Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar benim su son birkac gunde sizde gordugum sey, takim olarak hepiniz cabalayan, azimli insanlarsiniz.
En cok birbirinize ve takim motivasyonuna ihtiyaciniz var.
Onuda bu hafta insa ettiniz , haftaya derece bile gelebilir yarismada.
Sadece sunu dusunun, biz kendi takimimizda da hep bunu soyluyoruz, yememeniz gereken bir sey yerken takim arkadaslarinizi dusunun belki onlar takim icin hic kacamak yapmamaya zorluyorlar kendilerini, ya da spor yapmak istemediginiz gun takim arkadaslarinizi dusunun, onlar kan ter icinde spor yaptilar belki takiminiz icin..
Bu sekilde hem birbirinize destek olacaksiniz, hem aile gibi olacaksiniz, hemde korkacagimiz bir rakip kardes takim olacaksiniz
O zaman haftaya cuma icin sIkIn kemerleri :)))

Helal olsun hatun sana:)

Eksi olsun varsin az olsun, gayet guzel gitmis kilolar, tebrikler canim.

*** 13. Takım 648. Etap ***

dira90(60.3/61.3/+1/%-1.65)
LAydLiNe(70.8///%)
Meltemesintisi80 (55/56.5/+1.5/%-2.72)
pessinus(74.4/73.3/1.1/%1.48)
solmez (83.7///%) Gecen hafta bildirim yapmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
Just a perfect day (66.7/66.3/0.4/%0.60)

13. Takım ortalaması:

***13. Takim Liste Disi Citirlar 648. Etap***

2135 (69.5///%) 646. Etapta 69.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu
filmgibi (63.8/64.5/+0.7/%-1.09) Yeni uye, baslangic tarihi: 19.09.19, baslangic kilosu:66.0, hedef:62
Aveline (76.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.09.19, baslangic kilosu:76.0, hedef:69
umudum2 (64.7///%) 617. Etapta 57.7kg ile izne ayrilan uye geri dondu

Başlangıçta çok güzeldi.Takim sayesinde motivasyonumda iyiydi.Bu şekilde devam etmek istemiyorum.Takim da hic hareket yok.Spor menu bildirimi yok.Paylasim da yok.Zaten nerdeyse kimse kalmamis
LAydLiNe

Tatlım balık baştan kokar derler yaaaa o misal. Kaptanlar bunun için var aslında ama bazen onlarında bazı problemleri ve yoğunlukları olabiliyor. Bu da ister istemez hepimizi etkiliyor. Çok üzgünüm bu duruma ama yapabileceğim bir şey yoktu. Umarım düzeltebiliriz hep birlikte.

Günaydın ve merhabalar kızlar

Umarım yokluğumda her şey yolunda gitmiştir. Özledim hepinizi
Kaptanim yanaklarinizdan opuyorum, takiminizin ortami cok guzel, caya kahveye topluca 4. takima bekliyoruz, ozleriz.
Kardes takimimiz cok guzel kilolar verip, hedeflerinize ulasin umuyorum ki, sizi tanidigima cook sevindim.
Kucak dolusu sevgiler...

Kaptanim yanaklarinizdan opuyorum, takiminizin ortami cok guzel, caya kahveye topluca 4. takima bekliyoruz, ozleriz.
Kardes takimimiz cok guzel kilolar verip, hedeflerinize ulasin umuyorum ki, sizi tanidigima cook sevindim.
Kucak dolusu sevgiler...
Çok teşekkür ederim kaptanım. Kocaman seviyoruz kardeş takımımızı

Düzelmeye başladık bile.Tabiki anlıyoruz.Ama herkes dağılmaya başladıkça biz de huzursuz olduk.

Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?

Canım hoş geldin yeniden. Seninle haberleşemediğimiz için maalesef seni kendi isteğiyle ayrıldı göstermek zorunda kaldım ki yoksa diskalifiye olup hiç yarışamayacaktın. Tekrar yarışabilirsin ama listeye girebilmen için 6 ay bekleme şartın var. Yine takımda olursun ama free listede olursun.

Merhaba, tmm free listeden devam ederim bende

Eski mesajlarima baktim tam 67.0 ile başlamışım. Sonraki tum cuma ve ptesi bildirimlerim de 67den aşağıya doğru. Listede duzeltilebilirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…