Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kan tahlilleri için Bana bir liste verdi ancak araya zaman girdi henüz yaptıramadım. Sonrasında listeyi oluşturacakmış dediniz gibi. Ben önceden metabolic balance diyeti yapan bir doktorla görüşmüştüm. O zaman hamileydim. Bana diyet değilde birkaç tavsiye de bulunmuştu ve sonuçtan çok Memnun kalmıştım. O yüzden tekrar denemek istedim

Basiniz sagolsun, geride kalanlara sabir diliyorum
Sizde yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Boyle zamanlarda uzaklik insani cok derinden etkiliyor..
Allah rahmet eylesin...
Allah razı olsun. Evet ben de yurtdışında yaşıyorum. Sizin kadar uzak değil gerçi o yüzden Tr gitmek kolay oluyor. Ama dediğiniz gibi böyle zamanlarda o mesafeler uzadıkça uzuyor, geçmek bilmiyor.

Bencede deneyebilirsiniz, tamamen kan degerleriniz uzerinden vucudunuzun ihtiyaci olan gidalari size saglacak bir diyet programi hazirlaniyor.
Vucudunuz tamamen kendi dogal dengesiyle, ideal kilosuna ulasiyor.

Allah razı olsun. Evet ben de yurtdışında yaşıyorum. Sizin kadar uzak değil gerçi o yüzden Tr gitmek kolay oluyor. Ama dediğiniz gibi böyle zamanlarda o mesafeler uzadıkça uzuyor, geçmek bilmiyor.
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin

Evet bilmez miyim, bence uzak olduktan sonra kac bin kilometre otede olduklarinin bir farki olmuyor sevdiklerimizin.
Adi ustunde uzak iste, elimizi kolumuzu uzattigimizda onlara dokunamayacak kadar uzak.
Tekrar basiniz sagolsun...

Gunaydin kizlar, cok keyifli birgun gecirirsiniz umarim.
Yarin tarti gunu o yuzden kilolarinizi hatirlatmak istedim , listeniz bu sekilde LAydLiNe kaptanim.
2135 canim 646. etapta izne ayrilmissin , en az 2 haftan dolmadan izinden donemiyorsun bu sebeple yarin degil haftaya cuma (22.11.19) yeniden listeye girebileceksin :)
Izne ayrilis kilon 69.5 imis canim, bu kiloda ya da bu kilonun altinda olman gerekli listeye donebilmen icin.
solmez , dira90 , Meltemesintisi80 sizlerde gelirsiniz umarim kizlar.

***13. Takım 648. Etap***

dira90(60.3///%)
LAydLiNe(70.8///%)
Meltemesintisi80 (55///%)
pessinus(74.4///%)
solmez (83.7///%)
Gecen hafta bildirim yapmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
Just a perfect day (66.7///%)

13. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…