Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inanmiyorum.komsu da cikicaz nerdeyse silicon valleydeyiz biz de. suan havaalanina gidiyoruz.ucagim 1 de.dondugumde gorusur tanisiriz belki.
Cok sevinirim ,Turk arkadas buldum kendime cok mutluyum.Biz Sunnyvale de oturuyoruz.Dondugunuzde haberleselim mutlaka,iyi yolculuklar.Annenize cok selamlar

Her firsatta takima ugra arkadasim,ne kadar olursa olsun..

Boyle surecler oluyor malesef bizde kres durumunda ayniyiz sizinle,unuyorum ki gececek bu surecte

Cok sevinirim ,Turk arkadas buldum kendime cok mutluyum.Biz Sunnyvale de oturuyoruz.Dondugunuzde haberleselim mutlaka,iyi yolculuklar.Annenize cok selamlar
Cok tesekkur ederim tekrar.Bende acayip mutlu oldum.Milpitasdayiz eskiden sunnyvale deydik.ben de cok mutlu oldum.dondugumde mutlaka ulasicam size.

Cok tesekkur ederim tekrar.Bende acayip mutlu oldum.Milpitasdayiz eskiden sunnyvale deydik.ben de cok mutlu oldum.dondugumde mutlaka ulasicam size.
Garlic restauranttaki Turk arkadaslar ve eskiden beri tanidigimiz kirgiz arkadaslarimizin baska Turk tanidigimiz yok burada..
Biz 10 yil texasta yasayip, 2018 mayista Sunnyvale'e tasindik bu sebeple,sizden mutlaka haber bekliyorum.Umarim gorusuruz,keyifli ucuslar..

Hayır çok değildi. Abartmadım tuttum kendimi! Yoğurt sadece sofrada tüketebiliyorum maalesef. Hayvansal ürünlerle pek aram yoktur. Süt içmem falan benim için imkansız. Ayrıca tr de iken bir doktora gitmiştim. Metabolic balance diye bir zayıflama yöntemi varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Super plan. Tak kulakligini ac sevdigin muzigi veya filmi. Adim at dur

Cok tesekkurler.mutlaka donunce ulasicam size

Merhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.

Metabolic balance dieti , metabolizmanizi , hormon seviyelerinizi, vucudunuzdaki insulini reset ederek , dogal kilonuza ulasmaniz icin uygulanan bir diyet turu.
Genelde 3-6 aylik surelerde yapiliyor.
Kan degerlerinize bakiliyor ve diyetiniz degerlerinize gore belirleniyor :)

Merhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
Basiniz sagolsun, geride kalanlara sabir diliyorum
Sizde yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Boyle zamanlarda uzaklik insani cok derinden etkiliyor..
Allah rahmet eylesin...

Evet disarida olunca oyle oldu malesef. Önümde ne pastalar, kurabiyeler, kekler vardi. Bir lokma tadina bile bakmadim. Tatlıya direniyorum ama karbonhidrata zaafim var aksam sadece salata yedim simdi leslie yapacağım
Süpersin sen
Dayan

Şimdi yesen sadece kilo olacaktı
Yemedin
Tek kaybın giden yağların

Canım oynamayı seversen dans da kalori yaktırır
Aç müzik döktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…