İyi akşamlar Tatlı rüyalarKızlar hepinize çok teşekkürler, özellikleYawrukush sana. kendimize geldik, moralimiz duzeldi. Hepinize iyi akşamlar simdiden
Spor çok yakışmış bu menüye :)Tek mesajda menumu yazayım
Sabah limonlu su
11.30 ev yapımı zeytini pogaca, sekersiz cay
17.00 çiğköfte durum ve ayran
20.00 biraz salata
2 bardak yeşil çay
2.5 litre su
1 mil leslie
Kan tahlilleri için Bana bir liste verdi ancak araya zaman girdi henüz yaptıramadım. Sonrasında listeyi oluşturacakmış dediniz gibi. Ben önceden metabolic balance diyeti yapan bir doktorla görüşmüştüm. O zaman hamileydim. Bana diyet değilde birkaç tavsiye de bulunmuştu ve sonuçtan çok Memnun kalmıştım. O yüzden tekrar denemek istedimMetabolic balance dieti , metabolizmanizi , hormon seviyelerinizi, vucudunuzdaki insulini reset ederek , dogal kilonuza ulasmaniz icin uygulanan bir diyet turu.
Genelde 3-6 aylik surelerde yapiliyor.
Kan degerlerinize bakiliyor ve diyetiniz degerlerinize gore belirleniyor :)
Kardeş takımlıktan komşuluğa ya ne büyük tevafukCok tesekkurler.mutlaka donunce ulasicam size
Başınız sağolsunMerhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
Allah razı olsun. Evet ben de yurtdışında yaşıyorum. Sizin kadar uzak değil gerçi o yüzden Tr gitmek kolay oluyor. Ama dediğiniz gibi böyle zamanlarda o mesafeler uzadıkça uzuyor, geçmek bilmiyor.Basiniz sagolsun, geride kalanlara sabir diliyorum
Sizde yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Boyle zamanlarda uzaklik insani cok derinden etkiliyor..
Allah rahmet eylesin...
Bencede deneyebilirsiniz, tamamen kan degerleriniz uzerinden vucudunuzun ihtiyaci olan gidalari size saglacak bir diyet programi hazirlaniyor.Kan tahlilleri için Bana bir liste verdi ancak araya zaman girdi henüz yaptıramadım. Sonrasında listeyi oluşturacakmış dediniz gibi. Ben önceden metabolic balance diyeti yapan bir doktorla görüşmüştüm. O zaman hamileydim. Bana diyet değilde birkaç tavsiye de bulunmuştu ve sonuçtan çok Memnun kalmıştım. O yüzden tekrar denemek istedim
Kesinlikle dunya ne kadar kucuk, ayni sehirde yasiyoruz, iple Turkiye tatilini yapip , komsumun donmesini bekliyorum :)Kardeş takımlıktan komşuluğa ya ne büyük tevafuk
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versinAllah razı olsun. Evet ben de yurtdışında yaşıyorum. Sizin kadar uzak değil gerçi o yüzden Tr gitmek kolay oluyor. Ama dediğiniz gibi böyle zamanlarda o mesafeler uzadıkça uzuyor, geçmek bilmiyor.
Evet bilmez miyim, bence uzak olduktan sonra kac bin kilometre otede olduklarinin bir farki olmuyor sevdiklerimizin.Allah razı olsun. Evet ben de yurtdışında yaşıyorum. Sizin kadar uzak değil gerçi o yüzden Tr gitmek kolay oluyor. Ama dediğiniz gibi böyle zamanlarda o mesafeler uzadıkça uzuyor, geçmek bilmiyor.
Hayirli geceler sanada canim benim..Hayırlı geceler Tatlı rüyalar bol eksiler kardeş takım♥
Hemen dinlen canim, iyi istirahatler..İyi geceler hanımlar zar zor 1 mil leslie yaptım oğlum az önce ancak uyudu uykuya dalamıyor yorgunluktan bitik vaziyetteyim
Ah inşallah canım son 1.5 haftadır doğru düzgün uyumadım bölük pörçük uykularla bazen en fazla iki saat uyumuş halde ayakta durmaya çalışıyorum vücudum uyum sağlayamıyor bu tempoyaHemen dinlen canim, iyi istirahatler..
Anne olunca boyle uyuyor,kolayliklar diliyorum, haydi guzelce yat dinlen :)Ah inşallah canım son 1.5 haftadır doğru düzgün uyumadım bölük pörçük uykularla bazen en fazla iki saat uyumuş halde ayakta durmaya çalışıyorum vücudum uyum sağlayamıyor bu tempoya
Kucuk ev yoktur buyuk esya vardir derler. Ama.insan ev ne kadar genişse o kadar yayılıyor galiba. 130 metrekare eve zor sığıyorumEvet canim ayni metrekare.
Başınız sağolsun cnmMerhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?