Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Guya ekmek ve tatli yemiyorum ya, cigkofteden bisey olmaz diye dusundum aşırı seviyorum. Ama en saglikli seyin bile fazlasi zarar. Su dönemde dikkat etsem iyi olacak

Ben her şeyi yapabilirim ama ip atlamak işkence. 100 ip fena değil, bacakların kolların ağrımıştır.
Bana da bolgesel hersey iskence. Leslie 1 mil daha genel geliyor. Yatip 5 mekik cekemem. Aslinda vucudumdan cok memnunum ama dogumdan kalan bir alr karın var. Sanirim bolgesel çalışmadığım sürece kilo versem de dumduz olmayacak

*** 13. Takım 648. Etap ***

dira90(60.3/61.3/-1/%-1.65)
LAydLiNe(70.8/72.5/-1.7/%-2.40)
Meltemesintisi80 (55/56.5/-1.5/%-2.72)
pessinus(74.4/73.3/1.1/%1.48)
solmez (83.7///%) 2. kez bildirim yapmadı.
Just a perfect day (66.7/66.3/0.4/%0.60)

13. Takım ortalaması: -0.781

***13. Takim Liste Disi Citirlar 648. Etap***

2135 (69.5///%) 646. Etapta 69.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu
filmgibi (63.8/64.5/+0.7/%-1.09) Yeni uye, baslangic tarihi: 19.09.19, baslangic kilosu:66.0, hedef:62
Aveline (76.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 23.09.19, baslangic kilosu:76.0, hedef:69
umudum2 (64.7///%) 617. Etapta 57.7kg ile izne ayrilan uye geri dondu

Kızlar maalesef ki bu hafta ortalamamız çok kötü bir durumda. Bu haftayı hiç yaşanmamış gibi önümüze bakalım. dira90 canım senin + çıkmanın sebebi büyük ihtimal tartı değişikliğidir. Eve döndüğünde her şey düzelir hiç canını sıkma. pessinus tatlım seni kocaman tebrik ediyorum şekersiz 21 gün ve verdiğin harika kilo için. Haftaya çok daha iyi gideceğinin garantisini şimdiden verebilirim yeter ki şekersize devam et. Arc-en-ciel canım önemli olan bu kötü haftayı kilo kaybıyla kapatman, az ya da çok olmasının hiç bir önemi yok. Seni de tebrik ediyorum. Bir zamanlar ben senden zayıftım hatırlıyor musun? ve sen şimdi benden zayıfsın Meltemesintisi80 sana gelince sen tam dayaklıksın. Biz sana defalarca söylemedik mi beslenme tarzın yanlış az yiyorsun diye. Bak eve gidince neler oldu. Senin menüleri birlikte düzenlememiz lazım. Ayrıca maalesef ki bu haftanın sonuncusu sensin. Topiği takipte kal olur mu? Haftaya senden harika bir sonuç bekliyorum. Ama sağlıklı beslenerek. Anlaştık mı?

Gelelim bana. Bu hafta hem yediklerime dikkat etmedim, iş ve yoğunluk stresinden hem de regl haftam yaklaştı. Aslında bu fazlalığın büyük kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Bakalım haftaya cumaya hepsi belli olacak.

Listemizi paylaştım. Şimdi ev ahalisinin akşam yemeğini halledip menüleri kontrol için geleceğim. Lütfen herkes menüsünü yazsın.

Bugün iki farklı misafirliğim vardı birini atlattım tavuklu salata bir poğaça ve 2 çatal tatlıyla akşamkinde de çok az yiyip yarın kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Belki 21 gün döngüsü kırıldı ama yarın için motive durumdayım kendimi iyi hissediyorum her şeyin ötesinde

İyi akşamlar bugünkü menüm, oruç tuttuğumu da belirteyim!
Akşam 17. 00
Bir kase mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
4 et köfte ve biraz patates kızartması
1-2 kaşık ıspanak
Biraz yürüyüş yaptım (4500 adım)
Su 1 lt yi geçicem inşallah

Ben de bugün başladım şekersiz günlere ama tabiki meyve ya da meyve kurusu bir porsiyon koyacağım şimdilik yoksa 3 gunde geri dönüş olabilir.

Sahur yapıyor msn cnm? Yapiyorsan belki 2 değil 1 dilim ekmek yenebilir.

Evet kaptanım.Hem tarti hem regl hem yolculuk.Hepsi bir arada.Pazartesiye biraz ama reglim bitince daha iyi bi sonuç çıkacak biliyorum

Iyi akşamlar kızlar Bugunki menüm

KAHVALTI 08.30
1dilim kepekli ekmek
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik.nane marul.dereotu maydanoz
1kasik yumurtasız menemen
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik domates

Ogle 14.00
somon balığı 1izgara
Bol salata
1kase mercimek çorba

16.30
Filtre kahve şekersiz sütsüz 1fincan

18.30
1kucuk muz

20.00
Yesilcay

2lt su
Spor yok 3gundur yürümekten kas yaptım nerdeyse.Kapadokyanin gezilmedik yeri kalmadı.Adim sayısına hiç dikkat etmedim

Pek iyi bir gun olmadi malesef

Sabah limonlu su

8.00 cok küçük bir muz

11.00 yarım tost, 1 yumurta, 2 3 zeytin

15.00 avuc ici kadar firinda balik, yağsız tuzsuz salata, 1 kuru incir

18.00 tanesiz yayla çorbası, 2 çok küçük pogaca ev yapımı, 1 çatal tatlı

Aksam pogacaya dayanamacagim belliydi bari sabahki tostu yemeseydim.

2 litre su. Yatana kadar 2.5 olur

2 bardak yesil cay

1 mil leslie, 100 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…