Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinlar herkese

Karnimda muthis bir şişkinlik var, egilip kalkarken acıdan hareket edemiyorum o derece.

Normalde kahvaltimi 11-11.30 gibi yapıyorum. Dolayısıyla tartılma zamanım da o saatlere yakın. Ama oglumu doktora götürüyorum erken çıktım evden, sabah 7de tartıldım.

Gecen cuma 63.8
Bugun 64.5
+700

eveeeet bir haftalık kısa bir aranın ardından alınmış +1,5 kg ile geri döndüm.Çünkü ANNE YEMEKLERİ!!
"Aaaa çok güzel zayıflamaışsın,bacakların bile incelmiş" dedikten yarım saat sonra burnumun dibine sütlaç uzatan bir annem var:) Ye ama kilo alma diyor..Böyle birşey olabilir mi ya:):)
Dikkatimi çeken bir nokta daha yaklaşık 3 ay diyet demeyelim de düzenli beslenmeye çalışarak 8 kilo kadar verdim ama normal ev yemeği bile kilo almama neden oluyor.Dahası yemek sonrası inanılmaz bir şişkinlik oluşuyor bende. 2015 yılında bir hormon sayımı yaptırmışım T3 hormonum düşük çıkmış (halsizlik,kilo alma ve depresif hal sebebi diyordu internette). Galiba tekrar bir hormon sayımı yaptırmam gerekli.
Sonuç olarak: 55 ten 56,5 a çıktım
@LAydLiNe , @Yawrukush

15.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
tavuk haşlama, şehriye çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
patatesli börek (akşama yemek bu var)
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (inşallah o da)
Su: 2-2,5 lt

Ne guzel olmus o zaman, anisi apayriymis sizin icin.
Ben gitsem heralde cok duygulanirim, dedem sag degil.
Ananem oldukca yasli..
Insanin cocukken yasadigi guzel anlar cok farkli kaydoluyor hafizasina...
Basin sagolsun canim.Evet tabi kişiler aynı olsa bile ayni duygular olmuyo.Ama bu kez oğlum da vardı yanımızda.

Günaydın kızlar
Burda tartı buldum.Bi tartiliyim dedim.Eve aksam uzeri donucez.Keske tartılmasaydım.4gunde bukadar almış olamam galiba.Dun akşam regl oldum ama onunda etkisi vardır.
Geçen hafta:60.3kg
Guncel:61.3kg
+1kg

Acaba gaz sancin mi var?
Tekrar tartilabilirsin saat 18e kadar, daha az cikarsa kilon yaz guncelleriz canim...

Anne yemekleri malesef kilo aldiriyor.
Anneler her daim, yaslari kac olursa olsun, cocuklarini beslemek icin ellerinden geleni yapiyorlar, eksik olmasinlar.
Takimda duzenli paylasimlara devam ederek, onumuzdeki hafta guzel bir eksi goreceginize inaniyorum :)

Su miktari, spor plani gayet guzel.
Menunuzde guzel, patatesli borek diyetlik olmamis ama bugun cuma, odulunuz olabilir:)

Basin sagolsun canim.Evet tabi kişiler aynı olsa bile ayni duygular olmuyo.Ama bu kez oğlum da vardı yanımızda.
Cok tesekkur ederim, yillar gecince, cocuk sahibi olunca, eskisi gibi olmuyor hicbir sey..
Ama saglik ve huzur olsun, evlatlar mutlu olsunlar...

Günaydınlar hanımlar tartımı vereyim daha fazla bekliyordum ama bir cuma klasiği haline geldi beklentimin üstünde çıktım.
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.3
Fark 1100 gr. Çok şükür 5 gündeki değişim 1.4 kg oldu pazartesi 74.7 çıkıp şekersiz günlere başlamıştım karşılığını aldım mutluyum:)

Malesef kilo cok zor verilip, cok kolay aliniyor.
Ama bu haftaniz takim olarak zor gecti, haftaya cok guzel eksiler goreceksiniz ben inaniyorum :)

Cok sevindim senin adina canim, ne guzel bir eksi, tebrik ediyorum, daim olsun..

Malesef kilo cok zor verilip, cok kolay aliniyor.
Ama bu haftaniz takim olarak zor gecti, haftaya cok guzel eksiler goreceksiniz ben inaniyorum :)
Inşallah.Motivasyon düştü baya saldım bende.Bi de yol falan el ayak şişti.Regl de olunca.Pzrtsi belli eder.Kilo mu aldım yoksa regl ve yolculuk dan dolayımı?

Harikasın gerçekten.Tebrikler

Inşallah.Motivasyon düştü baya saldım bende.Bi de yol falan el ayak şişti.Regl de olunca.Pzrtsi belli eder.Kilo mu aldım yoksa regl ve yolculuk dan dolayımı?
Yolculuklar ödem yapıyor canım ben en az 1 kilo fazla geliyorum yolculuk sonrası 2-3 güne ancak normale dönüyorum

Bence tatil, yolculuk, yorgunluk, iyi dinlenememek, regli, odem hepsi birarada olmus bu hafta.
Uzmeyin caninizi haftaya basgul yuzunuzu guldurecek :)

Muhteşem, darısı başıma, demek ki şeker olayı baya etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…