Ay inşallah canım. Kilo veremedikçe mutsuz oluyor mutsuz oldukça kilo alıyorum kısır döngüdeydimCok az kalmis o zaman dogun oncesi kilona ne guzel fit anne olma yolunda ilerliyorsun :)
Insallah canim.Cunku hiç kacamaksiz beslenme konusunda çok dikkat ettim.Bi de sürekli gezdik.HareketliydikBence tatil, yolculuk, yorgunluk, iyi dinlenememek, regli, odem hepsi birarada olmus bu hafta.
Uzmeyin caninizi haftaya basgul yuzunuzu guldurecek :)
Helal olsun hatun sana:)Günaydınlar hanımlar tartımı vereyim daha fazla bekliyordum ama bir cuma klasiği haline geldi beklentimin üstünde çıktım.
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.3
Fark 1100 gr. Çok şükür 5 gündeki değişim 1.4 kg oldu pazartesi 74.7 çıkıp şekersiz günlere başlamıştım karşılığını aldım mutluyum:)
Eksi olsun varsin az olsun, gayet guzel gitmis kilolar, tebrikler canim.Günaydın herkese
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 66,3
Fark 0,4
%0,59
Açıkçası 1 kg olurdu ama bu hafta pek iyi beslenmedim spor da yoktu, dün de akşamı geç kapadık, aperatiflerden biraz yemiştim. Bu hafta dikkat edeceğim.
Teşekkür ederim:)Helal olsun hatun sana:)
Biz de seni özledik kaptan umarım artık gelebiliyorsundurGünaydın ve merhabalar kızlar
Umarım yokluğumda her şey yolunda gitmiştir. Özledim hepinizi
Başlangıçta çok güzeldi.Takim sayesinde motivasyonumda iyiydi.Bu şekilde devam etmek istemiyorum.Takim da hic hareket yok.Spor menu bildirimi yok.Paylasim da yok.Zaten nerdeyse kimse kalmamis
LAydLiNe
Kaptanim yanaklarinizdan opuyorum, takiminizin ortami cok guzel, caya kahveye topluca 4. takima bekliyoruz, ozleriz.Günaydın ve merhabalar kızlar
Umarım yokluğumda her şey yolunda gitmiştir. Özledim hepinizi
Biz de seni özledik kaptan umarım artık gelebiliyorsundur
Çok teşekkür ederim kaptanım. Kocaman seviyoruz kardeş takımımızıKaptanim yanaklarinizdan opuyorum, takiminizin ortami cok guzel, caya kahveye topluca 4. takima bekliyoruz, ozleriz.
Kardes takimimiz cok guzel kilolar verip, hedeflerinize ulasin umuyorum ki, sizi tanidigima cook sevindim.
Kucak dolusu sevgiler...
Düzelmeye başladık bile.Tabiki anlıyoruz.Ama herkes dağılmaya başladıkça biz de huzursuz olduk.Tatlım balık baştan kokar derler yaaaa o misal. Kaptanlar bunun için var aslında ama bazen onlarında bazı problemleri ve yoğunlukları olabiliyor. Bu da ister istemez hepimizi etkiliyor. Çok üzgünüm bu duruma ama yapabileceğim bir şey yoktu. Umarım düzeltebiliriz hep birlikte.
Merhaba, ben bir süre Tr de olduğum için bildirim yapamamıştım. Bildirim yapmadığım için kendi isteğimle ayrılmış oldum. Tekrar dönmek istiyorum ama nasıl?
Merhaba, tmm free listeden devam ederim bendeCanım hoş geldin yeniden. Seninle haberleşemediğimiz için maalesef seni kendi isteğiyle ayrıldı göstermek zorunda kaldım ki yoksa diskalifiye olup hiç yarışamayacaktın. Tekrar yarışabilirsin ama listeye girebilmen için 6 ay bekleme şartın var. Yine takımda olursun ama free listede olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?