Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım listeye girebilmek için hedefi kilosunun en az %10 u olmalı bu da 66 kiloda 59,4 yapıyor. 62 ile listeye giremez.

Günaydınlar enerjik bir sabahtan herkese merhabalar:) nasılsınız bakalım
Bende yeni uyandigim icin bu mesajina cevap verebilirim :)
Nasilsin canim?

İnşllah akşamı güzel geçiririm balıl var akşama nasıl yapmalı ne kadar yemeliyim salatayı da aynı şekilde. Hep perşembe balık yiyip cuma fazla kiloda çıkıyorum miktar ne kadar olmalı kızlar
Misir unuyla kizarttigin icin kilo aldirir canim.

Sadece 1 mil yapmaya enerjim kaldı canım oğlum bir türlü uyuyamadı
Nasil gecti geceniz?

Canim bende hamsi ya da mezgit gibi kucuk baliklari misir unuyla tavada cok severim.
Gerci burada bulmak imkansi bu baliklari ama Turkiyede oyle yiyordum :)
Fakat hamsiyi, mezgiti bu tarz kucuk baliklari tavada bugulamada yapabilirsin off nefis olur ve tamda diyet yemegidir bugulama :)

Bende her sabah kuzularimla , gun bile agarmamisken saat 6da kalkiyorum.
Gece ne kadar erken yatarsam yatayim, zifir karanlikta kalkmak, hemde hergun boyle olmasi, insani oyle harap eden br durum ki...
Buyudukce cocuklar biraz olsun uyuruz diye umit ediyorum.
Nitekim umittir anneyi yasatan.. :)

Nasil bir uyku egitimi verdin canim?
Bende 2 ogluma uyku egitimi verdim, kendileri uyurlar sadece yanlarinda olurum.
Ama uyku saatleri degismedi, oncedende ne kadar uyuyorlarsa o kadar uykulari.
Misafirlerinizle gununuz guzel gecer umarim.
Oglunuzun dogum gunude simdiden kutlu olsun :)

ok ozaman yarın kilo bildirimi yaparım
Merhaba hosgeldiniz, kilo bildirimlerine devam edecek misiniz?
Takiminiz oldukca hareketlendi, dilerseniz eskisi gibi takiminizda aktif paylasim yapabilirsiniz.
Ben 4. takim kaptaniyim, sizin kardes takiminiziz , bu surecte kaptaninizin yogunlugu gecene kadar sizlere destek olmaya calisiyoruz.
Gorusmek uzere :)

F filmgibi canim listeye mi girmek istiyorsun, liste durumlari konusulmus oyuzden soruyorum.
Sanirim yarin kaptanimiz yarisma icin gelir, kendisi liste ile ilgili durumlara karar verir diye dusunuyorum :)
Hayir listeye girme talebim yok. Neye gore girilip girilmedigini de bilmiyorum. Benim icin farketmez

Mesajlarının hepsine topluca cevap yazayımben de canım:) günüm iyi geçti şükür şu an da hala iyiyim. Gecemiz şükür daha iyiydi sadece uykuya geçiş faslı yordu dalamadı ama şükür ki bugün daha iyi. Ben de mezgiti buğulama gibi yaptım tavada ama çok dağıldı beceremedim sanırım toplasan 80 gr yememişimdir. Kendi hakkını yiyen kızım benim tabağıma da sardı birazını da o yedi. Cidden mısır unuyla gidiyor mezgit. İkinci tavayı mısır unlu yaptım eşim kızım öyle yedi.

Arc-en-ciel antibiotik almistiniz dun, iyi misiniz, bir rahatsizliginiz mi var?
Tesekkur ederim, biraz daha iyiyim, bugun oglum krese tam gun gitti bir gosteriye katilacahi icin ben de kafsyi koyup uyudum sonra islerimi toparladim. Bir yere davetliyiz, menumu gelince yazarim, hagif yuruyus yaptim bugun 30 dk. Yarindan itivaren videolarima da basliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…