Wuuwuu masallah bizim evin tam 2 kati. Ama haklisin ev ne kadar buyukse ona gore esya aliniyor tabikiKucuk ev yoktur buyuk esya vardir derler. Ama.insan ev ne kadar genişse o kadar yayılıyor galiba. 130 metrekare eve zor sığıyorum
Günaydınlar enerjik bir sabahtan herkese merhabalar:) nasılsınız bakalımGünaydınlar herkese
Katılıyorum canım 2+1 evden 3+1 eve geçtim bir yıl önce sığamıyoruz diye şimdi de bir sürü eşye aldık yine sığamıyoruz:) 250 m2 de olsa sığamayız biz :)Wuuwuu masallah bizim evin tam 2 kati. Ama haklisin ev ne kadar buyukse ona gore esya aliniyor tabiki
İnşllah akşamı güzel geçiririm balıl var akşama nasıl yapmalı ne kadar yemeliyim salatayı da aynı şekilde. Hep perşembe balık yiyip cuma fazla kiloda çıkıyorum miktar ne kadar olmalı kızlarGunaydin kizlar nasilsiniz? Bugun tarti oncesi son gun, hafif gecirelim yarin tarti bizi guldursun
Hangi balik? Cupra gibi baliklardan 1 adet firinda, yaninda bol salatayla tartida cok cikmamalisin aslindaİnşllah akşamı güzel geçiririm balıl var akşama nasıl yapmalı ne kadar yemeliyim salatayı da aynı şekilde. Hep perşembe balık yiyip cuma fazla kiloda çıkıyorum miktar ne kadar olmalı kızlar
evet benim kizim da aglamayi ogrendi kreste, ama napalim deneyimleyerek buyuyorlar, onemli olan ne iyi ne kotu tepki vermemek aciklamakmis ki deneyip gorsunler bir ise yaramiyor biraksinlar. tabii demek yapmaktan kolay :)Bugün bana çok vurdu, kızgınım ona, babasına pasladim. Kreşte çok güzel şeyler de öğrenmiş gerçi, ısırmak, tükürük yapmak gibi
heheh ben de oyle yapiyorum. hele sabahlari gelip gecmis yapinca son 3-4 sayfa benim mesajlarim oluyorkimse olmayınca grupta ben de kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum ,öyle de zevkli oluyosonra bakıyorum iki sayfa olmuş deli demesinlerdaha fazla yazmıyorum
karbonhidrat vucutta sekere kiriliyor ve cok yedikce vucut daha da cok istiyor. o yuzden dikkatli yemeli ve mumkunse kompleks karbonhidrat secmeliymisiz, bulgur, tam bugday gibiEvet disarida olunca oyle oldu malesef. Önümde ne pastalar, kurabiyeler, kekler vardi. Bir lokma tadina bile bakmadim. Tatlıya direniyorum ama karbonhidrata zaafim varaksam sadece salata yedim simdi leslie yapacağım
gecmis olsunŞu an antibiyotigimi aldim ve uyukluyorum, oğlanı bir uyuyayım bakayım artik.
yapabildin mi leslie dun aksam? :)İnş çocuklar yatınca yapacağım
Katılıyorum canım 2+1 evden 3+1 eve geçtim bir yıl önce sığamıyoruz diye şimdi de bir sürü eşye aldık yine sığamıyoruz:) 250 m2 de olsa sığamayız biz :)
Sadece 1 mil yapmaya enerjim kaldı canım oğlum bir türlü uyuyamadıyapabildin mi leslie dun aksam? :)
yaptin mi leslie? :)Aksam salata yedim sadece. Esim gec geliyor aksam yemekleri gec oluyor malesef. Simdi leslie yapacağım gaza geldim
pogaca yerine sabahlari tb ekmegi ile sandvic yaparsan hem daha cok doyarsin hem daha cok vitaminTek mesajda menumu yazayım
Sabah limonlu su
11.30 ev yapımı zeytini pogaca, sekersiz cay
17.00 çiğköfte durum ve ayran
20.00 biraz salata
2 bardak yeşil çay
2.5 litre su
1 mil leslie
elinizden geldigi kadar katilim saglarsaniz daha kolay alisiyorsunuz zamanlara da, kilo bildirim saatine yetisemiyorsaniz bile cuma bildirimleri yapabildiginiz gibi yaparsaniz liste disi da olsa takimda olup kilo vermeye devam edersiniz :)@fyzanur merhaba canim.cok tesekkur ederim.evet aslinda cok kisi varmis yurtdisinda olan.sizin kaptaninizin da burda olmasi iyiymis.simdi benim kayildigim grupta cogunluk turkiyede olunca tarti olayina yetisemedim ben.ama muhim degil aslinda motivasyon da oldu bir sekilde bana.ama ara vermek durumunda kaldim birkac haftadir yazamadim hic menulerimi de.gruptaki insanlara da cevap yazamayinca tuhaf oluyor.ama yine de elimden geleni yapicam buraya geldigimde de devam edicem umarimki.cok memnun oldum tanistigima.turkiyede izmirde ailem onlarin yanina gidiyorum
