Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ozlemisim senin listelerini hoşgeldin

Çünkü dışarıda açık havada bol oksijen var. Hep savunduğum şey. Oksijen vücuttaki yağların yakımını kolaylaştırıyor. Vücuda oksijen lazım hem sağlıklı hem de genç kalabilmek için

ayy benim için de imkansız ,ben ara öğün yapmasam elim ayağım titriyor benim ,hiç dayanamıyorum . bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.

Zamanla sende alışacaksın. Şu an öyle senin için ama vücut bir süre sonra kendini düzene sokuyor. Kan şekeri ile ilgili bir durum bu dayanamama meselesi. İlk diyete başladığımda bende yaşamıştım ki hala dengesiz beslendiğim zamanlar kendimi kötü hissederim. Kan şekeri oldukça önemli insan sağlığı açısından. Çok dikkat etmek lazım.

Daha sık bekliyorum artık seni canım. İkinci kez mezun etmek seni beni mutlu edecek.

Tek mesajda menumu yazayım

Sabah limonlu su

11.30 ev yapımı zeytini pogaca, sekersiz cay

17.00 çiğköfte durum ve ayran

20.00 biraz salata

2 bardak yeşil çay

2.5 litre su

1 mil leslie
Üst üste çok fazla çiğköfte olmuş. Arada yenilebilir bence sakıncası yok ama sanırım sen birkaç gün üst üste yemişsin. Şişkinlikte yapar tartıda fazla çıkarsın. Su ve spor gayet güzey. Yeşil çayını da beğendim. Yeşil çay çok etkili bu süreçte. Her gün içmeye çalış mutlaka iki bardak .

İzmir' e selamlar kocaman. Eşim İzmirli benim ve Türkiye'de en sevdiğim şehir Güzel İzmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…