- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Cnm tavada unlu yapiyorsan aldirir, firinda yapip yarim yersen çupra, levrek limonlu vs. Aldirmaz bence.İnşllah akşamı güzel geçiririm balıl var akşama nasıl yapmalı ne kadar yemeliyim salatayı da aynı şekilde. Hep perşembe balık yiyip cuma fazla kiloda çıkıyorum miktar ne kadar olmalı kızlar
kiyamam ben ona, nasil cani aciyor demekki agliyor o kadar. acil sifalar dilerim canimBenimki ayrı bir cins canım 13 aylık şu an 11 aylıkken odasını ayırdık çünkü en ufak hareketten çıtırtıdan uyanıyor yanında yatınca uykusu varsa bile açıyor. Hasta olduğundan beri de gece uykusu özellikle ciddi problem gecenin bir vakti uyanıp 3 saat aralıksız ağlayabiliyor komşular illallah dedi artık gece 3-6 mesaisi yapabiliyor
Gunaydin :)Günaydın hatta tünaydın kizlar
Merhaba meltemesintisi, maalesef 55 kilo ile mezun olamiyorsun, gecen hafta kaptaniniz kilon sabit diye etiketlemis seni. devam etmek istemiyorsan bu hafta bildirimsiz izne ayrilabilirsin? yoksa diskalifiye edilebilirsin.merhaba kilo bildirimi 55.0 (değişme yok)LAydLiNe bu kilo ile mezun olmak istiyorum.Geçen gün yazdığım gibi maalesef grupta etkinlik çok çok az . Son 3 kilom için kendi açtığım "sağlıklı yaşam günlüğü" konusunda yazmaya devam edeceğim. Zor ve depresif zamanlarımda yanımda olan tüm kızlara teşekkür ederim. Umarım sizler de daha sağlıklı ve mutlu olabilmek için istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Görüşmek üzere..
Gunaydin kizlar, cok keyifli birgun gecirirsiniz umarim.
Yarin tarti gunu o yuzden kilolarinizi hatirlatmak istedim , listeniz bu sekildeLAydLiNe kaptanim.
@2135 canim 646. etapta izne ayrilmissin , en az 2 haftan dolmadan izinden donemiyorsun bu sebeple yarin degil haftaya cuma (22.11.19) yeniden listeye girebileceksin :)
Izne ayrilis kilon 69.5 imis canim, bu kiloda ya da bu kilonun altinda olman gerekli listeye donebilmen icin.
@solmez , @dira90 ,Meltemesintisi80 sizlerde gelirsiniz umarim kizlar.
***13. Takım 648. Etap***
dira90(60.3///%)
LAydLiNe(70.8///%)
Meltemesintisi80 (55///%)
pessinus(74.4///%)
solmez (83.7///%) Gecen hafta bildirim yapmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
Just a perfect day (66.7///%)
13. Takım Ortalaması: %
Evet canım aklıma sonradan o geldi. Dur bakalım hangi balıklardan varsa alayım da yapayım fırındaCnm tavada unlu yapiyorsan aldirir, firinda yapip yarim yersen çupra, levrek limonlu vs. Aldirmaz bence.
