- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
peki o zaman:/Ben senin kadar spor yapamıyorum ama canım kilolarımız da çok farklı
Geri dönmene sevindim cnm, gel benle kapışselamlar .. Bu hafta kapışalım mı ,ister misin? Ben çok salladım bu hafta
Seninle kapismaya benim gücüm yetmez kiiiselamlar .. Bu hafta kapışalım mı ,ister misin? Ben çok salladım bu hafta
Guya ekmek ve tatli yemiyorum ya, cigkofteden bisey olmaz diye dusundum aşırı seviyorum. Ama en saglikli seyin bile fazlasi zarar. Su dönemde dikkat etsem iyi olacakÜst üste çok fazla çiğköfte olmuş. Arada yenilebilir bence sakıncası yok ama sanırım sen birkaç gün üst üste yemişsin. Şişkinlikte yapar tartıda fazla çıkarsın. Su ve spor gayet güzey. Yeşil çayını da beğendim. Yeşil çay çok etkili bu süreçte. Her gün içmeye çalış mutlaka iki bardak .
Ben her şeyi yapabilirim ama ip atlamak işkence. 100 ip fena değil, bacakların kolların ağrımıştır.Seninle kapismaya benim gücüm yetmez kiiidun 1 mil leslie ve 100 ip atladim. Bugun agrimayan yerim yok
Bana da bolgesel hersey iskence. Leslie 1 mil daha genel geliyor. Yatip 5 mekik cekemem. Aslinda vucudumdan cok memnunum ama dogumdan kalan bir alr karın var. Sanirim bolgesel çalışmadığım sürece kilo versem de dumduz olmayacakBen her şeyi yapabilirim ama ip atlamak işkence. 100 ip fena değil, bacakların kolların ağrımıştır.
vuuuu challenge acceptedGeri dönmene sevindim cnm, gel benle kapış
Jillian 30 day shred bitti
Bugün iki farklı misafirliğim vardı birini atlattım tavuklu salata bir poğaça ve 2 çatal tatlıyla akşamkinde de çok az yiyip yarın kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Belki 21 gün döngüsü kırıldı ama yarın için motive durumdayım kendimi iyi hissediyorum her şeyin ötesindeKızlar maalesef ki bu hafta ortalamamız çok kötü bir durumda. Bu haftayı hiç yaşanmamış gibi önümüze bakalım.dira90 canım senin + çıkmanın sebebi büyük ihtimal tartı değişikliğidir. Eve döndüğünde her şey düzelir hiç canını sıkma. pessinus tatlım seni kocaman tebrik ediyorum şekersiz 21 gün ve verdiğin harika kilo için. Haftaya çok daha iyi gideceğinin garantisini şimdiden verebilirim yeter ki şekersize devam et. Arc-en-ciel canım önemli olan bu kötü haftayı kilo kaybıyla kapatman, az ya da çok olmasının hiç bir önemi yok. Seni de tebrik ediyorum. Bir zamanlar ben senden zayıftım hatırlıyor musun? ve sen şimdi benden zayıfsın Meltemesintisi80 sana gelince sen tam dayaklıksın. Biz sana defalarca söylemedik mi beslenme tarzın yanlış az yiyorsun diye. Bak eve gidince neler oldu. Senin menüleri birlikte düzenlememiz lazım. Ayrıca maalesef ki bu haftanın sonuncusu sensin. Topiği takipte kal olur mu? Haftaya senden harika bir sonuç bekliyorum. Ama sağlıklı beslenerek. Anlaştık mı?
Gelelim bana. Bu hafta hem yediklerime dikkat etmedim, iş ve yoğunluk stresinden hem de regl haftam yaklaştı. Aslında bu fazlalığın büyük kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Bakalım haftaya cumaya hepsi belli olacak.
Ben de bugün başladım şekersiz günlere ama tabiki meyve ya da meyve kurusu bir porsiyon koyacağım şimdilik yoksa 3 gunde geri dönüş olabilir.Bugün iki farklı misafirliğim vardı birini atlattım tavuklu salata bir poğaça ve 2 çatal tatlıyla akşamkinde de çok az yiyip yarın kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Belki 21 gün döngüsü kırıldı ama yarın için motive durumdayım kendimi iyi hissediyorum her şeyin ötesinde
Sahur yapıyor msn cnm? Yapiyorsan belki 2 değil 1 dilim ekmek yenebilir.İyi akşamlar bugünkü menüm, oruç tuttuğumu da belirteyim!
Akşam 17. 00
Bir kase mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
4 et köfte ve biraz patates kızartması
1-2 kaşık ıspanak
Biraz yürüyüş yaptım (4500 adım)
Su 1 lt yi geçicem inşallah
Tabi tabi onlar yasak değil zaten hatta 10 gr a kadar bittere müsaade var ben de yiyorumBen de bugün başladım şekersiz günlere ama tabiki meyve ya da meyve kurusu bir porsiyon koyacağım şimdilik yoksa 3 gunde geri dönüş olabilir.
Evet kaptanım.Hem tarti hem regl hem yolculuk.Hepsi bir arada.Pazartesiye biraz ama reglim bitince daha iyi bi sonuç çıkacak biliyorumKızlar maalesef ki bu hafta ortalamamız çok kötü bir durumda. Bu haftayı hiç yaşanmamış gibi önümüze bakalım.dira90 canım senin + çıkmanın sebebi büyük ihtimal tartı değişikliğidir. Eve döndüğünde her şey düzelir hiç canını sıkma. pessinus tatlım seni kocaman tebrik ediyorum şekersiz 21 gün ve verdiğin harika kilo için. Haftaya çok daha iyi gideceğinin garantisini şimdiden verebilirim yeter ki şekersize devam et. Arc-en-ciel canım önemli olan bu kötü haftayı kilo kaybıyla kapatman, az ya da çok olmasının hiç bir önemi yok. Seni de tebrik ediyorum. Bir zamanlar ben senden zayıftım hatırlıyor musun? ve sen şimdi benden zayıfsın Meltemesintisi80 sana gelince sen tam dayaklıksın. Biz sana defalarca söylemedik mi beslenme tarzın yanlış az yiyorsun diye. Bak eve gidince neler oldu. Senin menüleri birlikte düzenlememiz lazım. Ayrıca maalesef ki bu haftanın sonuncusu sensin. Topiği takipte kal olur mu? Haftaya senden harika bir sonuç bekliyorum. Ama sağlıklı beslenerek. Anlaştık mı?
Gelelim bana. Bu hafta hem yediklerime dikkat etmedim, iş ve yoğunluk stresinden hem de regl haftam yaklaştı. Aslında bu fazlalığın büyük kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Bakalım haftaya cumaya hepsi belli olacak.
Hayır yapmıyorum. Tek öğün yiyorumSahur yapıyor msn cnm? Yapiyorsan belki 2 değil 1 dilim ekmek yenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?