz sagolsun, geride kalanlara sabir diliyorumMerhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
Ohhhh Leslie ile de gitsin yağlarAksam salata yedim sadece. Esim gec geliyor aksam yemekleri gec oluyor malesef. Simdi leslie yapacağım gaza geldim
Süpersin senEvet disarida olunca oyle oldu malesef. Önümde ne pastalar, kurabiyeler, kekler vardi. Bir lokma tadina bile bakmadim. Tatlıya direniyorum ama karbonhidrata zaafim varaksam sadece salata yedim simdi leslie yapacağım
Canım oynamayı seversen dans da kalori yaktırırÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?