Keyifli bir gezi olmustur umarim, hosgeldiniz.Çok şükür gelebildim.Sayfalar baya ilerlemiş.Bayıldım takımın bu haline.2gundur esim oglum ben kapadokya gezisi yaptik.Sabah dönüyorum.Tarti bildirimi öğleye kalabilir.burda otelde tartı bulamadım.
Ben de yabancı dizi izliyorum sadece o da çocuğu ya emzirirken ya uyuturken başka boş zaman yok:)Benim sevip izledigim cok diziler var, cogunlukla yabanci diziler ama su sira oyle stresli bir zamandayim ki, tek bos vaktimi, buraya takima harciyorum.
Birde dizi , film keyfi yaninda atistirmaliklar ve abur cuburla cikiyor, diyette onlarda olmayinca cok keyfi olmuyor :))
Ben çocuklarla uğraşıyordum canım şükür ikisi de uyudu şimdi spor zamanı:)Bugun sessizsiniz kizlar, umarim aksaminiz guzel geciyordur.
Birde bugun mucize doktor dizisi var degil mi?
Belki onu takip ediyorsunuzdur :)
Al benden de o kadar canim, ancak cocuklar uyuyunca bizde esimle dizi, film izleyebiliyoruz.Ben de yabancı dizi izliyorum sadece o da çocuğu ya emzirirken ya uyuturken başka boş zaman yok:)
Harika, gozunaydin, misil misil uyusunlar, sanada bol ter atmalar :))Ben çocuklarla uğraşıyordum canım şükür ikisi de uyudu şimdi spor zamanı:)
Hava çok güzeldi.Pastirma yazı tam.Ne soğuk ne sıcak.Baya doping oldu bize.Ne güzel yapmışsınız gezmek için en güzel zamanlar sıcak da değildir fazla.
Diziyi yalan olmasın en son ağustosta izindeyken birlikte izlemeye çalışmış internetimiz bitince evde izleriz deyip ertelemiştik hala yapamadık:)Al benden de o kadar canim, ancak cocuklar uyuyunca bizde esimle dizi, film izleyebiliyoruz.
O zamanda yarisinda cogunlukla uyuyorum yorgunluktan :))
değişiklik her zaman iyidir biz bazen çok bunalınca çevre illere gidip dolaşıp geliyoruz iyi geliyorHava çok güzeldi.Pastirma yazı tam.Ne soğuk ne sıcak.Baya doping oldu bize.
Öğleye yaparım bildirimi eve gider gitmez.Ben çok seviyorum.Yeri bambaşka buraların bende.Esim burda evlilik teklifi etmişti banaKeyifli bir gezi olmustur umarim, hosgeldiniz.
Yillar yillar evvel dedem ve anneannemle gitmistik kapadokyaya.
Cok guzel yerlerdi.
Tarti bildriminizi gec de olsa yapin mutlaka, takiminizin sizin bildiriminize cok ihtiyaci var. :)
Evet.Baya ihtiyacımız vardı.Cok ıyi geldi.Değişiklideğişiklik her zaman iyidir biz bazen çok bunalınca çevre illere gidip dolaşıp geliyoruz iyi geliyor
Yarin tartidan sonra kucuk bir odul ogunu esliginde belki izlersiniz esinle canim :)Diziyi yalan olmasın en son ağustosta izindeyken birlikte izlemeye çalışmış internetimiz bitince evde izleriz deyip ertelemiştik hala yapamadık:)
Ne guzel olmus o zaman, anisi apayriymis sizin icin.Öğleye yaparım bildirimi eve gider gitmez.Ben çok seviyorum.Yeri bambaşka buraların bende.Esim burda evlilik teklifi etmişti bana
Yarın misafirliğe saklayacağım sanırım ödülü. İki planlı misafirlik vardı en az birine gideceğizYarin tartidan sonra kucuk bir odul ogunu esliginde belki izlersiniz esinle canim :)
Biz 4. takim olarak cuma tartisindan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla, 1 ogun odul verip kendimize diledigimizi yiyoruz.Odul ogununden kastim o :))
Büyülü zamanlarmış gibi geliyor değil mi? Bende anıların böyle bir etkisi var hayalimde canlanan şeyler çok flu değil ama sararmış bir halde eski fotoğraflar gibi. Komik gelebilir ama zihnimde bir şeyleri görüntülerle kodluyorum hep onları da öyle kodlamışımNe guzel olmus o zaman, anisi apayriymis sizin icin.
Ben gitsem heralde cok duygulanirim, dedem sag degil.
Ananem oldukca yasli..
Insanin cocukken yasadigi guzel anlar cok farkli kaydoluyor hafizasina...
afiyet olsun ozaman simdiden :)Yarın misafirliğe saklayacağım sanırım ödülü. İki planlı misafirlik vardı en az birine gideceğiz
cocukluk cok baska..Büyülü zamanlarmış gibi geliyor değil mi? Bende anıların böyle bir etkisi var hayalimde canlanan şeyler çok flu değil ama sararmış bir halde eski fotoğraflar gibi. Komik gelebilir ama zihnimde bir şeyleri görüntülerle kodluyorum hep onları da öyle kodlamışım
Iyi istirahatler canim, biran evvel uyu ki , aciktigin icin bir seyler yemek durumunda kalma :)Menüme ekleme yapayım saat 21.00 civarı şekersiz türk kahvesi 4 gr bitter ve bir kuru hurma yedim. Belki fazla olmuştur bilemiyorum. 16 dk leslie hızlı versiyonundan yaptım oğlum ağladı kaldı 15 dksı. Su 2.5 oldu 3 litreye doğru yol alıyorum
evet.Bir çeşit günlük diyelim.Her bakımdan daha sağlıklı ve dingin olabilmek adına tutmaya başladımHarikasiniz, sanirim kendi sayfanizda var, duzenli bir sekilde saglikli kilonuza gelmeye calisiyorsunuz.
Diger sayfaniza da goz atiyorum suan.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?