Ellerine sağlık cnm.Kizlar, liste disi arkadaslari da ekledim, umarim unuttugum yokturLAydLiNe
*** 6. Takım 648. Etap ***
dira90(60.3///%)
LAydLiNe(70.8///%)
Meltemesintisi80 (55///%) Bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
pessinus(74.4///%)
13. Takım ortalaması:
***6. Takim Liste Disi Citirlar 648. Etap***
2135 (69.5///%) 646. Etapta 69.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu
filmgibi (63.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 19.09.19, baslangic kilosu:66.0, hedef:62
Aveline (76.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.09.19, baslangic kilosu:76.0, hedef:69
umudum2 (64.7///%) 617. Etapta 57.7kg ile izne ayrilan uye geri dondu
Hiç dayanamıyorum ama uykusuzluğa da dayanamadığım noktadayım sürekli uyku yorgunluk baş ağrısı var. Umarım düzelir hepimiz için en iyisi olurkiyamam ben ona, nasil cani aciyor demekki agliyor o kadar. acil sifalar dilerim canim
Ellerine sağlık. Benim başlangıç kilom 67.0 olmalı, bendeki kayıt o şekilde 19 eylül. Hedef de 60 demek istiyorum mümkünse. 1 2 kilo da sabitleme payı biraksam daha iyi olacak. Benim icin listede olup olmamak cok önemli degil, sizin icin mahsuru yoksaKizlar, liste disi arkadaslari da ekledim, umarim unuttugum yokturLAydLiNe
*** 6. Takım 648. Etap ***
dira90(60.3///%)
LAydLiNe(70.8///%)
Meltemesintisi80 (55///%) Bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
pessinus(74.4///%)
13. Takım ortalaması:
***6. Takim Liste Disi Citirlar 648. Etap***
2135 (69.5///%) 646. Etapta 69.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu
filmgibi (63.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 19.09.19, baslangic kilosu:66.0, hedef:62
Aveline (76.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.09.19, baslangic kilosu:76.0, hedef:69
umudum2 (64.7///%) 617. Etapta 57.7kg ile izne ayrilan uye geri dondu
Ben hic atak haftasi takip etmedim. Ama 1.dogum gunune 2 hafta kala bir basladi uyku problemi, 2 ay devam etti malesef. Sanirim 1 yas atagi dedikleri oydu. Onun öncesinde deliksiz uyurdu,ben uyandirirdim anne sutu alsin diye gece, emer geri uyurdu.Hiç dayanamıyorum ama uykusuzluğa da dayanamadığım noktadayım sürekli uyku yorgunluk baş ağrısı var. Umarım düzelir hepimiz için en iyisi olur
Ben dün balik yaptim ozellikle iri baliklar fırında cok hafif ve lezzetli oluyor. Cok az zeytinyağı ve tuzla firina veriyorum o kadar. Sogan sarmisak da ekleyebilirsin. Esim yaninda patates de seviyor, elma dilimi yapiyorum ama kilo verme aşamasında ben patates yemeyi cok tercih etmiyorum. Yaninda bol salatayla cok doyurucu oluyor. Bi de susatiyorEvet canım aklıma sonradan o geldi. Dur bakalım hangi balıklardan varsa alayım da yapayım fırında
ay sahane, masallah, darisi basimizaBen hic atak haftasi takip etmedim. Ama 1.dogum gunune 2 hafta kala bir basladi uyku problemi, 2 ay devam etti malesef. Sanirim 1 yas atagi dedikleri oydu. Onun öncesinde deliksiz uyurdu,ben uyandirirdim anne sutu alsin diye gece, emer geri uyurdu.
7 ay cok uykusuzdu en deliksiz 20 dk uyurdu. Gece 25 30 kere uyanirdi 7 aylik uyku egitimi verdim cok da memnunum hala. Şimdi 2 yaşını dolduruyor, o sabah 6da uyanıp butun gun uykusuzluktan ağlayan bebek gitti, 10da zorla uyandirdigim uykucu bir cocuk geldi cok şükür. Hala inanamiyorum. Insallah sizin de uykusu bol günleriniz yakındır.
