Basin sagolsun canim.Evet tabi kişiler aynı olsa bile ayni duygular olmuyo.Ama bu kez oğlum da vardı yanımızda.Ne guzel olmus o zaman, anisi apayriymis sizin icin.
Ben gitsem heralde cok duygulanirim, dedem sag degil.
Ananem oldukca yasli..
Insanin cocukken yasadigi guzel anlar cok farkli kaydoluyor hafizasina...
Inceledim ve cok begendim, gunaydinlar..evet.Bir çeşit günlük diyelim.Her bakımdan daha sağlıklı ve dingin olabilmek adına tutmaya başladım
Acaba gaz sancin mi var?Gunaydinlar herkese
Karnimda muthis bir şişkinlik var, egilip kalkarken acıdan hareket edemiyorum o derece.
Normalde kahvaltimi 11-11.30 gibi yapıyorum. Dolayısıyla tartılma zamanım da o saatlere yakın. Ama oglumu doktora götürüyorum erken çıktım evden, sabah 7de tartıldım.
Gecen cuma 63.8
Bugun 64.5
+700
Anne yemekleri malesef kilo aldiriyor.eveeeet bir haftalık kısa bir aranın ardından alınmış +1,5 kg ile geri döndüm.Çünkü ANNE YEMEKLERİ!!
"Aaaa çok güzel zayıflamaışsın,bacakların bile incelmiş" dedikten yarım saat sonra burnumun dibine sütlaç uzatan bir annem var:) Ye ama kilo alma diyor..Böyle birşey olabilir mi ya:):)
Dikkatimi çeken bir nokta daha yaklaşık 3 ay diyet demeyelim de düzenli beslenmeye çalışarak 8 kilo kadar verdim ama normal ev yemeği bile kilo almama neden oluyor.Dahası yemek sonrası inanılmaz bir şişkinlik oluşuyor bende. 2015 yılında bir hormon sayımı yaptırmışım T3 hormonum düşük çıkmış (halsizlik,kilo alma ve depresif hal sebebi diyordu internette). Galiba tekrar bir hormon sayımı yaptırmam gerekli.
Sonuç olarak: 55 ten 56,5 a çıktım
@LAydLiNe , @Yawrukush
Su miktari, spor plani gayet guzel.15.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
tavuk haşlama, şehriye çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
patatesli börek (akşama yemek bu var)
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (inşallah o da)
Su: 2-2,5 lt
Cok tesekkur ederim, yillar gecince, cocuk sahibi olunca, eskisi gibi olmuyor hicbir sey..Basin sagolsun canim.Evet tabi kişiler aynı olsa bile ayni duygular olmuyo.Ama bu kez oğlum da vardı yanımızda.
Malesef kilo cok zor verilip, cok kolay aliniyor.Günaydın kızlar
Burda tartı buldum.Bi tartiliyim dedim.Eve aksam uzeri donucez.Keske tartılmasaydım.4gunde bukadar almış olamam galiba.Dun akşam regl oldum ama onunda etkisi vardır.
Geçen hafta:60.3kg
Guncel:61.3kg
+1kg
Cok sevindim senin adina canim, ne guzel bir eksi, tebrik ediyorum, daim olsun..Günaydınlar hanımlar tartımı vereyim daha fazla bekliyordum ama bir cuma klasiği haline geldi beklentimin üstünde çıktım.
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.3
Fark 1100 gr. Çok şükür 5 gündeki değişim 1.4 kg oldu pazartesi 74.7 çıkıp şekersiz günlere başlamıştım karşılığını aldım mutluyum:)
Inşallah.Motivasyon düştü baya saldım bende.Bi de yol falan el ayak şişti.Regl de olunca.Pzrtsi belli eder.Kilo mu aldım yoksa regl ve yolculuk dan dolayımı?Malesef kilo cok zor verilip, cok kolay aliniyor.
Ama bu haftaniz takim olarak zor gecti, haftaya cok guzel eksiler goreceksiniz ben inaniyorum :)
Amin canım inşallah doğum öncesi kiloma gelmeme 1.3 kg kaldı. Şu kilolu halde hamile kalıp her iki hamilelikte de 91.5 a ulaştım ennn üst limitim o sanırımCok sevindim senin adina canim, ne guzel bir eksi, tebrik ediyorum, daim olsun..
Harikasın gerçekten.TebriklerGünaydınlar hanımlar tartımı vereyim daha fazla bekliyordum ama bir cuma klasiği haline geldi beklentimin üstünde çıktım.
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.3
Fark 1100 gr. Çok şükür 5 gündeki değişim 1.4 kg oldu pazartesi 74.7 çıkıp şekersiz günlere başlamıştım karşılığını aldım mutluyum:)
Yolculuklar ödem yapıyor canım ben en az 1 kilo fazla geliyorum yolculuk sonrası 2-3 güne ancak normale dönüyorumInşallah.Motivasyon düştü baya saldım bende.Bi de yol falan el ayak şişti.Regl de olunca.Pzrtsi belli eder.Kilo mu aldım yoksa regl ve yolculuk dan dolayımı?
Bence tatil, yolculuk, yorgunluk, iyi dinlenememek, regli, odem hepsi birarada olmus bu hafta.Inşallah.Motivasyon düştü baya saldım bende.Bi de yol falan el ayak şişti.Regl de olunca.Pzrtsi belli eder.Kilo mu aldım yoksa regl ve yolculuk dan dolayımı?
Muhteşem, darısı başıma, demek ki şeker olayı baya etkili.Günaydınlar hanımlar tartımı vereyim daha fazla bekliyordum ama bir cuma klasiği haline geldi beklentimin üstünde çıktım.
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.3
Teşekkür ederim canım motivasyonum iyiysi bu hafta darısı diğer haftalara çünkü şimdi ödem gittiyse sonraki haftalar gerçek kilolar gidecekHarikasın gerçekten.Tebrikler
Cok az kalmis o zaman dogun oncesi kilona ne guzel fit anne olma yolunda ilerliyorsun :)Amin canım inşallah doğum öncesi kiloma gelmeme 1.3 kg kaldı. Şu kilolu halde hamile kalıp her iki hamilelikte de 91.5 a ulaştım ennn üst limitim o sanırım
Benim için öyle çünkü tatlı hayatımın her noktasında var paketli gıda da tüketiyorum o yüzden gitmiyorduMuhteşem, darısı başıma, demek ki şeker olayı baya etkili.
Bende öyle düşünüyorum.Cok dikkat ettim yediklerime de.Kg almış olamam.Surekli de gezdik hareket halindeydikYolculuklar ödem yapıyor canım ben en az 1 kilo fazla geliyorum yolculuk sonrası 2-3 güne ancak normale dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?