super tesekkurlerok ozaman yarın kilo bildirimi yaparım
Canım listeye girebilmek için hedefi kilosunun en az %10 u olmalı bu da 66 kiloda 59,4 yapıyor. 62 ile listeye giremez.Canim, 19 eylulde 66 kilo bildirimi ile katilmissin takima. onu degistiremiyoruz maalesef. Hedef kilon da bence 62 kalsin, sen yine 60a kadar gelip oyle mezun olursun istersen. ama erken mezun olmak istersen de en azindan acik kapi olsun derim ben. bizim takimda 4 arkadasimiz mezun oldu hala menu verip zayiflamaya devam ediyorlar
Liste icin de, liste disi da devam edebilirsin ama girince de ayri motive oluyor insan. onu kaptaniniz ile karar verirseniz daha dogru olur
o zaman 60.2 ile de mezun olabiliyor %90 barajindan? :)Canım listeye girebilmek için hedefi kilosunun en az %10 u olmalı bu da 66 kiloda 59,4 yapıyor. 62 ile listeye giremez.
Meltem bildirim yapacaksin ama listede kalmaya devam etmek istiyor musun, yoksa yine de izne ayrilmak ister misin?ok ozaman yarın kilo bildirimi yaparım
Evet ama hedefi 59,4 yazılmalıo zaman 60.2 ile de mezun olabiliyor %90 barajindan? :)
Benim icin sorun yok. Listede olmadığım için kilo hesabı işini araştırmadım
Bende yeni uyandigim icin bu mesajina cevap verebilirim :)Günaydınlar enerjik bir sabahtan herkese merhabalar:) nasılsınız bakalım
Misir unuyla kizarttigin icin kilo aldirir canim.İnşllah akşamı güzel geçiririm balıl var akşama nasıl yapmalı ne kadar yemeliyim salatayı da aynı şekilde. Hep perşembe balık yiyip cuma fazla kiloda çıkıyorum miktar ne kadar olmalı kızlar
Nasil gecti geceniz?Sadece 1 mil yapmaya enerjim kaldı canım oğlum bir türlü uyuyamadı
Canim bende hamsi ya da mezgit gibi kucuk baliklari misir unuyla tavada cok severim.Tuz konusunda dikkat etsem iyi olacak bir de ev ahalisi tavada seviyor hamsi oluyor çoğu zaman mısır unu ve tuz yapıyor sanırım bugün fırında yapayım en iyisi. Perşembe pazar oluyor oradan alıyorum canım taze ve bol oluyor. Büyük bir yerde değilim maalesef o yüzden en iyi seçeneğim bu. Fırında yapayım iyisi mi
Bende her sabah kuzularimla , gun bile agarmamisken saat 6da kalkiyorum.Geceleri dinlenememek her şeyimi etkiliyor motivasyonsuz ve hasta gibi oluyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim enerjik hissediyorum. Yürüyebileceğim her yere yürümeye çalışıyorum eskiye nazaran büyük bir değişiklik benim için. Balık da fırında yapacağım sanırım
Nasil bir uyku egitimi verdin canim?Ben hic atak haftasi takip etmedim. Ama 1.dogum gunune 2 hafta kala bir basladi uyku problemi, 2 ay devam etti malesef. Sanirim 1 yas atagi dedikleri oydu. Onun öncesinde deliksiz uyurdu,ben uyandirirdim anne sutu alsin diye gece, emer geri uyurdu.
7 ay cok uykusuzdu en deliksiz 20 dk uyurdu. Gece 25 30 kere uyanirdi 7 aylik uyku egitimi verdim cok da memnunum hala. Şimdi 2 yaşını dolduruyor, o sabah 6da uyanıp butun gun uykusuzluktan ağlayan bebek gitti, 10da zorla uyandirdigim uykucu bir cocuk geldi cok şükür. Hala inanamiyorum. Insallah sizin de uykusu bol günleriniz yakındır.
Yarin misafirim var eşimin arkadaşları gelecek. Sabah oglumun doktor isleri var, hazirliklari bugun bitirmeye çalışıyorum. Kaçamaksiz gecirmeyi umuyorum. Salı da oğluma doğumgünü yapacağım yine ama o kosturmada yiyebilecegimi sanmiyorum. Grubun hareketi motive ediyor beni
Merhaba hosgeldiniz, kilo bildirimlerine devam edecek misiniz?ok ozaman yarın kilo bildirimi yaparım
Hayir listeye girme talebim yok. Neye gore girilip girilmedigini de bilmiyorum. Benim icin farketmez
Tamam canim liste disinda da diledigin kadar kilo vermeye devam edebilirsinHayir listeye girme talebim yok. Neye gore girilip girilmedigini de bilmiyorum. Benim icin farketmez
Nasil bir uyku egitimi verdin canim?
Bende 2 ogluma uyku egitimi verdim, kendileri uyurlar sadece yanlarinda olurum.
Ama uyku saatleri degismedi, oncedende ne kadar uyuyorlarsa o kadar uykulari.
Misafirlerinizle gununuz guzel gecer umarim.
Oglunuzun dogum gunude simdiden kutlu olsun :)
Cok teşekkürler. 7 aylıktı asamali uzaklasma yöntemiyle verdim. Simdi 2 yaşında, zaman zaman farkliliklar, duzen bozulmalari oldu. Simdi oglen uykulari ayagimda sallıyorum. Gece beşiğine bırakıyorum. Ikna olursa cikiyorum, olmazsa yaninda bekliyorum. Sizinkiler kac yasinda
Mesajlarının hepsine topluca cevap yazayımben de canım:) günüm iyi geçti şükür şu an da hala iyiyim. Gecemiz şükür daha iyiydi sadece uykuya geçiş faslı yordu dalamadı ama şükür ki bugün daha iyi. Ben de mezgiti buğulama gibi yaptım tavada ama çok dağıldı beceremedim sanırım toplasan 80 gr yememişimdir. Kendi hakkını yiyen kızım benim tabağıma da sardı birazını da o yedi. Cidden mısır unuyla gidiyor mezgit. İkinci tavayı mısır unlu yaptım eşim kızım öyle yedi.Bende yeni uyandigim icin bu mesajina cevap verebilirim :)
Nasilsin canim?
Misir unuyla kizarttigin icin kilo aldirir canim.
Nasil gecti geceniz?
Canim bende hamsi ya da mezgit gibi kucuk baliklari misir unuyla tavada cok severim.
Gerci burada bulmak imkansi bu baliklari ama Turkiyede oyle yiyordum :)
Fakat hamsiyi, mezgiti bu tarz kucuk baliklari tavada bugulamada yapabilirsin off nefis olur ve tamda diyet yemegidir bugulama :)
Bende her sabah kuzularimla , gun bile agarmamisken saat 6da kalkiyorum.
Gece ne kadar erken yatarsam yatayim, zifir karanlikta kalkmak, hemde hergun boyle olmasi, insani oyle harap eden br durum ki...
Buyudukce cocuklar biraz olsun uyuruz diye umit ediyorum.
Nitekim umittir anneyi yasatan.. :)
Tesekkur ederim, biraz daha iyiyim, bugun oglum krese tam gun gitti bir gosteriye katilacahi icin ben de kafsyi koyup uyudum sonra islerimi toparladim. Bir yere davetliyiz, menumu gelince yazarim, hagif yuruyus yaptim bugun 30 dk. Yarindan itivaren videolarima da basliyorum.Arc-en-ciel antibiotik almistiniz dun, iyi misiniz, bir rahatsizliginiz mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?