Ozlemisim senin listelerini hoşgeldin15.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
tavuk haşlama, şehriye çorba,yoğurt,salata
Ara:
soda,yeşil elma,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
patatesli börek (akşama yemek bu var)
Spor:
+10000 adım,30 dk pilates (inşallah o da)
Su: 2-2,5 lt
Allah kavuştursun kaptanımKesinlikle dunya ne kadar kucuk, ayni sehirde yasiyoruz, iple Turkiye tatilini yapip , komsumun donmesini bekliyorum :)
Oyyy hasta mı canım geçmiş olsunİyi geceler hanımlar zar zor 1 mil leslie yaptım oğlum az önce ancak uyudu uykuya dalamıyor yorgunluktan bitik vaziyetteyim
Hosgeldin kaptancimArtık hep buradayım canım inşallah
Hoşgeldin kaptanım inşallah bol eksili bir gününüz olurArtık hep buradayım canım inşallah
Hoşgeldin kaptanım inşallah bol eksili bir gününüz olur
cig kofte durum cok diyetlik degil canim, kalori olarak cok degildir ama cabuk aciktirir. sen ogunlerinde sebze+salata/yogurt veya et+salata yemeye calis, hem daha uzun sure tokluk hissedersin hem kilolar da gitmeye devam eder.
acik havada spor en guzelibilimsel calismalar disarida kosularin kosubandindan daha cok kalori yaktigini gosteriyor
ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.
Buarada hoşgeldin kaptanim.Aman Allahım be mutlu eskisi gibi yetişemiyorum sayfalaraHeyyyy kızlar ben geldim kimse kalmadı takımda toplaşın bi bakayım özlem giderelim. Cuma bugün
Hoşgeldiniz gruba.valla benimde sessizlikten pek katılım sağlayasım gelmiyordu.bide ben eski mezunlardanim arkadaşlar kırılmasın ama sanırım pek tanıdık kimse kalmadi kimse benimle sohbet etmiyor ben öyle kendi kendime yazdım bikac kez baktım devam etmedim sonra.takimi canlandırmak bizim elimizde aslında ama soğukluk girince işte olmuyor.umarim böyle canlı devam eder.
kimse olmayınca grupta ben de kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum ,öyle de zevkli oluyosonra bakıyorum iki sayfa olmuş deli demesinlerdaha fazla yazmıyorum
Üst üste çok fazla çiğköfte olmuş. Arada yenilebilir bence sakıncası yok ama sanırım sen birkaç gün üst üste yemişsin. Şişkinlikte yapar tartıda fazla çıkarsın. Su ve spor gayet güzey. Yeşil çayını da beğendim. Yeşil çay çok etkili bu süreçte. Her gün içmeye çalış mutlaka iki bardak .Tek mesajda menumu yazayım
Sabah limonlu su
11.30 ev yapımı zeytini pogaca, sekersiz cay
17.00 çiğköfte durum ve ayran
20.00 biraz salata
2 bardak yeşil çay
2.5 litre su
1 mil leslie
İzmir' e selamlar kocaman. Eşim İzmirli benim ve Türkiye'de en sevdiğim şehir@fyzanur merhaba canim.cok tesekkur ederim.evet aslinda cok kisi varmis yurtdisinda olan.sizin kaptaninizin da burda olmasi iyiymis.simdi benim kayildigim grupta cogunluk turkiyede olunca tarti olayina yetisemedim ben.ama muhim degil aslinda motivasyon da oldu bir sekilde bana.ama ara vermek durumunda kaldim birkac haftadir yazamadim hic menulerimi de.gruptaki insanlara da cevap yazamayinca tuhaf oluyor.ama yine de elimden geleni yapicam buraya geldigimde de devam edicem umarimki.cok memnun oldum tanistigima.turkiyede izmirde ailem onlarin yanina gidiyorum
Beni sabırla bekleyip pes etmediğiniz için nasıl mutlu oldum anlatamam ben de.Buarada hoşgeldin kaptanim.Aman Allahım be mutlu eskisi gibi yetişemiyorum sayfalara
Teşekkür ederiz canım hastayız uzun süredir bir ayı geçti tam iyi olduk derken tekrar ağırlaşıyor. Çok şükür toparladı biraz dahaOyyy hasta mı canım geçmiş olsun
selamlar .. Bu hafta kapışalım mı ,ister misin? Ben çok salladım bu haftaOzlemisim senin listelerini hoşgeldin
kapışalım yavruBenim kapışacak arkadaşım yok bir süredir girmiyormotive olmuşken iyi olurdu
Ben senin kadar spor yapamıyorum ama canım kilolarımız da çok farklıkapışalım yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?