Tava yerine firinda yapsan belki daha iyi olurdu, dagilmazdi?Mesajlarının hepsine topluca cevap yazayımben de canım:) günüm iyi geçti şükür şu an da hala iyiyim. Gecemiz şükür daha iyiydi sadece uykuya geçiş faslı yordu dalamadı ama şükür ki bugün daha iyi. Ben de mezgiti buğulama gibi yaptım tavada ama çok dağıldı beceremedim sanırım toplasan 80 gr yememişimdir. Kendi hakkını yiyen kızım benim tabağıma da sardı birazını da o yedi. Cidden mısır unuyla gidiyor mezgit. İkinci tavayı mısır unlu yaptım eşim kızım öyle yedi.
Tesekkur ederim, biraz daha iyiyim, bugun oglum krese tam gun gitti bir gosteriye katilacahi icin ben de kafsyi koyup uyudum sonra islerimi toparladim. Bir yere davetliyiz, menumu gelince yazarim, hagif yuruyus yaptim bugun 30 dk. Yarindan itivaren videolarima da basliyorum.
cok guzel, tam persembeye yakisir menu olmusSabah limonlu su
11.30 2 yumurtadan menemen, 4 5 zeytin, yeşilçay
14.30 cok kucuk bir elma, 3 kasik yogurt ve tarcın
17.30 1 kuru incir, 5 fındık, 3 4 dilim portakal
18.30 tanesiz yayla çorbası, 2 küçük kabak dolmasi, 2 kaşık yoğurt
2 litre su. Yatana kadar 2.5 olur.
1 mil leslie, 100 ip atlama
Kuzunun iyi olmasina cok sevindim.Mesajlarının hepsine topluca cevap yazayımben de canım:) günüm iyi geçti şükür şu an da hala iyiyim. Gecemiz şükür daha iyiydi sadece uykuya geçiş faslı yordu dalamadı ama şükür ki bugün daha iyi. Ben de mezgiti buğulama gibi yaptım tavada ama çok dağıldı beceremedim sanırım toplasan 80 gr yememişimdir. Kendi hakkını yiyen kızım benim tabağıma da sardı birazını da o yedi. Cidden mısır unuyla gidiyor mezgit. İkinci tavayı mısır unlu yaptım eşim kızım öyle yedi.
Dinlenmene sevindim :)Tesekkur ederim, biraz daha iyiyim, bugun oglum krese tam gun gitti bir gosteriye katilacahi icin ben de kafsyi koyup uyudum sonra islerimi toparladim. Bir yere davetliyiz, menumu gelince yazarim, hagif yuruyus yaptim bugun 30 dk. Yarindan itivaren videolarima da basliyorum.
Gayet guzel bir menu olmus, su miktari harika, sporlarda oyle :)Sabah limonlu su
11.30 2 yumurtadan menemen, 4 5 zeytin, yeşilçay
14.30 cok kucuk bir elma, 3 kasik yogurt ve tarcın
17.30 1 kuru incir, 5 fındık, 3 4 dilim portakal
18.30 tanesiz yayla çorbası, 2 küçük kabak dolmasi, 2 kaşık yoğurt
2 litre su. Yatana kadar 2.5 olur.
1 mil leslie, 100 ip atlama
Evet olabilirmiş aslında fırında uzun sürer diye tavada yaptım ama dağıttım balığıTava yerine firinda yapsan belki daha iyi olurdu, dagilmazdi?
Afiyet olsun
Yine cok guzel bir menu olmus, tam persembeye yakisir sekilde :)İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
8.00
1 yumurtadan omlet,14 gr cheddar peyniri,1 hindi füme
9.30
Okulda kahvaltı yaptık kek yapıp gittim tadına kendim bakmadım orada da 2.5 cherry domates,yarım salatalık,çeyrek simit,1 ince dilim beyaz peynir yedim.
12.15
1 çorba kasesi nohut,2 kaşık yoğurt
16.30
75 gr çekirdeksiz üzüm
19.00
80 gr balık,salata.
Su şimdilik 2 lt 5000 adım oldu yatana kadar su en az 2.5 lt olur leslie de yapmaya çalışacağım
Abartılı bir şey yemedim ama inanılmaz karnıö şişti salata mı yapıyor acabaYine cok guzel bir menu olmus, tam persembeye yakisir sekilde :)
Salatayi bol yediysen olabilir ama bagirsaklarini calistirir canim ve oldukca saglikli bir yiyecek salata.Abartılı bir şey yemedim ama inanılmaz karnıö şişti salata mı yapıyor acaba
Merhaba, iyiyim çok teşekkürler.2135 nasilsiniz, bugun daha iyi misiniz?
Allah kabul etsin, menunuz oldukca guzel.İyi akşamlar bugünkü menüm yine tek öğün( oruç tuttuğum için)
Akşam 17.00
Yarım kase mercimek çorbası, yarım levrek(fırında pişirdim), 3 kaşık ıspanak kavurma ve yeşil salata ( içine yağ, limon ve tuz eklemedim. Biraz nar, ceviz ve yaban mersini ile tatlandırdım. Gerçekten güzel oldu. Tavsiye ederim).
19.30 yarım trabzon hurması
2 bardak şekersiz çay
1.5 lt su ( sanırım o kadar olmuştur)
Spor yapamadım ama tüm gün çocukların dolaplarını düzelttim ve bolca eğilip kalktım
tabi yaparım.Zaten önceki bildirimlerde de görürsünüz geçen tüm haftalarda oldukça iyi bir rutunim vardıMeltem bildirim yapacaksin ama listede kalmaya devam etmek istiyor musun, yoksa yine de izne ayrilmak ister misin?
Harikasiniz, sanirim kendi sayfanizda var, duzenli bir sekilde saglikli kilonuza gelmeye calisiyorsunuz.tabi yaparım.Zaten önceki bildirimlerde de görürsünüz geçen tüm haftalarda oldukça iyi bir rutunim vardı
Ben dizi izleyemiyorum maalesef! Bir iki bölüm izlesem sonra takip edemiyorum. Beceriksizim o konuda. Belki de beni çeken nir dizi olmadığı için de olabilir.Bugun sessizsiniz kizlar, umarim aksaminiz guzel geciyordur.
Birde bugun mucize doktor dizisi var degil mi?
Belki onu takip ediyorsunuzdur :)
Benim sevip izledigim cok diziler var, cogunlukla yabanci diziler ama su sira oyle stresli bir zamandayim ki, tek bos vaktimi, buraya takima harciyorum.Ben dizi izleyemiyorum maalesef! Bir iki bölüm izlesem sonra takip edemiyorum. Beceriksizim o konuda. Belki de beni çeken nir dizi olmadığı için de olabilir.
Ne güzel yapmışsınız gezmek için en güzel zamanlar sıcak da değildir fazla.Çok şükür gelebildim.Sayfalar baya ilerlemiş.Bayıldım takımın bu haline.2gundur esim oglum ben kapadokya gezisi yaptik.Sabah dönüyorum.Tarti bildirimi öğleye kalabilir.burda otelde tartı bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?