Yarin misafirim var eşimin arkadaşları gelecek. Sabah oglumun doktor isleri var, hazirliklari bugun bitirmeye çalışıyorum. Kaçamaksiz gecirmeyi umuyorum. Salı da oğluma doğumgünü yapacağım yine ama o kosturmada yiyebilecegimi sanmiyorum. Grubun hareketi motive ediyor beni
evet bizim burada kucuk balik bulmak zor, ben de buyuk baliklari senin gibi yapiyorum, hem pratik, hem lezzetli hem saglikliBen dün balik yaptim ozellikle iri baliklar fırında cok hafif ve lezzetli oluyor. Cok az zeytinyağı ve tuzla firina veriyorum o kadar. Sogan sarmisak da ekleyebilirsin. Esim yaninda patates de seviyor, elma dilimi yapiyorum ama kilo verme aşamasında ben patates yemeyi cok tercih etmiyorum. Yaninda bol salatayla cok doyurucu oluyor. Bi de susatiyorsu içmeye bahane
Kullanıcı Adı : F filmgibi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: avukat
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 174
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Canim, 19 eylulde 66 kilo bildirimi ile katilmissin takima. onu degistiremiyoruz maalesef. Hedef kilon da bence 62 kalsin, sen yine 60a kadar gelip oyle mezun olursun istersen. ama erken mezun olmak istersen de en azindan acik kapi olsun derim ben. bizim takimda 4 arkadasimiz mezun oldu hala menu verip zayiflamaya devam ediyorlarEllerine sağlık. Benim başlangıç kilom 67.0 olmalı, bendeki kayıt o şekilde 19 eylül. Hedef de 60 demek istiyorum mümkünse. 1 2 kilo da sabitleme payı biraksam daha iyi olacak. Benim icin listede olup olmamak cok önemli degil, sizin icin mahsuru yoksa
Basiniz sagolsun canim.hic kokay degil yurt disinda olmak.mesafe kisa da olsa uzun da olsa ozellikle bu zamanlar en zor olani.Allah sabirlar versin sizeMerhaba hoşbuldum. Türkiye hiç beklediğim gibi geçmedi. Eşimin abisi yoğun bakımdaydı. Maalesef kaybettik.
İlk üç ay gece uykusu daha iyiydi kızıma göre tabi bu söylediğim ama son zamanlar sürekli hastalık halleri huyunu suyunu değiştirdi. Elbette bir gün düzelecek ama çok yoruluyorum şimdilikBen hic atak haftasi takip etmedim. Ama 1.dogum gunune 2 hafta kala bir basladi uyku problemi, 2 ay devam etti malesef. Sanirim 1 yas atagi dedikleri oydu. Onun öncesinde deliksiz uyurdu,ben uyandirirdim anne sutu alsin diye gece, emer geri uyurdu.
7 ay cok uykusuzdu en deliksiz 20 dk uyurdu. Gece 25 30 kere uyanirdi 7 aylik uyku egitimi verdim cok da memnunum hala. Şimdi 2 yaşını dolduruyor, o sabah 6da uyanıp butun gun uykusuzluktan ağlayan bebek gitti, 10da zorla uyandirdigim uykucu bir cocuk geldi cok şükür. Hala inanamiyorum. Insallah sizin de uykusu bol günleriniz yakındır.
Yarin misafirim var eşimin arkadaşları gelecek. Sabah oglumun doktor isleri var, hazirliklari bugun bitirmeye çalışıyorum. Kaçamaksiz gecirmeyi umuyorum. Salı da oğluma doğumgünü yapacağım yine ama o kosturmada yiyebilecegimi sanmiyorum. Grubun hareketi motive ediyor beni
Alabileceğim pek güzel balık yoktu mezgit aldım ben de bakalım nasıl yapacağım. Hiç çeşit olmuyor temel balıklar var sadece hamsi barbun palamut bir de tatlı su balıkları var ki hiç sevmiyorum tatlı su balığı. Neyse idare edeceğiz bununla. Ben de fırında yapınca öyle yapıyorum soğan sarımsak defne yaprağı patates falan. Patates yemeyeceğim için şimdilik sade yaparımBen dün balik yaptim ozellikle iri baliklar fırında cok hafif ve lezzetli oluyor. Cok az zeytinyağı ve tuzla firina veriyorum o kadar. Sogan sarmisak da ekleyebilirsin. Esim yaninda patates de seviyor, elma dilimi yapiyorum ama kilo verme aşamasında ben patates yemeyi cok tercih etmiyorum. Yaninda bol salatayla cok doyurucu oluyor. Bi de susatiyorsu içmeye bahane
ok ozaman yarın kilo bildirimi yaparımMerhaba meltemesintisi, maalesef 55 kilo ile mezun olamiyorsun, gecen hafta kaptaniniz kilon sabit diye etiketlemis seni. devam etmek istemiyorsan bu hafta bildirimsiz izne ayrilabilirsin? yoksa diskalifiye edilebilirsin.LAydLiNe
Oglumu ayagimda salladim uyuttum. 1 mil leslie yaptım, 100 ip atladim. Tam azicik dinleneyim derken uyandiyarim saat uyudu yetmemis, tekrar ayagimda salladim uyusun diye bacaklarimda hal kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?