bu diyeti hic duymadim ama kaptanim bahsetmis zaten gordum.Hayır çok değildi. Abartmadım tuttum kendimi! Yoğurt sadece sofrada tüketebiliyorum maalesef. Hayvansal ürünlerle pek aram yoktur. Süt içmem falan benim için imkansız. Ayrıca tr de iken bir doktora gitmiştim. Metabolic balance diye bir zayıflama yöntemi varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
basiniz sagolsunMerhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
Tuz konusunda dikkat etsem iyi olacak bir de ev ahalisi tavada seviyor hamsi oluyor çoğu zaman mısır unu ve tuz yapıyor sanırım bugün fırında yapayım en iyisi. Perşembe pazar oluyor oradan alıyorum canım taze ve bol oluyor. Büyük bir yerde değilim maalesef o yüzden en iyi seçeneğim bu. Fırında yapayım iyisi miHangi balik? Cupra gibi baliklardan 1 adet firinda, yaninda bol salatayla tartida cok cikmamalisin aslinda
Tuz mu fazla kullaniyorsun acaba da su tutuyor vucudun?
Eger hep arti cikariyorsa balik gununu cars veya cuma olarak degistir haftaya? :)
umarim aksam guzel dinlenebilmissindir, anne olmak zor ama gittikce kolaylasacakmis deneyimli annelerin soyledigiAh inşallah canım son 1.5 haftadır doğru düzgün uyumadım bölük pörçük uykularla bazen en fazla iki saat uyumuş halde ayakta durmaya çalışıyorum vücudum uyum sağlayamıyor bu tempoya
1mil bile superSadece 1 mil yapmaya enerjim kaldı canım oğlum bir türlü uyuyamadı
tahmin ettim pazar oldugunu ama birgun erteleyebilirsen veya firinda kendine ayri yaparsan daha iyi olur senin icinTuz konusunda dikkat etsem iyi olacak bir de ev ahalisi tavada seviyor hamsi oluyor çoğu zaman mısır unu ve tuz yapıyor sanırım bugün fırında yapayım en iyisi. Perşembe pazar oluyor oradan alıyorum canım taze ve bol oluyor. Büyük bir yerde değilim maalesef o yüzden en iyi seçeneğim bu. Fırında yapayım iyisi mi
Geceleri dinlenememek her şeyimi etkiliyor motivasyonsuz ve hasta gibi oluyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim enerjik hissediyorum. Yürüyebileceğim her yere yürümeye çalışıyorum eskiye nazaran büyük bir değişiklik benim için. Balık da fırında yapacağım sanırımumarim aksam guzel dinlenebilmissindir, anne olmak zor ama gittikce kolaylasacakmis deneyimli annelerin soyledigi
1mil bile super
hergun 1mil yapsan bile zayiflamaya nasil katki edecegini goreceksin
tahmin ettim pazar oldugunu ama birgun erteleyebilirsen veya firinda kendine ayri yaparsan daha iyi olur senin icin
hamsi bayilirim
Dinlenmek cok onemli, insallah bir an once cocugun daha rahat uyumaya baslarGeceleri dinlenememek her şeyimi etkiliyor motivasyonsuz ve hasta gibi oluyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim enerjik hissediyorum. Yürüyebileceğim her yere yürümeye çalışıyorum eskiye nazaran büyük bir değişiklik benim için. Balık da fırında yapacağım sanırım
Benimki ayrı bir cins canım 13 aylık şu an 11 aylıkken odasını ayırdık çünkü en ufak hareketten çıtırtıdan uyanıyor yanında yatınca uykusu varsa bile açıyor. Hasta olduğundan beri de gece uykusu özellikle ciddi problem gecenin bir vakti uyanıp 3 saat aralıksız ağlayabiliyor komşular illallah dedi artık gece 3-6 mesaisi yapabiliyorDinlenmek cok onemli, insallah bir an once cocugun daha rahat uyumaya baslar
ben cok yorgunken kizimla beraber uyuyorum, o zaman sabaha kadar hic uyanmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?